Buffy 7x15 Get It Done

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif715

אממ עוד משהו! שמתם לב שהתיק שווד נתן לה זה אותו תיק מ"רסטלס"(או לפחות מזכיר אותו.) ומה באפי אמרה על התיק:"Ive got weapons" ושימו לב אחרי שהיא השתמשה ב"נשק" ברסטלס(הבוץ המוזר) היא הגיעה למדבר בדיוק כמו שקרה בפרק הזה ועוד משהו למחשבה. אולי הקוטלת הראשונה צדקה שהקוטלת לא צריכה להיות אנושית"No friends just kill" תחשבו על זה.. אלי באפי עדין חיה בגלל החברים שלה. אבל אם באפי היייתה מתה קוטלת חדשה הייתה ואז עוד אחת עוד אחת ככה שהרוע הראשון לא היה קם(הרי אמרו באחד הפרקים שזה בגלל שבאפי חזרה לחים) וגם שימו לב שמה שהפריע לבאפי לקבל את הכוחות זה האנושיות שלה וזה שהיא תהיה פחות אנושית. אבל אם לא היו לה חברים? אז היא כן הייתה מסכימה לקחת את זה , לא? ובקשר למה שהייזל אמרה
המשך אנג'ל והמשך באפי אני יודע שוילו מגיעה בפרק 15 של אנג'ל לקחת את פיית' אבל זה לא אומר שבפרק 16 של באפי היא תגיע.. אני חושב שהיא תגיע רק בפרק 18 כי החתימו אותה לחמש פרקים אחרונים.. וגם נראה לי שהרשתות יעשו תיאום בינהם כדי לא להרוס לצופים שלהם וזה גם הגיוני כי 415 ישודר לפני 718 אז זה מסתדר ומי ששם לב שינו את השם של 717...

הייזל

New member
../images/Emo58.gif באפי 715

אני חושבת שהבעיה היא לא האנושיות שלה או החברים שלה. רוח של שד מטבעה אמורה להיות רוע. באפי מנסה לחסל את הרוע הראשון אז היא תחזור לעולם עם עוד רוע? עוד אחיזה של הראשון בה? אחת השיטות להלחם בשריפה היא הדלקת אש מבוקרת שתחסל את כל חומרי הבעירה ואז לאש בשריפה לא יה מה לאכל והיא תמות. זאת השיטה שהשלישיה הזאת השתמשה בה כשהם יצרו את הקוטלת הראשונה. באפי הגיעה למסקנה שבמקרה הזה השיטה הזאת לא תעבוד, שהרוע שבה עלול להצטרף לרוע הראשוני ואני לא חושבת שהיא טעתה.

../images/Emo58.gif 715- תמונות ועוד מדיה...

פרק נחמד.... יכול להיות שזה היה יותר טוב ממה שחשבתי כי הייתי חצי שקוע בפרק וחצי עם החבילת טישו (אני חולה....). אהבתי את ההערה של אניה- "אני פה כדי להעיר הערות סרקסטיות" ואז זאנדר "אממ זה התפקיד שלי" (באנגלית זה נשמע יותר טוב). וסוף סוף לא התמקדו כל כך בבאפי ובספייק- זה כבר נמאס עליי- שונא את ספייק שונא שונא שונא!!! בעעעע.... בסה"כ- פרק נחמד... חלק ב' של ההודעה- תמונות, קטעי וידאו ועוד- עלול להכיל ספוילרים
אוקיי: א. מכיל ספוילרים רק לעונה שביעית רק לפרקים ששודרו (בינתיים- לא יודע מתי יעדכנו את העמוד): http://mrvideo.vidiot.com/Buffy/photos7.html יש שם תמונות של רוב הפרקים מעונה 7 ששודרו כבר (שוב- יש שם עד 715- אין לי מושג אם בזמן שאתם רואים את ההודעה עידכנו את העמוד או לא)... ב. ספוילרים גם לפרקים שלא שודרו (טוב בינתיים רק 716 אבל עדיין): http://mrvideo.vidiot.com/Buffy/promo7.html משם תוכלו להוריד את הפרומואים לפרקים של עונה 7 (כולל הפרק הבא- 716 - מי שמתקשה למצוא). ובכלל הנה האתר שממנו הכל לקוח- אתר ממש נחמד (מכיל ספוילרים לעונות 5-6-7 מן הסתם אבל יש גם עמודים נטולי ספוילרים מעונות קודמות): http://mrvideo.vidiot.com/Buffy/

אה ו- הפרומו ל-716

הפרומו קצת הורס את הפרק (לדעתי) אז זה על אחריותכם אם תראו אותו או לא....

Better Man

New member
מה כל כך טוב בפרק הזה?!../images/Emo58.gif715

הרי חזרנו בדיוק לאותה נקודה, לא היית שום התקדמות בעלילה, כבר 7 פרקים שאין שום התקדמות בעלילה!! מה היה לנו? באפי מגיע למדבר-> חוזרת, זהו!, בלי שום שינוי, בלי שום התקדמות. כל פרק אנחנו מקבלים נאום ועוד נאום ועוד... כל פרק אנחנו מקבלים עוד סצנה של הראשון בתחפושת ועוד.., זה כבר מתיש ולא מעניין. העונה הזו מסתובבת במעגלים ,היא עשת כבר אלפי סיבובים סביב עצמה במקום לפרוץ החוצה ולהתחיל לתת הברקות. זה פשוט מעצבן אותי נורא, ביחוד בשל העובדה שמדובר בעונה האחרונה. לדעתי עד העונה הזו כל העונות של באפי היו מצויינות ונהדרות, העונה הזו באה והורסת הכל. חבל...

הייזל

New member
ספוילר|באפי 715

זה מאד תלוי לאיזו עלילה אתה מתכוון. בקו העלילה: "באפי מול הראשון" אני מניחה שלא היתה התקדמות גדולה, אבל באפי אוספת מידע. העניין הוא ש"באפי מול הרוע הראשון" איננה העלילה של העונה הזאת. העלילה היא: "קוטלת - מאה דברים שלא ידעתם". מלבד זאת מחכים ש"אנג'ל" תישר קו ושפיית' תגיע, אז ההתקדמות היא יותר לרוחב ולעומק ופחות קדימה אבל גם זה יגיע עוד פרק או שתיים.

Better Man

New member
לא מסכים .ספויילר,באפי715

"באפי מול הראשון" היא כן העלילה המרכזית של העונה הזו, אחרת לא היינו רואים ושומעים כל פרק נאום "קדימה למלחמה תהיו חזקים". "באפי מול הראשון" היא העלילה המרכזית, העלילה היחידה יותר נכון, וזה מה שכל כך מבאס אותי בעונה הזאת. "קוטלת 100 דברים שלא ידעתם"? מ...ממש לא שמתי לב שזו העלילה המרכזית(מלבד הפרק של השבוע), אשמח לקבל הסבר ודוגמאות... אין לי בעיה לקבל פרקים שלא קשורים להמשכיות העלילה,אני מאוד אוהב פרקים כאלה, אבל הפרקים האחרונים בעונה השביעית הם כן קשורים לעלילה העונתית, הם קשורים ועדיין עומדים במקום, שאני מסיים לצפות בהם יש לי הרגשה של דיי בזבוז זמן. ההתקדמות היא יותר לרוחב,נכון, אבל הגיע מזמן הזמן להתחיל לעשות דיאטה הבטן כבר יותר מידי שמנה, מאכילים אותנו את האוכל של לפני חודש + עוד תוספת שומן, אני רוצה משהו חדש, משהו טעים... אני מתפוצץ!!!

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif715

אוקיי הנה כמה דוגמאות: כל השיחות של באפי לקוטלות זה לא סתם "תתכוננו למלחמה" ובכלל יש מין המשך מהעונה החמישית של הבנת משמעות הקוטלת... אז קח את כל המידע שלמדנו עד העונה החמישית ונכון בעונה הזאת לא הוסיפו לנו עד עכשיו כל כך הרבה.. אבל זה גםדי הגיוני שבעונה העומדים לספר לנו(לפחות לדעתי לפי 715) מה היא המשמעות האמיתית של הקוטלת היא נלחמת מול הרוע הראשון הסיבה בכלל לזה שיש קוטלות... אז העונה מסתובבת על שתי דברים 1.איך להביס את הרוע הראשון 2.מהי הקוטלת ולא סתם הבית מפוצץ בקוטלות פוטנציאליות

Angelus

New member
רגע בסוף הבנתי מה הראו איזה דפוק אנ

יייי |ספוילר 715| הראו את הצבא שלו בפי השאול כאילו שבאמת הם לא מוכנים כי באפי בקושי נלחמה נגד אחד והוא שבר לה ת'צורה ויש שם עשרות אלפים.. ובאמת למה היא שאבה לאניה גם ת'כוח?

למעלה