BSC

eladmik

New member
BSC

אהלן, לאחר המבחן הזוועתי שהיה לי היום בשדות נכנסתי לדיקן, שאלתי לגבי ה- BSC והתשובה: "נכון להיום אין אישור ל- BSC לשנתונים תשס"ד ומטה בשנים" שאלתי "איפה עומד הנושא מבחינת השנים שלא אושרו?" והתשובה: "לגבי תשס"ב, אין סיכוי. לגבי תשס"ד אנו פועלים בנושא ומנהלים תכתובות מול המל"ג" הצעתי להתערב בנושא ולהפעיל קשרים בהתאחדות ואף להשמיע קולי מול המל"ג כנציג הסטודנטים, אך הדיקן סבור שנכון לנקודת זמן זו זה רק יזיק. דעתכם בבקשה

vent91

New member
המכללע העקדמית לענדסה

הכל עקום יאללה נמאס כבר. לפחות לא ממשיכים לזבל לנו ת'שכל עוד ועוד. עכשיו כשיש למכללעעע BSC וסטודנטים מגיעים ונרשמים היא לא צריכה להמשיך ולתכמן אותנו. מה שהיה ידוע כל הזמן !!! ונאמר שהינו מקבלים BSC עדיין אנחנו לא אונ' ועדיין יש דלתות סגורות בפנינו. לפעמים צריך לדעת להסתפק במה שיש. זה הלקח. ולחזור על קורסים זה לא דבר כזה טריוויאלי במיוחד שהוסיפו תכנים. ומה עם הזמן והכסף האבוד??? ככל שאני חושב על זה יותר אני מגיע למסקנה שאנשים כועסים בגלל שהם כועסים על עצמם. על הכסילות והמחשבה שיהיה בסיידר. חפיף. בסוף יהיה טוב.

amircn1

New member
המכלאה...

זה שם הרבה יותר מתאים

M u f f i n

New member
לא עדיף להתמקד כרגע בנושאים ...

בוערים יותר? כמו למשל העובדה שהעלו את הרמה של מבחני סוף הסימסטר וקיצרו את זמן הלימוד בין מבחן למבחן???? הפרש של יום בין שני מבחני סימסטר ( תופעה שחוזרת על עצמה במהלך תקופת המבחנים ) ר א ב ק ...!!!!

תשובה לא מספקת

הגדרתי תשובה לא מספקת מראש ולצערי היא ברמת כזו. מיד כשראיתי את לו"ז הבחינות עשיתי עבודה מקיפה בנושא מול 10 ויותר מוסדות לימוד בארץ. ברוב המקרים מצאתי באותם מוסדות לחץ גדול יותר משלנו בלו"ז הבחינות. עם זאת פניתי לדיקן ולנשיא, הם הסבירו את הרעיון שמאחורי ההחלטה (בקצרה: ישנם הרבה קורסים חוסמים, אם סטודנט יידע שהוא נכשל בקורס תוך זמן קצר בתוך סמסטר ב', לאחר מועד ב', הוא יוכל לקחת את אותו הקורס בו הוא נכשל וע"י כך למנוע סחבת של שנה בתואר) ניסינו למצוא חלופות אך ללא הושיע- החוקים האקדמיים נוקשים וללא הבאת ממצאים המאשרים אפלייה בין אפקה למוסדות אחרים הדבר כמעט בלתי אפשרי. אני נמצא בXXX הזה גם כן, זה ממש מבעס, מלחיץ ולא מחויב המציאות. בהצלחה :) אלעד

sandak11

New member
תשס"ד..

היי, עכשיו הלצחת לבלבל אאותי לגמרי, עד היום אמרו לנו שמקבלים Bsc מתשס"ד (כולל) זה השתנה??? " נכון להיום אין אישור ל- BSC לשנתונים תשס"ד ומטה בשנים"

M u f f i n

New member
למה מבלבל?

קיבלת הודעה רישמית מטעם המכללה באתר הלמידה מרחוק!.

M u f f i n

New member
דעתי היא שאתה מטעה סטודנטים../images/Emo70.gif

מקבלים B.Sc מחזורים תשס"ד ומעלה ( קיבלנו הודעה רישמית מהמכללה באתר הלמידה מרחוק ). תשס"ג - במו"מ מול המל"ג. תסש"ב -ומטה B.Tech

סליחה- תיקון טעות

כנראה הייתי ממש עייף כשכתבתי את ההודעה, קבלו תיקון: תשס"ד |ומעלה בשנים| מקבלים. תשס"ג- בדייונים מול מל"ג תשס"ב ומטה בשנים- לא. בדעתי לחכות לאחר סיום הבחינות ולטפל בנושא כמו דחפור. יתכן מאוד שאזדקק לעזרתכם. בהצלחה חברים

galit3880

New member
../images/Emo45.gifאני איתך ... ../images/Emo9.gif

אני מוכנה לעזור ... כמה שאני אוכל ... וכמובן להיות בקשר תמידי עם מגמת מכונות ...

liat3880

New member
../images/Emo8.gifבקשר לBSC

אני לא יודעת מה בדיוק ואיזה שיחות עושים לגבינו אבל עד סוף סימסטר ב שיגבשו דעה לגבי זה . אני בתור אחת שרוצה לקבל את הBSC הייתי מאוד רוצה שיבוא לקראתינו וגם יגידו לנו בכלל על איזה קורסים הם מדברים שאולי נצטרך לשנות והאם בכלל נוכל לעשות רק את החומר שהוסיפו לקורס או משהו כזה זה יהיה ממש מעולה יקצר לנו זמן וקורס חוזר . אם יעדכנו אותנו או לפחות ישטפו אותנו בדיבורים ושנוכל להיות מעורבים בזה זה יהיה מעולה .

איזה תחום מדובר? הנדסת תוכנה וניהול

לא היה ברור לי על איזה תואר מדובר? בהנדסת תוכנה וניהול או במגמה אחרת כי ראיתי שעדיין לא אושר עד היום ה B.SC באתר של המועצה להשכלה גבוהה ואושר כידוע ה B.TEC... אשמח לתגובות והבהרות. תודה עדן יוניקורן.

הנדסת אלק, ומכונות

לגבי תוכנה, ישנה ועדה שבודקת את נושא הענקת BSC למגמת תוכנה. בהצלחה בבחינות

תודה.

אני מופתע מהמהירות תגובה שהסטודנטים מגיבים להודעותיי. מופתע לטובה ומודע לך על התיחסותך עדן יוניקורן.

למעלה