Britney's new fragrace

Britney's new fragrace

called Beauty? Comment at Pop Prodigy - posted by Kevin on 06-09-2006 Life & Style: Brit's facing pressure from her multi-million dollar fragrance line. According to an industry insider, she recently - and hastily - shot an advertising campaign for her new scent, Beauty, which will be released later this year. "Since the product is called Beauty, it's key that the ads feature Britney looking her best, before she gets too big from the pregnancy," says the insider. Credit goes to BritneySpy.com בקצרה- לאחרונה בריטני הגתה רעיון למסע פרסום לכבוד הבושם החדש שלה[?] , שככל הנראה יקרא Beauty [יופי] . מקור מהתעשייה מסר כי מכיוון שהמוצר נקרא Beauty חשוב שבריטני תיראה במיטבה,לפני שההריון ישפיע , והיא תיראה גדולה . שתפסיק להוציא בשמים ותתחיל להוציא דיסקים

כשאת אומרת

"תראה גדולה..." היא לא גדולה מספיק? שמנה...

התעלמות../images/Emo11.gif

I Say Sexy Britney אפילו בהריון היא סקסית,סקסית גדולה,אבל עדיין סקסית
חחח

סקסית...

היא שמנה ויוצאת החוצה עם כמה שפחות בגדים. סורי, אבל אני חושב שנשים בהיריון זה הדבר הכי מגעיל בעולם. אני שונא נשים בהיריון...

התעלמות נוספת../images/Emo11.gif

אולי נעשה היסטוריה?תנסה להכניס גבר להריון,אני בטוחה שזה יותר סקסי

כבר הכנסתי

הוא הטיל אותו כבר בשירותים אני צודק אבל.. את לא חושבת? כשתכנסי להיריון תהיי כמו פרה גדולה ומגעילה שונא בנות ובנים חח בהיריון...

הטיל אהבתי../images/Emo6.gif

יש כאלה ויש כאלה , חלק אכן לא ניראות משהו , אבל יש גם כאלה שההריום גורם להן לראות יותר זוהורת

באמת?

בנות כמוך בדרך כלל מקללות אותי. יש לי הרבה דעות על בנות וזה בלי קשר על היותי מאצ'ו מן

מה זה בנות כמוני?!

עכשיו אני כועסת עלייך
, ובעצם אני הופכת להיות בנות כמוהן
סתם סתם , האמת אני אוהבת אנשים עם דעות שונות משלי , זה מגוון וזה גם נחמד לשמוע נקודת מבט אחרת , בהרבה תחומים , מה גם שאתה מביע את דעתך בצורה מצחיקה ולא מזלזלת , אתה מדבר תכלס
אין הרבה אנשים כמוך , וחבל .

למעלה