britney i hope britney will win at the vma, for boys
S slave4brit New member 26/8/03 #2 ../images/Emo42.gifכולנו מקווים../images/Emo70.gif אבל אני באופן אישי לא מאמין שהיא תזכה...
D Dream within a Dream New member 26/8/03 #3 ../images/Emo41.gifאני באותה דעה שלך.. הלוואי שהיא תנצח.. אבל אם נסתכל על ההיסטוריה שלה ב-VMA's, היא לא פייבוריטית לזכיה.. למרות של"Boys" יש סיכוי דיי טוב מול המתמודדים מולו..
../images/Emo41.gifאני באותה דעה שלך.. הלוואי שהיא תנצח.. אבל אם נסתכל על ההיסטוריה שלה ב-VMA's, היא לא פייבוריטית לזכיה.. למרות של"Boys" יש סיכוי דיי טוב מול המתמודדים מולו..
D Dream within a Dream New member 26/8/03 #6 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif Eminem - lose your self J.C - לא זוכר את השם של השיר Madonna- die another day וכמובן.. בריטני..
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif Eminem - lose your self J.C - לא זוכר את השם של השיר Madonna- die another day וכמובן.. בריטני..
D Dream within a Dream New member 26/8/03 #8 ../images/Emo41.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif
R raimond4 New member 26/8/03 #10 well we all know that she is great why wont they give her an award?
T TetiBETTY New member 26/8/03 #13 ומה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif
S slave4brit New member 26/8/03 #15 ../images/Emo42.gifצודק אור../images/Emo70.gif אני לא צריך קשר.. אבל דווקא יש.. כל הזמן הוא שואל שאלות כאלו שאין איך לענות עליהם. אז זה הזכיר לי את הפרסומת "למה? כי אנחנו כאן, בשבילך "
../images/Emo42.gifצודק אור../images/Emo70.gif אני לא צריך קשר.. אבל דווקא יש.. כל הזמן הוא שואל שאלות כאלו שאין איך לענות עליהם. אז זה הזכיר לי את הפרסומת "למה? כי אנחנו כאן, בשבילך "
D Dream within a Dream New member 27/8/03 #20 ../images/Emo41.gifאפשר שלום בפיתה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif