britney
S slave4brit New member 26/8/03 #7 ../images/Emo42.gifזה רק אני או שהיא שמנה קצת (שָמנה-> שלא יקפצו עלי אח"כ..)
S slave4brit New member 26/8/03 #9 ../images/Emo42.gifל-בריטנוש שלושה דברים.....: 1. בריטני.. 2. סוד 3. על זה שאת יודעת לשרשר
מ מיצי בורוד זוהר New member 26/8/03 #13 כמה דברים לפי דעתי היא לא השמינה....היא התחילה להתאמן....יותר מדי... זה כבר מפחיד ומה קרה לציצי שלה?!??!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? הוא מוזר! מאווווד!!! אה וגם היא נראית מוזר אבל אני לא פה כדי לשפוט <כן בטח> אז אני יסתום <ממשיכה לדבר לעצמי> מיצי?
כמה דברים לפי דעתי היא לא השמינה....היא התחילה להתאמן....יותר מדי... זה כבר מפחיד ומה קרה לציצי שלה?!??!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? הוא מוזר! מאווווד!!! אה וגם היא נראית מוזר אבל אני לא פה כדי לשפוט <כן בטח> אז אני יסתום <ממשיכה לדבר לעצמי> מיצי?
א אולסן לובה New member 26/8/03 #14 למי שמעוניין... יש לי עוד מלא תמונות מהסידרה של התמונה שבתחילת ההודעה של בריטני...
D Dream within a Dream New member 26/8/03 #15 ../images/Emo41.gifתעלי..../images/Emo8.gif והיא באמת נראית מוזר.. לא סתם כתבתי שהיא קופה
T TetiBETTY New member 26/8/03 #16 מיאוווווווו../images/Emo70.gif גם אני איתך....גם אני רציתי להגיב על החזה שלה.....הוא נהיה קטן ו....מוזר..... ואני חושבת שהיא שמנה באמת...אבל ממש טיפה,למה את חושבת שהיא התאמנה יותר מדי איפה בדיוק
מיאוווווווו../images/Emo70.gif גם אני איתך....גם אני רציתי להגיב על החזה שלה.....הוא נהיה קטן ו....מוזר..... ואני חושבת שהיא שמנה באמת...אבל ממש טיפה,למה את חושבת שהיא התאמנה יותר מדי איפה בדיוק
א אולסן לובה New member 26/8/03 #17 הינה התמונות... הם גדולות מידיי אז למטה יש קישורים ל-3 תמונות ובהודעה הבאה אני אתן עוד 2 קישורים לעוד 2 תמונות!
הינה התמונות... הם גדולות מידיי אז למטה יש קישורים ל-3 תמונות ובהודעה הבאה אני אתן עוד 2 קישורים לעוד 2 תמונות!
T TetiBETTY New member 26/8/03 #23 ../images/Emo88.gifביקורת.... תמונה רביעית-סופסוף הקשבת לי,והוצאת חלק מהשיער מחוץ לכובע תמונה חמישית-(שגם בה היא מעשנת),שימי חיזה,מה קשה ו.....את דורכת על המכנסיים שלך......שלא תפלי
../images/Emo88.gifביקורת.... תמונה רביעית-סופסוף הקשבת לי,והוצאת חלק מהשיער מחוץ לכובע תמונה חמישית-(שגם בה היא מעשנת),שימי חיזה,מה קשה ו.....את דורכת על המכנסיים שלך......שלא תפלי