האמ דבר ראשון אני בת דבר שני זאת דעתי
B Britney Style New member 22/11/06 #31 תנוח היית מת לחברה כמו נינט. או שאולי אתה לא בעניין של בנות וזה מסביר את המצב ואם את בת אז את סתם קנאית לה על זה שהיא יפה כל כך
תנוח היית מת לחברה כמו נינט. או שאולי אתה לא בעניין של בנות וזה מסביר את המצב ואם את בת אז את סתם קנאית לה על זה שהיא יפה כל כך
ג גזניוס New member 22/11/06 #33 במה יש לקנא? בתקשורת?כן בטח. ואמרתי את דעתי. בדיוק כמו שאתם אמרתם את שלכם..אז מה הבעיה פה?
י יובל דהן New member 22/11/06 #36 אין שום בעיה רק מה הקשר תקשורת? ויש המון מה לקנא בנינט הלוואי הייתי יפה כמוה ושרה מדהים כמוה ובכלל היא מתוקה כזאת אז מה הבעיה שלך איתה
אין שום בעיה רק מה הקשר תקשורת? ויש המון מה לקנא בנינט הלוואי הייתי יפה כמוה ושרה מדהים כמוה ובכלל היא מתוקה כזאת אז מה הבעיה שלך איתה
ג גזניוס New member 22/11/06 #37 תראי אני לא אומרת שהיא לא שרה יפה, כי מי שאומר את זה הוא מטומטם. אני עד לפני חצי שנה אהבתי אותה ואז פתאום כבר לא חח
תראי אני לא אומרת שהיא לא שרה יפה, כי מי שאומר את זה הוא מטומטם. אני עד לפני חצי שנה אהבתי אותה ואז פתאום כבר לא חח
E elena20 New member 22/11/06 #40 כל אחד והטעם שלו,לדעתי היא לא כזאת יפה.לא כולם אמורים לחשוב שהיא יפה.
X xtina 4 ever New member 24/11/06 #71 WTF?!../images/Emo210.gif 0____________________ס לדעתך-היא יפה. סבבה. לדעתה-היא לא יפה. גם זה סבבה. היא לא חייבת להיות קנאית בשביל להגיד את דעתה שנוגדת את שלך. גאד אנשים-תתבגרו!
WTF?!../images/Emo210.gif 0____________________ס לדעתך-היא יפה. סבבה. לדעתה-היא לא יפה. גם זה סבבה. היא לא חייבת להיות קנאית בשביל להגיד את דעתה שנוגדת את שלך. גאד אנשים-תתבגרו!
K KoBi v2 New member 22/11/06 #43 נינט יותר יפה... השיער והאיפור לא מחמיאים לבריטני שתחליף סטייליסט כבר שתחליףףףףףףףףףףףףףףףףףף
V viko222 New member 24/11/06 #74 איזה קטע,מי היצרן של הבגדים? מי עיצב את השמלה?.. איזה מוזר שלשניהם יש אותו דבר :O
K Kryptonite New member 22/11/06 #23 לא התלהבתי מאיך שהיא ניראתה../images/Emo168.gif היא ניראית כאילו היא השמינה מאז לטרמן, והשיער והאיפור היו הזויים לגמרי.
לא התלהבתי מאיך שהיא ניראתה../images/Emo168.gif היא ניראית כאילו היא השמינה מאז לטרמן, והשיער והאיפור היו הזויים לגמרי.
I Im Not Dead New member 22/11/06 #39 והיא נראית כאילו היא הזדקנה... בינתיים בתמונות שראינו אחרי ההריון הפנים שלה לא נראו ממש טוב
K Kryptonite New member 22/11/06 #47 זה לא מדאיג אותי../images/Emo168.gif כי זה תמיד דברים של איפור. (והאיפור שיזוף הזה שהיא שמה נוראי פשוט ) אבל מה קרה לגוף שלה?! בפפראצי עם החצאית והחולצת בטן הוא ניראה מושלם. פה הוא ניראה פשוט חסר פרופורציה באופן מוזר.
זה לא מדאיג אותי../images/Emo168.gif כי זה תמיד דברים של איפור. (והאיפור שיזוף הזה שהיא שמה נוראי פשוט ) אבל מה קרה לגוף שלה?! בפפראצי עם החצאית והחולצת בטן הוא ניראה מושלם. פה הוא ניראה פשוט חסר פרופורציה באופן מוזר.