ממהמממת אהעעה איזה מושלממתתת עידן
Shiri from the block Active member 22/11/06 #1 וואי איך כולם מריעים לה!../images/Emo113.gif איזה כיף לראות/לשמוע את זה!!../images/Emo47.gif
ל ליבר6 New member 22/11/06 #27 המנחה הציג אותה כ- sweet heart../images/Emo205.gif של אמריקה בוידאו המלא. והיא יפיופה
T tali44 New member 22/11/06 #45 זו רק אני או שזו הפעם השניה שלפחות אני ראיתי (אז אולי יש יותר) שהיא באה לטקס עם מסטיק (?!) כמו ב- teen choice, וגם פה. ואיזו מותק היא!!!
זו רק אני או שזו הפעם השניה שלפחות אני ראיתי (אז אולי יש יותר) שהיא באה לטקס עם מסטיק (?!) כמו ב- teen choice, וגם פה. ואיזו מותק היא!!!
L LetGoYouSonOfABitcH New member 22/11/06 #46 חחחח כן.. היא ממש מכורה למסטיקים. לא נראה לי שאי פעם ראינו אותה *בלי* מסטיק בערך חצי מהראיונות שלה עם הלעיסה הערסית הזאת.. P:
חחחח כן.. היא ממש מכורה למסטיקים. לא נראה לי שאי פעם ראינו אותה *בלי* מסטיק בערך חצי מהראיונות שלה עם הלעיסה הערסית הזאת.. P:
L LetGoYouSonOfABitcH New member 22/11/06 #12 בריטנילישיוס!! ../images/Emo99.gif איזה חמודה היא בוידאו, כמה הריעו לה. העולם מחכה לקאמבק שלה! השיער קצת מעאפן.. נראה מת והפוני לא כ"כ מתאים לה. אבל מילא. שמלה מהממת וזאת רק אני או שמרי ג'יי בלייג' נראתה [סופסוף] ממש טוב?
בריטנילישיוס!! ../images/Emo99.gif איזה חמודה היא בוידאו, כמה הריעו לה. העולם מחכה לקאמבק שלה! השיער קצת מעאפן.. נראה מת והפוני לא כ"כ מתאים לה. אבל מילא. שמלה מהממת וזאת רק אני או שמרי ג'יי בלייג' נראתה [סופסוף] ממש טוב?
L LetGoYouSonOfABitcH New member 22/11/06 #13 חחחח הרגע קראתי בתגובות והסתכלתי בעצמי, עוד מישהו שם לב שג'סי מקרטני אמר "she's back"? חמוד
Shiri from the block Active member 22/11/06 #1 יאאאאאאאאא!!../images/Emo113.gif איזה יופי שהיא הגיעה!../images/Emo9.gif ואני מסכימה עם מיכל לגבי המראה.
יאאאאאאאאא!!../images/Emo113.gif איזה יופי שהיא הגיעה!../images/Emo9.gif ואני מסכימה עם מיכל לגבי המראה.
L LetGoYouSonOfABitcH New member 22/11/06 #14 תמונות! ../images/Emo99.gif../images/Emo27.gif http://www.britneyres.com/thumbnails.php?album=2067 פשוט כיף לראות אותה ככה. יפה, זוהרת, חייכנית
תמונות! ../images/Emo99.gif../images/Emo27.gif http://www.britneyres.com/thumbnails.php?album=2067 פשוט כיף לראות אותה ככה. יפה, זוהרת, חייכנית
B Britney Style New member 22/11/06 #18 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifזאת השימלה של נינט חחח סתכלו
Shiri from the block Active member 22/11/06 #1 יואו נכון!!../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif איזה קטע../images/Emo2.gif ונינט כל כך יפיפייה בתמונה!../images/Emo99.gif
יואו נכון!!../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif איזה קטע../images/Emo2.gif ונינט כל כך יפיפייה בתמונה!../images/Emo99.gif