אני פשוט בשוק!
יש מצב שקרה נס ובריטני חזרה לעצמה?

מזמן לא ראיתי אותה כזאת מלאת חיים,כיפית,משוחררת וכוסית. פשוט וואו. יצאה כן מגניבה ובכלל מתאים לה הרבה יותר קו ההומוריסטי הזה לאיך שהיא תופסת את הקריירה שלה כיום. שתמשיך עם זה. זה עבד מעולה עם I Wanna Go.

בכל אופן בקשר לקליפ עצמו -
קודם כל אהבתי את התחלה שבריטני היא כמו איזה מעין אנה ניקול סמית-קלי באנדי טראשית כזאת. עשתה את זה ממש טוב.
אהבתי בכלל את הקונספט של הומאז' לשנות ה90 ובעיקר לקלולס. רק חבל שזה גם נעשה כבר עם איגי בFancy (שלא נדבר על השיר
)
הקטע עם הבנות במכונית באמצע
כזה הזוי. הזכיר לי את הדיאלוג המטומטם של אופס
אבל פייר קטע די חלש וגם לא קשור ותקוע - איגי משחקת כאן גרוע.

בעיקרון קליפ מעולה אבל נמרח מדי..יכלו לקצר אותו קצת (אבל כן השקיעו!)
הסצנת הריקוד בסוף מיותרת ולא תורמת לכלום. מצחיק שדווקא את זה בבירור ואילו שהיא הייתה במכונית עם הבנים שהיא רקדה שם באמת טוב כמעט דז'ה וו לימים הטובים הראו פחות.
וכן יותר מדי פוקוס לאיגי - בכלל לא אהבתי את כל הקטע שהיא חייזר שנחת - מיותר. וגם זה כבר נעשה ע"י בריטני עצמה ובעבר וגם ע"י ניקי מינאג' ואריאנה גרנדה.
כאילו אני אוהב את איגי אבל זה רק מראה לי שבריטני רוצה - אנחנו לא צריכים איגיות למיניהן. היא די הרגישה לי מיותרת בקליפ הזה. בריטני יצאה כאן הכי משוחררת מזה הכי הרבה זמן.
רק מראה לי שעם שיר אחר והרבה יותר טוב והרבה יותר בריטני - היה כאן אפילו קאמבק הרבה יותר טוב. (להוריד את הקליפ - תרצו או לא תרצו - כל אחת יכלה לשיר. נשמעת בו כמו צ'ארלי XCX.)

אני מרוצה
השיר בינוני עד חלש אבל בריטני ממש הפתיעה לטובה כאן!