Britney Spears & Iggy Azalea - Pretty Girls

Halcyon Days

New member
חחחח

אני שמח שבריטני מקבלת שרשורים משל עצמה.
&nbsp
אני לא אוהב את השיר, ואולי זה גם מקרין על הקליפ מבחינתי.
הוא עשוי טוב, מעניין ומושקע מאוד
&nbsp
אבל היא מביכה אותי,
מציק לי שכל פעם שהיא מתחילה לרקוד מחליפים סצינה,
היא נראית לא טוב. בעיני בכולפן.
&nbsp
זה יהפוך לויראלי? כן
זה יהיה להיט? כן
אני מכור לזה? כן
&nbsp
אני אוהב את זה? ל-אאאא!!!
&nbsp

אני פשוט בשוק!

יש מצב שקרה נס ובריטני חזרה לעצמה?
&nbsp
מזמן לא ראיתי אותה כזאת מלאת חיים,כיפית,משוחררת וכוסית. פשוט וואו. יצאה כן מגניבה ובכלל מתאים לה הרבה יותר קו ההומוריסטי הזה לאיך שהיא תופסת את הקריירה שלה כיום. שתמשיך עם זה. זה עבד מעולה עם I Wanna Go.
&nbsp
בכל אופן בקשר לקליפ עצמו -
קודם כל אהבתי את התחלה שבריטני היא כמו איזה מעין אנה ניקול סמית-קלי באנדי טראשית כזאת. עשתה את זה ממש טוב.
אהבתי בכלל את הקונספט של הומאז' לשנות ה90 ובעיקר לקלולס. רק חבל שזה גם נעשה כבר עם איגי בFancy (שלא נדבר על השיר
)
הקטע עם הבנות במכונית באמצע

כזה הזוי. הזכיר לי את הדיאלוג המטומטם של אופס

אבל פייר קטע די חלש וגם לא קשור ותקוע - איגי משחקת כאן גרוע.
&nbsp
בעיקרון קליפ מעולה אבל נמרח מדי..יכלו לקצר אותו קצת (אבל כן השקיעו!)
הסצנת הריקוד בסוף מיותרת ולא תורמת לכלום. מצחיק שדווקא את זה בבירור ואילו שהיא הייתה במכונית עם הבנים שהיא רקדה שם באמת טוב כמעט דז'ה וו לימים הטובים הראו פחות.
וכן יותר מדי פוקוס לאיגי - בכלל לא אהבתי את כל הקטע שהיא חייזר שנחת - מיותר. וגם זה כבר נעשה ע"י בריטני עצמה ובעבר וגם ע"י ניקי מינאג' ואריאנה גרנדה.
כאילו אני אוהב את איגי אבל זה רק מראה לי שבריטני רוצה - אנחנו לא צריכים איגיות למיניהן. היא די הרגישה לי מיותרת בקליפ הזה. בריטני יצאה כאן הכי משוחררת מזה הכי הרבה זמן.
רק מראה לי שעם שיר אחר והרבה יותר טוב והרבה יותר בריטני - היה כאן אפילו קאמבק הרבה יותר טוב. (להוריד את הקליפ - תרצו או לא תרצו - כל אחת יכלה לשיר. נשמעת בו כמו צ'ארלי XCX.)
&nbsp
אני מרוצה

השיר בינוני עד חלש אבל בריטני ממש הפתיעה לטובה כאן!

Halcyon Days

New member
בריטני משוחררת?

חחחח אני הרגשתי בדיוק את ההפך!!!

&nbsp
מתנהגת כאילו תקוע לה כריס בראון בתחת.
&nbsp
אבל שמח שאהבת! אני תמיד בעד גילויי אהבה לבריטני

ממש לא. סוף סוף רואים אותה הרבה יותר קלילה ומשוחררת

עיניים הרבה יותר חיות מהבדר"כ. הזמן עושה לה טוב...
זה לא ברמה של פעם,קיבלתי ד'זה וו לפעם.
אולי רק בסוף במועדון (הקטע החלש ביותר בקליפ) היא נראתה יותר בריטני של השנים האחרונות - הרובוטית והמסוגרת אבל גם זה רק ביחס. רק בקטע של הריקוד בסוף היא הייתה ממש כך.
&nbsp
ואיכס
על השורה השנייה שלך.

candyheart

New member
היא בהחלט השתחררה מאוד.

הבנתי שגם בראיונות ובהופעות היא יותר משוחררת כיום. מקווה שזה יתבטא גם בהופעה בבילבורד ובכלל בהמשך הקריירה.
&nbsp
מאוד מסכימה לגבי הכיוון ההומוריסטי. אני זוכרת שחשבתי כך לגבי IWG שהיה עשוי מעולה והיא די זרחה בו יחסית לקליפים אחרים מהתקופה.
&nbsp
ואיגי באמת מיותרת. ייאמר לזכות בריטני שבקושי הרגישו את איגי שם והיא לקחה את הפוקוס כמו גדולה.
&nbsp
חבל שעם כל השיפור האישי שלה היא הולכת ומתדרדרת גם בקול וגם בטיב המוזיקה.

spiceupmylife1

New member
לקחת לי את המילים !!! :)

בריטני פשוט מושלמת פה

זה מממש לא איי וונה גו משום מבחינה אבל ממש כייף לראות אותה ככה

באמת שאני אוהבת את כח הקליפים שלה פרט לגיימי מור
המזעזע בלשון המעטה

candyheart

New member
איזה שטויות!

טוב, קודם כל הבנתי שהקליפ הוא פארודיה על הסרט "Earth Girls Are Easy" שלא ראיתי ואני לא יודעת עליו כלום, אבל זה בטח מסביר חלק מהקטעים פה ולמה בריטני מתנהגת כמו פקאצה מוגזמת בת 12.

הדבר הטוב: בריטני הכי משוחררת וחיונית משראינו אצלה המון זמן. היא נראית אשכרה נהנית סוף סוף ולא על אוטומט כמו למשל ב-Til The World Ends או 3. או שני הקליפים של BJ. היא גם רוקדת לא רע.

הבעיה היא שהיא נראית ממש לא משהו רוב הקליפ, במיוחד בקטע הריקוד במועדון שהיא נראית כמו בובת מין מתנפחת. איגי בכלל מביכה וה"משחק" שלה של חייזרית לעיתים מצטייר כמו התנהגות של מישהי שממש לא רוצה להיות שם
.

הקליפ עשוי סביר, אבל הוא שטותי מדי ואני מנחשת שנשען יותר מדי על סרט שהרבה אנשים לא ראו, וזה מוציא אותה סתומה אצל הרוב.

והשיר עדיין נורא. מהגרועים שהיא הקליטה בכל הקריירה.

Halcyon Days

New member
נראה לי אתם מרגישים שהיא "משוחררת"

כי הפוקוס לא רק עליה, אלא גם על איגי ולכן יותר נח לה. נהיה לה פחד במה בשנים האחרונות.
הבעיה מבחינתי שה"שחרור" הזה נראה יותר כמו "אני ממש מובכת אז עדיף שאני אתנהג כמו מפגרת" וזה מה שאני מרגיש ממנה כל הקליפ. ברור לי שזה משתלב עם הקונספט, אבל נראה לי שזה יותר משתלב איתו מאשר חלק ממנו...
&nbsp
חוץ מזה שכל הקליפים שציינת מעולים, ואני לא חושב שהיא נראית כמו רובוט ב TTWE
.

candyheart

New member
יש מצב שזה משפיע. לא ידעתי שיש לה פחד במה.

אבל בין אם זה ממבוכה או לא היא עשתה את התפקיד שלה טוב הפעם. האם בקליפ פחות שטותי זה גם יעבוד? לא יודעת. מקווה שכן.
&nbsp
ו-TTWE אחד הקליפים הכי פחות אהובים עליי שלה. היא נראית כבדה ועייפה שם והכי לא בעניין. מה גם שהיא רקדה שם די רע ורואים את זה בעריכה של הקליפ.
כנ"ל 3. היא נראית שם נורא.
&nbsp
WB - היא נראית טוב אבל הקליפ מביך.
Perfume פשוט משעמם למרות שראיתי רק פעמים ספורות.
&nbsp
בכל מקרה היא הרגישה חיונית בהרבה מכל הקליפים הנ"ל.

היא די לקחה כאן בנוק אאוט את איגי מבחינת הפוקוס.

דבר שלא היה קורה לפני 3 שנים נניח עם כל זמרת אחרת. (ולראייה טקס הבילבורד עם ריהאנה וניקי מינאג' שבריטני הייתה על הפנים.)
&nbsp
&nbsp

איזו כבדה את.

אם זה היה קייטי פרי הייתם עפים על הקליפ הזה.
פשוט אתם עדיין מצפים בלי שאתם שמים לב שבריטני תחזור להיות בריטני של פעם.
&nbsp
היא נראית מעולה בקליפ הזה,הוא עשוי בצורה כיפית ומלאת הומור עם המון קריצות לקליפים וסרטים מהניינטיז - עשור שפיתח את כל סרטי הקאלט הטיינג'רים.
&nbsp
והקליפ של TTWE דווקא מעולה. ויחד עם IWG הוא הכי טוב בשנים האחרונות מבחינת התפקוד של בריטני.
&nbsp
&nbsp
פשוט לא ייאמן איך היוצרים מתהפכים פה מדקה לדקה

&nbsp

ולא ידעתי לגבי הסרט. אני חייב לבדוק את זה אם כך.

הניינטיז
העשור הכי טוב מבחינתי בקולנוע.
&nbsp

candyheart

New member
אני מודה שאני יותר "רגישה" כלפי התפקוד של בריטני

ואם זו הייתה קייטי פרי היה פחות מפריע לי איך היא יוצאת מבחינת הקהל.
&nbsp
מה גם שהשיר נורא וזה בטוח משפיע על איך שאני תופסת את הקליפ. דווקא שיבחתי את בריטני על החיוניות שלה פה ואני חושבת שהיא באמת הכי משוחררת שראינו ממה מזמן וזה כיף לראות. מבחינת מראה: לא אהבתי את הלוק במועדון אבל בשאר היא נראית סבבה חוץ מהלבוש הנורא
אבל זה כבר קשור לפארודיה.
&nbsp
ואני עומדת על זה ש-TTWE הוא מהקליפים הפחות טובים שלה. לא כיף לי לראות אותה שם. IWG אכן הטוב ביותר בתפקוד שלה ביחד עם PG הנוכחי.
&nbsp
&nbsp

UnderControl1

New member
שיר נוראי נוראי נוראי!

עדוי רע לחלוטין.

הקליפ עצמו חמוד ומבדר, אך גם מביך ומוגזם (בכוונה כנראה)
בריטני הכי משוחררת כאן מזה זמן רב, ונראה שהיא עושה חיים - פלוס ענקי

אבל הדיר הגרוע הזה מוריד לי את כל החשק מתקופת האלבום החדש.

קליפ חמוד וכיפי

לחלוטין יש בו כמה נקודות אור - הריקוד של בריטני בשוט של ה-car wash, ובכלל שיפור עצום בריקוד שנראה הרבה יותר חד ומשוחרר. חבל שחתכו הרבה ממנו אבל אנחנו כבר רגילים..
אהבתי יותר את איך שבריט נראתה בתחילת הקליפ, פחות בסצנת המועדון בסוף שלדעתי התאורה שם עשתה לה עוול והבליטה מדי את כל הבוטוקס שהיא עושה לאחרונה.
איגי גם היתה סבבה, אין לי יותר מדי מה להגיד עליה.
&nbsp
בכל אופן יש פה את הניצוץ של בריטני שעושה כיף לראות את הקליפ וגורם לרצות לחזור אליו (בניגוד ל-HIAM למשל שהיא נראית שם מתה. ואני לא מסכים איתכם - TTWE הוא אולי הקליפ הכי טוב שלה מאז 2004)
אבל האם נפלתי מהכסא? לא ממש. יש בו משהו קצת בנאלי. והסצנות על המכונית קצת ארוכות מדי לטעמי.
&nbsp
מעניין אם השיר יצליח להיות להיט כי עד לפני שהקליפ יצא השיר כבר יצא מהטופ 50 באייטונס.. עכשיו הוא קפץ בחזרה למקום 23. הופעה עוד 3 ימים.. נחיה ונראה, מחזיק אצבעות בשביל בריט

GM1988

Well-known member
רדוד, מצועצע ומביך

וחבל לי שבריטני ממשיכה לשתף פעולה עם פרוייקטים כאלה ושירים כאלה.
היא יכולה להתלבש כמו פקאצה, לנסות לשחק אותה קלת דעת ומפגרת שמה שמעניין אותה בחיים זה בגדים, בילויים ואיך שהיא נראית (כן, רק בריטני, אהא), אבל זה עובר גרוע כי היא לא מרגישה ככה, והמשחק לא עובר ונראה טיפשי ולא אמין.

כנל הריקוד- זה הרי ברור שהיא לא רוקדת משהו, ולכן כל שנייה מחליפים שוט כדי לגרום לזה להיראות שהיא כולה מזיעה מרוב ריקוד, אבל יש שם מקסימום שניים שלושה צעדים טובים שמחלקים לאורך כל הקליפ כי זו בריטני, נו, צריך להמשיך לגרום לאנשים לחשוב שהיא רקדנית.

לפני 15 יכולתי להאמין לה, היא באמת הייתה טינייג'רית לרקוד במסדרוני בית ספר עם קוקיות, אבל היום זה פשוט מעורר גיחוך ולא מבדר אותי. זה מעציב.

Drunk in Love

New member
צפיתי בזה בערך שש פעמים ועדיין לא החלטתי מה אני חושב.

זה עשוי טוב (ויזואלית), משעשע וכיפי אבל מביך לפרקים בעיקר בזכות המשחק של שתיהן. לא עפתי על הריקודים ועל המראה הכללי של בריטני אבל היא בהחלט בלטה יותר מאיגי. ההתחלה של הקליפ טובה וכך גם המשחק של הפקאצי של בריטני בהתחלה. כיף לראות אותה קצת הומוריסטית ומשוחררת, אני חושב שזה כיוון נכון בשבילה, לקחת את הקריירה המוזיקלית שלה קצת פחות ברצינות כמו שניסתה עם Britney Jean (שאני עדיין חושב שהוא גרוע) ולהמשיך לעשות את הפופ הטראשי (רובו) והנפלא שעשתה עד Femme Fatale, פשוט מוזיקה שיהיה לי כיף להאזין לה.
השיר לחלוטין חיקוי לא מתנצל וחיוור של Fancy שהיה פשוט הרבה, הרבה יותר טוב מכל בחינה. די נדבקתי אליו אם כי הוא ללא ספק ה- lead single הכי חלש שלה. ד''א, אתם בטוחים שיש אלבום בדרך?

candyheart

New member
לדעתי אם הסינגל לא יצליח - לא נראה אלבום בקרוב.

אם זה יהיה להיט יאספו כמה סו-קולד להיטים וירכיבו משהו. קשה לי לצפות למשהו מזהיר כשזה מה שעומד בפרונט. לחלוטין עבר את Work Bitch בליד סינגל הכי חלש שלה. זה כבר במגמת ירידה תמידית מאז Hold It Against Me.
&nbsp
בכל זאת מקווה שהיא תחכה קצת ותרכיב אלבום יותר טוב מהשיר הזה.
&nbsp

למעלה