Britney Spears feat Madonna-MATM

אני נדחף עכשיו חח

אני חושב שזמרות כמו בריטני פינק מדונה וכל האלה הם ממוצע הם שרות בסדר לא גרוע ולא הכי טוב בעולם יש מעל הממוצע כמו כריסטינה סאלין דיון וויטני יוסטון שהם שרות מעולה ויש זמרות מתחת לממוצע לדוגמא אבריל ששרה גרוע ביותר אפילו הזמרת מאוונסנס ששרה בלייב היא מתחת לממוצע היא מזייפת בטירוף

Darrens Girl

New member
~_~_~ (כותרת יצירתית ביותר, איי נו)

לזמרת מאוונסנס, איימי לי, יש קול נורא יפה, ונכון יש הופעות בלייב שהיא לא שרה הכי טוב, אבל תראה, אולפן זה תנאים אידיאלים.. ויש הופעות שהיא נשמעת יותר טוב ויש כאלו שפחות, כמו כל אומן אחר.. בקשר לזה שאמרו פה קודם שלכל אומן עושים עיוותים בקול באלבום, אז כניראה שזה נכון, כי אם תשמעו את הדיסק של דארן, ותשמעו את דארן בהופעה, בהופעה הוא נישמה פי 100 יותר טוב מבאולפן... חיחי... ואני ראיתי הופעה שלו

לאיימי יש קול גרוע ביותר אפילו יותר

מבריטני בשירים שלה בדיסק הקול יפה כזה אפילו יפה מאוד ובהופעות ראיתי כמה הופעות שלהם לא אחת והיא שרה גרוע

Darrens Girl

New member
לי יש 3 הופעות של אוונסנס במחשב

מתוכם באחת היא לא שרה משו, אבל כל השאר כמעט כמו בדיסק..

Torn

New member
גרררר ../images/Emo46.gif

לי יש איזה 200 אלף הופעות של אוונסנס במחשב *מגזים חיחי*
, לא אבל יש לי הרבה והיא ממש אבל ממש לא מזייפת ההוכחה הכי טובה זה לשמוע אותה בהופעות האקוסטיות שם היא פשוט שרה מדהים
וחוץ מזה אם היית רואה הופעות שלמות של אוונסנס היית רואה שאיימי נימצאת כל הזמן בתנועה (קופצת ורצה ממקום למקום), וקשה לשיר במאמץ ולמרות זאת היא עדיין מצליחה לתת הופעה מעולה
.

מה אתם גנובים?!../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

לאיימי יש קול מ-ד-ה-י-ם היא מגיעה לטונים כל כך גבוהים!! יש לה קול חזק וכל כך יפהההההה... אני לא מבינה איך הגעתם לזה בכלל!!

gadniel

New member
נולדתם מטומטמים או שאתם ממש משתדלים

איך אתם יכולים בכלל להשוות?אתם יודעים מה,אני אפילו לא יודעת למה אני מתעצבנת...חבורה של מעריצי בריטני עם חור בהשכלה לא שווים את העצבים שלי...לכו להקשיב לבריטני,שיודעת שהיא שרה כל כך גרוע עד שכדי לשקם את הקריירה ההרוסה שלה היא מתנשקת עם מדונה בשידור חי,כי היא יודעת שהמוזיקה הגרועה שהיא עושה לא תספיק...אני מרחמת עליה ועליכם,באמת...

yanivtr

New member
את צודקת לגמריי

כולם פה אנשים עם חור בהשכלה- מעריצים את בריטני. את אדם מאוד חכם ואינטילגנטי. את מקשיבה למוזיקה איכותית. אסור שהאוזניים שלך ישמעו מוזיקה של בריטני. יש לך תואר שלישי במוזיקה, את יודעת לקבוע מה זה מוזיקה וטובה. את מרחמת עליינו? אויש, אנחנו מאוד מודים לך... תודה שלא הרבצת לנו. מעכשיו נקשיב רקקקקק לדארן ולמוזיקה איכותית. וצריך לרצוח את בריטני, ואת כל הבובות המסריחות.

לא היא שומעת אוונסנס

אוונסנס השולטים חחח אני שומע גם אוונסנס אז אם אני שומע בריטני אז יש לי חור בהשכלה חחחחחחחחחחחחחחחח טוב לדעת או שלא

Darrens Girl

New member
טוב אתם נגעתם בנושא רגיש- דארן.

ותכוננו למגילה. 1. הלהקה שלו סבג' גארדן, (הוא היה הכותב שירים והזמר) מכרה כ-20 מיליון עותקים מכל אלבום, לא כולל סינגלים וDVD 2. ההצלחה לא תמיד קובעת בקשר למוזיקה... יכול להיות שמישו מוכר 30 מיליון עותקים אבל מתוכם אולי רק 5 מיליון אנשים באמת נהנו מהאלבום. 3. דארן הציל אנשים, פרטים בקישור. 4. הקול של דארן, מהממם, וזה לא רק דעתי. הוא מגיע ל-3 אוקטבות, שזה נורא נדיר, גם אצל גברים וגם אצל נשים. אצל גברים עוד יותר. 5. דארן כן מצליח, בארץ אולי לא, אבל באירופה הוא נורא מצליח, באנגליה במיוחד. כל סינגל שלו נכנס ל-10 הגדולים. יש לי חברות מאנגליה, שכשהן הלכו לקנות את SPIN על היום השני שהוא יצא, כבר הכל נחטף. 6. דארן, שר וכותב (ומנגן) שירים אמיתיים, מדהימים, הקשר היחיד בינו לג'סטין או רובי (ואני אוהבת את האלבום של רובי) הוא ששלושתם זמרים. 7. כנסו לקישור. תגידו לי אם תמצאו עוד בנאדם שעושה את כל זה.

yanivtr

New member
את שמה לב שאת סותרת את עצמך?

מצד אחד את אומרת שההצלחה היא דבר לא חשוב, ומצד שני את מתפארת בכמות העותקים שהוא קנה...
ומה הקשר שהוא הציל אנשים??? זה הדבר הכי לא קשור ששמעתי... יש לי חבר- מתנדב במד"א הוא גם הציל אנשים... (אני בקרוב
)

Darrens Girl

New member
אתה אומר שהוא לא הצליח

אז אמרתי שהוא מכר הרבה. שלא תגיד "מי זה בכלל סבג' גארדן?" כמו איזה ילדים עם חור בהשכלה. וההצלחה זה לא הדבר הכי חשוב. אז כל מי שאומר שאומנים כאלו וכאלו יותר טובים בכלל שהם מוכרים יותר, גם זה ממש לא קשור.

christinbal

New member
אולי פעם תנסה באמת להבין מה היא מנס

ה להגיד לך ולא מה לא בסדר במה שהיא אומרת?

yanivtr

New member
../images/Emo6.gif

אני זה שמתייחס למה שהיא אומרת...בניגוד אליה

למעלה