Britney Spears feat Madonna-MATM

nomber 1

New member
אני דווקא חושב שעם האפקטים

זה יותר יפה כי אם אתם רוצים לשמוע בלי אפקטים אתם יכולים לשמוע את הגרסה של בריטני לבד מההופעה שבהרבה פחות יפה מהשיר עם מדונה ולזאת שאוהבת את מה שמו דארן או משהו הבנו כבר שאת לא אוהבת את בריטני ואת הקול שלה ובלה בלה זה נמאס כבר שכל הודעה שנייה שלך על בריטני תחזרי על אותו דבר ביי

i love gina

New member
אפשר להכניס עוד דעה?

טוב, אז ככה- לדעתי בריטני היא באמת לא הזמרת הכי טובה בעולם, יש לה קול די ממוצע, אבל מה כן, יש לה שירים ממש כיפיים לשמיעה, ונחמד לשמוע אותה מדי פעם ופעם , והשיר הזה לא יוצא דופן. אני נהנה להקשיב לו (ולשירים שלה בכלל) למצב רוח טוב, או סתם אם בא לי, ואם יש עיוותים ואפקטים, לי אישית לא ממש אכפת, כי השירים שלה אצלי זה בשביל להנות... איכות או לא, כיף לי לשמוע את השירים שלה, במיוחד את השיר החדש שלדעתי ממש פ33ה. וזהו...

Darrens Girl

New member
טוב אז לכל מי שלא הבין אותי..!

לא אמרתי שהשירים שבריטני שרה גרועים! פשוט לדעתי, זמר זה לא רק הקטע של הפופולאריות, זה הקטע של הכישרון! ולבריטני יש הרבה כריזמה, אבל כישרון שירה יוצא דופן אין לה. זה הכל! ועד עכשיו כל פעם אמרתי שירים "של" בריטני, כי היא סה"כ שרה אותם, זה לא אומר שזה השירים שלה. יש מאחורי כל שיר כותב שירים, והשירים הם בעצם שלו. ועד כמה שאני ינסה להזכיר פה פחות את דארן, הוא מגיע ל-3 אוקטבות שזה ממש אבל ממש הרבה לכל גבר ו\או אישה, הוא כותב את שיריו ולכן הוא שר אותם כ"כ טוב- הוא מזדהה איתם כי רובם אישיים, והוא אף מנגן בחלקם. עד כמה שכל אחד עם הטעם שלו, ואני לא אומרת לאף אחד להעריץ או לא להעריץ אומן זה או אחר, יש דברים שהם עובדתיים, כמו אם מישו כותב את שיריו, אם יש לו קול מיוחד, או לא. מה כבר אמרתי? שיש מלא עיוותים ואפקטים? מה, לא היו הרבה אפקטים? לא הייתי היחידה שאמרה את זה! ואמרתי שמה שחשוב זה לא כמה האלבום מוכר אלא עד כמה הוא טוב, ושמספרים לא מעידים על כישרון. מישהו פה התחיל ם מספרים שהוא אמר בריטני מוכרת הרבה ודארן לא, אז אמזתי שאם כבר התחלתם עם מספרים אז עובדה שדארן כן מכר! זה הכל! ושוב, אני מקווה שתקראו את מה שכתבתי בלינק המצורף בהודעה הקודמת שלי..

NiKi†a

New member
ממ..לא עובד לי../images/Emo3.gif

איך קוראים לשיר כדי שאני יוריד מהקאזה?

TheImpactBoy

New member
לא יודע מה איתכם

אבל השיר ממש לא מקורי! כאילו הוא נשמע בדיוק כמו עוד 100 שירים שיצאו השנה ומזכיר קצת את boys! כאילו, כולם יודעים שבריטני לא יודעת לשיר, אבל לפחות שתשלם כסף לאשים שיודעים לאבד שירים! עוד משהו, לדעתי מדונה ממש מורידה מהרמה שלה כשהיא שרה עם בריטני ספירס. פשוט אכזבה.

למעלה