Britney Spears feat Madonna-MATM

i love gina

New member
אוקי, עכשיו לאחר ששמעתי.....

איזה שיר גדול!!!!! וואי, ממש שיר כיפי!!!!! מחזיר קצת את הזמן אחורה לחודשי הקיץ.... חבל שהיא לא הוציאה את השיר הזה אז.... ממש שיר טוב! וכמו שאמרתי לדרק, זה יפה יותר מכל שיר שהיא הוציאה מהאלבום הקודם..... אם ככה יהיה כל האלבום , אז אני חוזה לה הצלחה ממש ענקית!!!! סחטיין בריטני, שיחקת אותה! ומדונה גם כן ענקית שם!!! קיצר, נשאר רק לחכות לראות את הקליפ....

yanivtr

New member
הקליפ יהיה בסגנון קליפ-הופעה

אל תצפה למשהו מדהים

i love gina

New member
אוךךךך, גם היא עכשיו??????

למה הם עושים קליפים-הופעה???? אני שונא את זה, זה כזה משעמם..... הופעה תעשו בחי, בקליפ תעשו משהו מעניין!!!!!!!!! טוף נו, השיר יפה לפחות......

yanivtr

New member
מהדוברת של מדונה

הבמאי של הקליפ יהיה פול האנטר, וכמו שאמרתי- הקליפ יהיה בסגנון הופעה.

yanivtr

New member
אחרי הרבה שמיעות, אני חייב לציין

שהשיר הזה פשוט מעולה! עזבו- איכותי/לא איכותי, מקורי/לא מקורי, יצירתי/לא יצירתי... השיר הזה פשוט כיפי לשמיעה!!!

אווצ' ../images/Emo122.gif

הבאסים נורא כאובים
השיר מתחיל לחדור לי לראש, הוא דווקא די נחמד אבל הם דחפו המון אפקטים ועיוותים...אני בדרך כלל אוהב את זה אבל זה כבר יותר מדי לדעתי.

Darrens Girl

New member
ולמה להעריץ מישו

בגלל שהשיר יפה? אם הוא בכלל לא אמור להחשב זמר? זו עובדה שלבריטני יש קול ממוצע ביותר, מה שאומר שאם אתה תכנס לאולפן הקלטות, יש סיכוי שזה ישמע טוב. ואני מסכימה עם מה שאמיתי אמר, דלפו יותר מדי אפקטים ועיוותים

yanivtr

New member
טוב

את שמה לב איך את חומקת מנושא לנושא? בהתחלה דיברנו על השיר...את גלשת שבריטני כולה שערוריות ועכשיו את מדברת על הערצה...איך הגעת לזה בכלל???
אמרתי שצריך להעריץ אותה?
בריטני עושה שירים שכיף לשמוע! זה משנה אם הקול מדהים או פחות מדהים? ד"א בריטני מצליחה, דארן חרא לא. תאכלי ת'לב. ואם תשוטטי קצת בפורום תשימי לב שאני ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא מעריץ של בריטני.

nomber 1

New member
צודק

דארן מצליח בבריטניה שזה כבר כמעט שלא והקול שלה בסדר לא הכי יפה בעולם אבל בסדר סתם עוד זמר לייק ג'סטין ורובי וויליאמס

yanivtr

New member
שירשרת אליו...

אז אני מניח שזה לא היה מופנה אליי... ואם כן, זה ממש לא מה שאמרתי

christinbal

New member
"ד"א בריטני מצליחה, דארן חרא לא. תא

כלי ת'לב" זה מה שאמרת.. כאילו שאם הוא לא מצליח אז הוא לא זמר טוב או משהו

yanivtr

New member
לא.

הצלחה היא חלק מהפרמטרים לזמר טוב, היא לא קובעת משמעית אם הזמר טוב או לא. חוץ מזה שלהגדרה "זמר טוב" יש המון משמעויות. תלוי מאיזה בחינה את מסתכלת על זה.

christinbal

New member
זמר זה מישהו ששר וזמר טוב זה מישהו

ששר טוב הקטע של הפופלריות זה משהו אחר..

למעלה