מתוך E! online:
בריטני מדברת על הדואט עם מיילי, הגוף הלוהט וההופעות בווגאס: " אני רוצה להציג את כל הסחורה הטובה שלי"
בריטני ספירס מודה שהיא הייתה צריכה לעזוב את אזור הנוחות שלה כדי לצלם את הווידאו עבור "Work Bitch".
"כעיקרון, הכוריאוגרף שלי, בזמן החזרות לקליפ הזה, אמר לי, 'בריטני, אתה לא אמא מתוקה בסרטון הזה. את אמא כלבה מרושעת בקליפ הזה'", אומרת כוכבת הפופ בלעדית בשיחה עם 'קאט סאדלר' מחדשות E! בחדר ההלבשה שלה בפסטיבל iHeartMusic בלאס וגאס ביום שבת.
"ואני אמרתי כזה , 'אוקיי ... בסדר!" בריטני השתנקה, עיניה גדלו לרחבה כפי שהיא חיקתה את עצמה מגיבה שנאמר לה שהיא צריכה להיות "מלוכלכת".
דבר שהיא בוודאי זוכרת שעשתה בקליפים אחרים שלה ...
כשאתה מתחיל להרגיש את הדמות, אתה מתחיל להרגיש מטופש, בגלל שאתה כמו, 'זה לא אני, אני לא כזאת בכלל'", מסבירה בריטני, "לרקוד בסקסיות כזאת וכאלה.., אז כ 'אמא' זה מרגיש ממש לא נוח ומוזר לעשות את זה. "
אבל "ברגע שאתה נכנס לסט והמצלמה מתחילה לצלם, אתה פשוט סוג של מרגיש את זה ואתה עושה את זה. אבל כשאני צופה בהקרנות לפעמים, אני אומרת 'מי אני חושבת שאני?! מי לעזאזל אני חושב את עצמי? '"
ועכשיו היא מביאה את כישוריה ללאס וגאס, כדי להתחיל קונצרט של שנתיים בפלאנט הוליווד בחודש דצמבר.
"זאת נראית כמו העבודה האידיאלית בשבילי, כי כשאני בסיבוביי הופעות אני תמיד מרגישה שאני במיטה אחרת כל לילה.. "זה הרגיש סוג של אידיאלי להתמקם במקום אחד", והוסיפה שווגאס כנראה תיהיה הבית השני שלה, לא מגורייה העיקריים.
כשנשאלה איזה סוג של תיאטרליות היא מתכננה למופע , בריטני, אמרה , "ההופעות כאן הן כל כך מדהימות, אני באמת רוצה להביא את הסחורה הטובה שלי לשולחן."
ואם כבר מדברים על סחורה טובה, בריטני צוחקת שבחזרות למופע "אני הולכת להשיל 15 קילו שבוע הבא".
אבל זה לא סוד גדול איך בריטני שומרת על מראה חטוב לאחרונה: מתינות.
"אני אוכלת 6 ארוחות ביום, אז אני לא הכי חרוצה עם האוכל, כי אני אוהבת לאכול". "זה ממש קשה, אבל אתה חייב לעשות את זה".
"אני מרגישה טוב יותר כשאני קלה יותר. "מצב הרוח שלי טוב יותר ... אבל, אני אוהבת לאכול גם פיצה לפעמים. אז זה מבאס בן אדם, זה מבאס".
בריטני הייתה בפסטיבל iHeartRadio כשהציגה על הבמה את החברה החדשה שלה מיילי סיירוס, שאיתה הקליטה דואט לאחרונה לאלבום החדש של מיילי Bangerz.
"המנהל שלי [לארי רודולף] הוא המנהל שלה והיא עובדת על האלבום שלה בזמן האחרון ואני עובדת על האלבום שלי, אז יצא שהיינו מגיעות לסטודיו יחד הרבה. "היא בחורה מגניבה" אומרת בריטני.
הראיון ישודר בישראל כנראה מחר בערב.