Britney Spears E-news Interview

DCOW123

New member
Britney Spears E-news Interview

http://www.youtube.com/watch?v=nSWWjuGaqcw

כל פעם מגלים בה צד חדש.

Thiago

New member
מתוך E! online:

בריטני מדברת על הדואט עם מיילי, הגוף הלוהט וההופעות בווגאס: " אני רוצה להציג את כל הסחורה הטובה שלי"

בריטני ספירס מודה שהיא הייתה צריכה לעזוב את אזור הנוחות שלה כדי לצלם את הווידאו עבור "Work Bitch".

"כעיקרון, הכוריאוגרף שלי, בזמן החזרות לקליפ הזה, אמר לי, 'בריטני, אתה לא אמא מתוקה בסרטון הזה. את אמא כלבה מרושעת בקליפ הזה'", אומרת כוכבת הפופ בלעדית בשיחה עם 'קאט סאדלר' מחדשות E! בחדר ההלבשה שלה בפסטיבל iHeartMusic בלאס וגאס ביום שבת.

"ואני אמרתי כזה , 'אוקיי ... בסדר!" בריטני השתנקה, עיניה גדלו לרחבה כפי שהיא חיקתה את עצמה מגיבה שנאמר לה שהיא צריכה להיות "מלוכלכת".
דבר שהיא בוודאי זוכרת שעשתה בקליפים אחרים שלה ...

כשאתה מתחיל להרגיש את הדמות, אתה מתחיל להרגיש מטופש, בגלל שאתה כמו, 'זה לא אני, אני לא כזאת בכלל'", מסבירה בריטני, "לרקוד בסקסיות כזאת וכאלה.., אז כ 'אמא' זה מרגיש ממש לא נוח ומוזר לעשות את זה. "
אבל "ברגע שאתה נכנס לסט והמצלמה מתחילה לצלם, אתה פשוט סוג של מרגיש את זה ואתה עושה את זה. אבל כשאני צופה בהקרנות לפעמים, אני אומרת 'מי אני חושבת שאני?! מי לעזאזל אני חושב את עצמי? '"

ועכשיו היא מביאה את כישוריה ללאס וגאס, כדי להתחיל קונצרט של שנתיים בפלאנט הוליווד בחודש דצמבר.

"זאת נראית כמו העבודה האידיאלית בשבילי, כי כשאני בסיבוביי הופעות אני תמיד מרגישה שאני במיטה אחרת כל לילה.. "זה הרגיש סוג של אידיאלי להתמקם במקום אחד", והוסיפה שווגאס כנראה תיהיה הבית השני שלה, לא מגורייה העיקריים.

כשנשאלה איזה סוג של תיאטרליות היא מתכננה למופע , בריטני, אמרה , "ההופעות כאן הן כל כך מדהימות, אני באמת רוצה להביא את הסחורה הטובה שלי לשולחן."

ואם כבר מדברים על סחורה טובה, בריטני צוחקת שבחזרות למופע "אני הולכת להשיל 15 קילו שבוע הבא".
אבל זה לא סוד גדול איך בריטני שומרת על מראה חטוב לאחרונה: מתינות.

"אני אוכלת 6 ארוחות ביום, אז אני לא הכי חרוצה עם האוכל, כי אני אוהבת לאכול". "זה ממש קשה, אבל אתה חייב לעשות את זה".
"אני מרגישה טוב יותר כשאני קלה יותר. "מצב הרוח שלי טוב יותר ... אבל, אני אוהבת לאכול גם פיצה לפעמים. אז זה מבאס בן אדם, זה מבאס".

בריטני הייתה בפסטיבל iHeartRadio כשהציגה על הבמה את החברה החדשה שלה מיילי סיירוס, שאיתה הקליטה דואט לאחרונה לאלבום החדש של מיילי Bangerz.

"המנהל שלי [לארי רודולף] הוא המנהל שלה והיא עובדת על האלבום שלה בזמן האחרון ואני עובדת על האלבום שלי, אז יצא שהיינו מגיעות לסטודיו יחד הרבה. "היא בחורה מגניבה" אומרת בריטני.

הראיון ישודר בישראל כנראה מחר בערב.

GM1988

Well-known member
ראיון מצחיק וחמוד ממש.

מקווה שהיא באמת תביא את המופע הטוב שאפשר לשולחן.
והיה מצחיק על הפיצה

אני כל פעם מופתע מזה שהיא מדברת על להוריד במשקל, בגיל קטן ויותר מתבגר היה לה גוף מאד דקיק ושרירי גם - מה קרה שהיא נהייתה בחורה במשקל. לא שהיא שמנה, אבל היא מלאה וגם שרירית עכשיו. לא מסתדר לי.
אני מבין שהיא אחרי היריונות, אבל זה לא תירוץ. יש נשים אחרי עשרה הריונות שאם מסתכלים עליהן אין זכר לכך.

בכל מקרה מסקרן לגלות מה מכינים שם למופע החדש.

DCOW123

New member
ממש מעצבן אותי שאין קידום.

מה יהיה עם כל הזמרות האלו שאיבדו עניין בקידום? אפילו מינימאלי.
ראיון של 4 דקות לערוץ E זה לא קידום.

GM1988

Well-known member
בריטני אמרה בעבר שאין לה יותר מה להוכיח

- אולי זה תקף גם לגבי קידום לאלבומים וסיבובי הופעות הבאים שלה.

ndnd123

New member
אני מאוהב בהההה
הרגה אותי מצחוק!

היא באמת השתפרה!!!
אם היא השתפרה בראיונות בצורה כל כך חדה ומעולה אני מקווה שגם ככה בהפעות

Thiago

New member
בריטני הודיעה שהיא תגיע לתכנית אירוח בבריטניה

בעוד מספר שבועות בריטני תנחת בבריטניה תתארח ותתראיין בתכנית האירוח של אלן קר ״צ׳אטי מן״.
התכנית היא בערוץ פריים טיים שזוכה לרייטינג גבוה יחסית עם 8-9 מליון צופים. המנחה הוא קומיקאי גיי ומאוד נחמד, אך גם מאוד בוטה בשאלות שלו אז יהיה מעניין לראות איך בריטני תתמודד.
הוא ראיין בין היתר את מיילי סירוס, ריהאנה ועוד כוכבות אמריקאיות אחרות.

זה יהיה הראיון הראשון של בריטני לטלוויזיה הבריטית מזה כ10 שנים!!!!!

זה קישור לראיון שלו עם מיילי לאחר הVMA (לארי הוא עכשיו גם המנהל של מיילי) http://youtu.be/AMk0R2qdTH4

Rud3 Boi

New member
הוא גם המנהל של מיילי?

אז ככה מיילי השיגה את הדואט עם בריטני...

Thiago

New member
כן, בריטני גם אמרה את זה בראיון לE!

שלארי הוא המנהל שלהם, והדואט התחיל, כי שניהן הקליטו את האלבומים הדשים שלהן באותו הזמן, והן נפגשו באולפן הקלטות כל הזמן.

thisisme4

New member
אתמול ראיתי את התוכנית שלו בBBC פריים

32 ביס, אני חושבת.

BBC אינטרטיימנט אני חושבת

הוא אירח את ג'יימי פוקס ואת השחקן הזה ששכחתי את שמו, הלבן טוטנם צ'ייטינינג סורי אני ממש לא זוכרת איך קוראים לו
... הוא לא מראיין קל, הוא לא בדיוק פוליטיקלי קורקט והוא מאוד מאתגר... אני מניחה שידברו איתו לפניי הריאיון ושהוא יתחייב לא לשאול שאלות מסויימות, אבל לא בטוח שאפשר לבנות על זה, נראה שהוא לא שם זין.. היא תצטרך להתכונן לריאיון הזה.

Thiago

New member
אה כן? לא ידעתי שזה משודר בארץ,

באיזה שעה זה היה?

thisisme4

New member
בערך ב11 וחצי... או 12

הוא אמר שבעוד שבוע מיילי תהיה, ככה זה שהקצב הוא די קרוב לשידורים שם

thisisme4

New member
אה אגב הוא בכוונה משכר אותם בתחילת הריאיון

http://www.youtube.com/watch?v=zLiTipqma2I

הכי חכם לא לשתות בכלל, וזה מה שמיילי עשתה, ודמי גם עשתה.. בריטני לא תשתה כי היא לא שותה בכלל.
אבל למשל אתמול ג'יימי פוקס והשחקן ההוא גם שתה והם לא היו בסדר, הוא נותן להם משקאות מוזרים

מעניין מה הוא מוסיף להם שם

Thiago

New member
חחחחחח אבל בריטני לא שותה כבר!

נגמרו הימים היפים שלה חחחח

thisisme4

New member
כן היא לא שותה זה מה שאמרתי :)

כן הוא די אדיר,
זה יכול להיות ממש מגניב

Thiago

New member
בכוונה כתבתי שוב כי בריטני הצהירה על זה

אחריי כל השנים של השמועות שאבא שלה מנהיג משטר של טרור מאחוריי הקלעים בקשר לאלכוהול

thisisme4

New member
תכל'ס הוא צודק אלכוהול זה סתם מגעיל

עדיף לשתות כמה שפחות.. אני בטוחה שיש לה תרופות טובות במקום

למעלה