Britney Comeback

CrAzY MuSiC

New member
זאת לא אשמתי.

ולמה מי אתה שתעיר לי על זה? אתה מעורר פה את רוב המריבות. וזה לא 6,500,000 [המכירות של ITZ], מתברר שטעיתי, זה 7,189,310; יותר מ-"ג'סטפייד" של ג'סטין ו"דנג'רוסלי אין לאב" של ביונסה... ממש כישלון =]

ערן1987

New member
דבר ראשון:אני מעורר פה את המריבות?

נחמד לך להמציא שקרים.. תראה בשרשורים קודמים שאני לא פתחתי שום ריב ושום כלום דבר שני:נחמד לך(סליחה.. לכם*המבין יבין*) לכתוב לי דברים שלא אני דיברתי עליהם בכלל

Xtina2

New member
אממממ בוא נומר שםאם אנשים לא היו

רצים לקנות ישר כי זו"בריטני",ופעם היה לה שם של משהו טוב,אז הוא לא היה מגיע אפילו ל6,ולאומת זמרות אחרות הוא כישלון ענקי גם לאומת עצמה=/

רוב הסיכויים שבריטני תכשל

כי אין לה סיכוי נגד אמינם ודסטניז! במיוחד בגלל שזה אוסף ולא אלבום רגיל! רק המעריצים יקנו! וחבל!

BackInBlack

New member
בסופו של דבר לורן היל תראה לכולם

לא נשכח שהאלבום הראשון מכר 7 מיליון בארה"ב ו17 מיליון כול העולם, וזה עוד אחרי שלא שמעו חומר חדש ממנה כבר 6 שנים של ציפיה! כך שזה בינה לבין אמינם על המקום הראשון, מה שבטוח דסטניז יהיו מקום שלישי (לא שהם לא טובות, דווקא אני אוהב אותם אבל הם מתחרות עם אמנים גדולים) ובטח שקירה מקום רביעי, זה לפחות התחזית שלי.

itay is back

New member
שאקירה דחתה את יציאת האלבום שלה

כי היא ראתה שיש תחרות קשה מידי... בכל מקרה, הנה הזמרים שמוציאים באותו יום: ג'ניפר לופז אמינם דנסטינז צ'ילד לורן היל וג'נט ג'קסון מוציאה גירסה מחודשת אבל היא נכשלה ככה שהיא לא מהווה תחרות

ערן1987

New member
אתה יודע למתי?

בכל מקרה,החלטה נכונה.. כמו בריטני שהקדימה את האלבום שלה בשבוע(אבל היא תתחרה באוסף של שאניה טוויין)

ערן1987

New member
בכל מקרה,היא עשתה נכון לדעתי

אבל לדעתי אמינם/לוריין/DC צריכים לשנות את התאריכים שלהם.. כל אחד מהם יכול למכור בשבוע אחד כמות ממש ממש גדולה של עותקים,אבל כשיש עוד מתחרים ועוד כאלה המכירות ייפגעו אצל כולם

TheRasmus

New member
תודה על הרעיון

לקחתי את השיר של הפיקיות "השיר הזה" ושיניתי את שמו ל Britney Spears-My Prerogative(Radio Edit) ושיתפתי בקאזאא! כבר אחרי כמה דקות איזה אחד/אחת מוריד/ה ממני את השיר רושמת לי כחלוף מספר דקות הודעת "lol"

למעלה