Britney Comeback

Xtina2

New member
ג'ניפר מתוקה!אבל שמעו אין על אמינם

רבע מיליון לא הולך ברגל!אבל אני ממש רוצה שהיא תמכור טוב

Lopezit

New member
הסינגל לא יוצא ב1 לנובמבר

זה סתם מישו רשם... וזה שיש דואט עם אשר זה לא אומר שהוא יהיה הסינגל הראשון...

../images/Emo39.gif יש לי שאלה....מתי אשר מוציא

את האלבום שלו מחדש עם כמה שירים נוספים
מישהו יודע את התאריך

14מתן

New member
הדיסק של בריטני כבר לא יוצא בתאריך

הזה..... הקדימו אותו בשבוע בטח בגלל שכל העולם מוציא דיסק ביום הזה... מקום ראשון גם ככה לא יהיה לה כי ב9בנובמבר יוצא הדיסק של שאנייה טוואין גם

ערן1987

New member
שאניה עשתה בחוכמה,מוציאה ב-9

ואני חושב שתהיה תחרות בינה לבריטני על המקום ה-1.. בכל זאת,שני הדיסקים הם אוספים אבל זה קצת דפוק להוציא בתאריך הזה כי בשבוע ה-2 המכירות ייפלו(אבל זה עדיף מלהוציא ב-16)

Xtina2

New member
שבוע זה לא קריטי יאני מה יהיה לה שב

וע להיות מקום ראשון??כמה הוא ימכור 2 מיליון בלחץ עד שהאלבוביים!הבאמת,חזקים יוצאים לשוק זה ממש דפוק מצידה לשחרר קרוב לאמנים הגדולים האלה אלבומים במיחוד אחרי הכישלון של הדיסק החדש=/

Xtina2

New member
קיצר למה היא גם צריכה את זה עכשיו

רק יצא לה האלבום החדש,במקום לקדם אותו היא יאני אומרת טוב נכשלתי בו מה אפשר לעשות היא צריכה לקדם אותו זה ממש מוזר שהיא ככה מזניחה,את הקרירה שלה וגם בריטני כבר לא מותג,ואין לה שם כמו שהיא הוצאה את הדיסק החדש שלה שכולם רצו לקנות כי זו בריטני וציפו למשהו טוב,ועובדה שהתכזאבו והדיסק מראה כישלון!

itay is back

New member
אהםם לא כל כך הבנתי אותך../images/Emo13.gif

למה התכוונת
מזאת אומרת רק בעולם?

ערן1987

New member
האלבום מכר 6 מיל' בעולם כולו נכון?

אז היא אומרת שהוא בעצם נכשל(ככה אני הבנתי לפחות)

itay is back

New member
אההה

this is me... then דווקא לא נכשל, היו מתכוכו 2 להיטים ו3 מתוך 4 הסינגלים שיצאו ממנו נכנסו למקום לטופ 3 בבריטניה
בארה"ב האלבום בדרך לפלטינה משולשת ככה שנכון שזה לא מצליח יותר מj.lo שמכר כמעט 9 מיליון אבל זה בהחלט לא כשלון יחסית לאלבום מלא בבלדות ולא ממוחסר ואישי

14מתן

New member
אני לא חושב שהוא כל כך כישלון...

הדיסק מכר כמעט כמו stripped של כריסטינה שממנו יצאו 5 קליפים ובהרבה יותר שבועות של מכירות והוא לא נחשב בכישלון....

Xtina2

New member
יוו למה חיביים לערב את כריסטינה??

מה היא קשורה עכשיו??

14מתן

New member
אמאלההה מה הלחץץץץ

כולה השוותי לדיסק עכשווי שדי הצליח אמרתי על כריסטינה משו חיובייי לא טוב כריסטינה אז אוקיי - ג'סטין

CrAzY MuSiC

New member
זה בכלל לא כישלון...

6,500,000 במצב של היום זה מכירות טובות, בהתחשב בזה שהדפוקה הזאת הוציאה רק 3 קליפים :/ אם היא הייתה מוציאה עוד 2-3 הייתי מאמין שהיא הייתה עוקפת את ג'סטין וכריסטינה...

למעלה