Briccoletta Fiorenzato

dimab

Member
Briccoletta Fiorenzato

שלום רב! באתר של CoffeeGeek נתקלתי בביקורת על המכונה הנ"ל. מה שהפתיע אותי - זה המחיר הנמוך ששולם עבורה (400$). האים ידוע למישהו מה מחירה בארץ, והאים ניתן עדין לקנות אותה באירופה ב400$? תודה

98OF12

New member
הלוואי.ב-400 דולר אני קונה

כאן ועכשיו ללא שאלות נוספות.חושבני שבראץ עולה 5400 שח +מעמ.

evgi ram

New member
תגובת היבואן

אני מניח מהפרטים, שמישהו ממקום ללא נציג, פנה ליצרן לפני שנתיים, בעידן הלירה ורכש את המכונה ישירות במחיר משווק. זה היה פחות או יותר אז, בתנאים האלה.מאז השוק עבר ליורו והכל "קפץ", כמו כן הובלה ימית, עמילות מכס ומכון תקנים לא שולמו שם. כמו כן מדובר במודל עם משאבת הרטט (לכן הרעש) ולא מחיבור ישיר עם משאבה ווליומטרית.(יקרה יותר) בינתיים אותו יצרן, פשט רגל, חלק מכך, בשל מחירים מאד תחרותיים, המפעל נמכר ל CS MACCHINE PER CAFFE, UDINE שמנהל את ענייניו ביד רמה, מאחר והוא עצמו קולה קפה ORO CAFFE וצורך מכונות בכמוייות, תחרות זה לא ממש מה שמעניין אותו. מחיר המכונה כאן והיום: 6400 לווליומטרית, חבור ישיר. 5800 למודל עם משאבת רטט ומיכל מים עצמאי. זאת לפני מע"מ בתור מי שתכנן ועיצב את המכונה, זה תמיד מחמם את הלב לקרוא ביקורת שכזו עם ציון 11, גם אם לא יעמדו בתור לקנות בשל המחיר (אני מסכים שהינו מעט יקר גם בהתחשב שזו מכונה לכל החיים) בתמונה שצרף שלמה שטרן ברשמיו מתערוכת מילאנו, מוצג הדור החדש, בעיקר עיצוב, המכלולים כמעט זהים ל BRICOLETTA. שבוע טוב אבגי רם coffee tech engineering

למעלה