../images/Emo201.gif ../images/Emo58.gif BD עד פרק 7 (כולל) חח
אני ממש מזדהה איתך בקטע שנגמר הספר של בלה ומתחילה החפירה של ג'ייקוב..חשבתי לעצמי שאני הולכת פשוט למות משעמום במשך כל הספר שלו וזה יהיה נוראיייייי והייתי חייבת את זה מנקודת המבט של בלה! אבל זה באמת טוב..לגמרי אהבתי את הספר של ג'ייקוב... אני יכולה להבין את האיסטינקט האימהי הזה..אם עכשיו אני אגלה שאני בהריון אני אהיה מאושרת, גם אם זה לא מתוכנן ו"רצוי" בכלללל..אבל אולי זה כי אני בן אדם שזה מה שהיא רוצה בחיים שלה, ילדים. אז זו גם הסיבה שכ"כ לא הבנתי את בלה בשמחה שלה מההריון..היא כ"כ לא הייתה הטיפוס האימהי, ולמרות שהיא תמיד הייתה בוגרת לגילה היא מעולם לא הראתה סממנים בכיוון הזה AT ALL ולא חשבה על זה מעולם, לא בסיפור של רוזלי על הילד שלה, ולא כשהיא התחננה כל הזמן לאדוארד שיהפוך אותה לערפד...אז פתאום היא בהריון וזה הדבר היחיד שחשוב לה בעולם? מצטערת, אבל אני לא מסוגלת להבין את זה...לא את בלה שמרגישה את זה... אה ודבר אחרון, כן-אדוארד עיצבן נורא בתגובה שלו..בכלל, בתגובה שלו גם אחרי הסקס שלהם, רציתי להרוג אותו...הוא ממש הרס לה את הלילה הכי טוב בחיים שלה והיא אמרה לו את זה במילים האלו ולא היה לו אכפת, המשיך לכעוס..ואז בהריון הוא אומר לה רק "הולכים הבייתה, נטפל בזה." משהו בסגנון... אז תמשיכי לקרוא! ותראי שזה ספר מעולההה וזה יפה ! לבי איתך מאמי