Breaking Dawn
(עד פרק 7)

UnReAcHaBle 12

New member
בספר הראשון אהבתי אותו../images/Emo58.gifNM-E

כי הוא היה חמודי שכזה. גם בתחילת השני אהבתי אותו, כשזה עוד היה מספיק אפלטוני בינו לבין בלה, אבל מאמצע ניו מון לא ממש אהבתי אותו יותר ובE ממש שנאתי אותו. ואת בלה הפוסטמה בסוף של E >_____> (עדיין לא הגעתי לברייקינג דואן)

Kawaii Me

New member
סורי האני אל תעלבי :( ../images/Emo201.gif

אני במשבר, זה עובר (לא יודעת האמת אם יעבור משבר הג'ייקוב שלי אי פעם אבל יהיה בסדר!)

sweet shir

New member
זה יעבור לך עד סוף BD, לדעתי... זה ירגע,

יחמיר שוב ואז בסוף אולי אפילו תצליחי לחבב אותו. XD

sweet shir

New member
אני כלכךךךך מבינה אותך. ../images/Emo58.gifBD עד 7.

חח כאילו בול כתבת את מה שאני הרגשתי וחשבתי שקראתי את זה. אבל אותי זה לא ביאס שהיא בהריון בגיל צעיר.. אהבתי את ההריון. אולי זה בגלל שיש לי אח קטן בן שנה ואני מרגישה כלכך אימהית בטירוף אליו... וזה למה גם לא מצאתי את זה OOC, כי אם בןאדם כמוני נהיה עם כלכך הרבה יצריים אמהיים אחרי שנולד אח, מן הסתם שזה שלך זה אפילו יותר חזק. :) תקראי את ג'ייקוב מהר, תעברי את הדיכאון ותגידי לקטעים הפחות מייסרים

Kawaii Me

New member
אמרתי לך כבר שאת חמודה^.~ ../images/Emo58.gif

[תמיד יש לי משהו להגיד] שמתי לב שמחילת הסאגה אני ואת מסכימות על הכל. אולי היינו תאומות סיאמיות בגלגול הקודם?

Orange Sky

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo58.gif BD עד פרק 7 (כולל) חח

אני ממש מזדהה איתך בקטע שנגמר הספר של בלה ומתחילה החפירה של ג'ייקוב..חשבתי לעצמי שאני הולכת פשוט למות משעמום במשך כל הספר שלו וזה יהיה נוראיייייי והייתי חייבת את זה מנקודת המבט של בלה! אבל זה באמת טוב..לגמרי אהבתי את הספר של ג'ייקוב... אני יכולה להבין את האיסטינקט האימהי הזה..אם עכשיו אני אגלה שאני בהריון אני אהיה מאושרת, גם אם זה לא מתוכנן ו"רצוי" בכלללל..אבל אולי זה כי אני בן אדם שזה מה שהיא רוצה בחיים שלה, ילדים. אז זו גם הסיבה שכ"כ לא הבנתי את בלה בשמחה שלה מההריון..היא כ"כ לא הייתה הטיפוס האימהי, ולמרות שהיא תמיד הייתה בוגרת לגילה היא מעולם לא הראתה סממנים בכיוון הזה AT ALL ולא חשבה על זה מעולם, לא בסיפור של רוזלי על הילד שלה, ולא כשהיא התחננה כל הזמן לאדוארד שיהפוך אותה לערפד...אז פתאום היא בהריון וזה הדבר היחיד שחשוב לה בעולם? מצטערת, אבל אני לא מסוגלת להבין את זה...לא את בלה שמרגישה את זה... אה ודבר אחרון, כן-אדוארד עיצבן נורא בתגובה שלו..בכלל, בתגובה שלו גם אחרי הסקס שלהם, רציתי להרוג אותו...הוא ממש הרס לה את הלילה הכי טוב בחיים שלה והיא אמרה לו את זה במילים האלו ולא היה לו אכפת, המשיך לכעוס..ואז בהריון הוא אומר לה רק "הולכים הבייתה, נטפל בזה." משהו בסגנון... אז תמשיכי לקרוא! ותראי שזה ספר מעולההה וזה יפה ! לבי איתך מאמי

Kawaii Me

New member
ניצ נשמה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

וואי אני כ"כ מסכימה עם הכל...זהו גם הקטע עם הסקס שכתבת..תכלס הוא צדק הוא פצע אותה והיא תכלס כן סבלה פשוט הכחישה וניסתה להסתיר ממנו..אבל כאב לי על איך שהוא הגיב אוף..מצד אחד כל כך לא מתאים לו, אבל מצד שני מאיפה הוא יודע שבלה תחליק על השכל ותרצה ילד ככה פתאום? הילדה בת פאקין 18 לא בת 30..אינסטינקט אימהי או לא, פעם היו גם אימהות בנות 13 ששיחקו עם הילדים בארגז חול..לא יודעת..לי זה לא מסתדר O_ם זמנים מודרנים זה לא רק עיתון..דברים השתנו מאז..למרות שלפעמים אני כ"כ רוצה ילדים. אני רואה ילד קטנצ'יק בידיים של אמא ומתחילה להפנים שזה השלב החשוב הבא בחיים שלי אחרי שאני בעצמי התבגרתי וכבר לא ילדה. חח קיצור אני מסכימה איתך..רק היה לי חבל שהיא לא עשתה ספר קצת פחות לילדים..כאילו, לא יודעת היא לא פירטה מילה על זה
זה היה די מעפןXD

Kawaii Me

New member
אגב חשבתי על הפאק החינוכי החמור בBD../images/Emo58.gif

כאילו, כל הזמן מדברים על החינוך הטוב של טווילייט לנוער ושזה אפילו מוגזם ומנוזר ממין אבל חשבתי על משהו-> כאילו, פאק, לא היה שם קונדום אחד
איזה מין חינוך מיני זה?? XD היא הרסה את כל התדמית של הספר ברגע
לא רק שהם עשו סקס, הילדה בהריון ועוד רוצה לשמור את הילד! טוב שהיא לא הרסה לעצמה את החיים [למרות שבתכלס יש אמורים להיות לה חיים נצחיים אז הרס של החיים לא בא בחשבון אבל למי אכפת?XD)

sweet shir

New member
../images/Emo58.gifBD

חחחח הם לא חשבו שזה יכול לקרות. וגם אדוארד בין כה וכה היה קורע את הקונדוםXDD

Kawaii Me

New member
חחח אני יודעת האני אבל זה סתם

מצחיק בכללי כזה, איך שזה יצא לה בסוףXD וכן הוא בהחלט גבר פראי
XD

shui chan

New member
מבינה לליבך ../images/Emo23.gif אבל~

אני חייבת להודות שמה שאני ממש שמחה שזה עובר לנקודת מבט של ג'יקוב - למה לא הייתי שורדת את הספר מהנקודת מבט של בלה.. בהחלט שווה להמשיך לקרוא!~

למעלה