boxing מחפש ביקורת

gursoyerez

New member
boxing מחפש ביקורת

צילומים שעשיתי מוזמנים להגיב לתת הערות הארות =] צילום :ארז גורסוי דוגמנית אריאלה סאן.

barbie101

New member
פשששששששששששששששש

אשש

kimi d

New member
התמונה הכי טובה בסט לדעתי

מבחינת צילום, ריטוש ואיך שהמודל יצאה

LittleMermaid

New member
וואוו!!!! ../images/Emo140.gif

הדוגמנית מושלמת, הריטוש מצוין, הרקע מגניב. מעולה!

se255

New member
הרעיון יפה איכות בעייתית

משום מה התמונה לא חדה ומאוד גרעינית הקומפוזיציה מצויינת

עמי1986

New member
יש לי בעיה

מאוד קשה עם התאורה... אני חושב שב2 תמונות האחרונות היא ממש לא טובה....

gursoyerez

New member
הסבר

כשאני נותן בד"כ ביקורת לגבי משהו אני מנסה להסביר כמה שיותר את הבעיה ואתה נראה כאילו זרקת פצצה לאוויר ולא נתת לה תירגום אני אשמח אם תנסה להיות ספציפי יותר איפה הבעיה בתאורה? התמונות שם זה שימוש בתאורה טבעית בלבד לא רציתי להפעיל תאורה חיצונית בתמונה מס 4 לדוגמא כי אז תהרס כל הגוון של הצבע שנוצר מהחלל הפנימי. בתמונה מספר 3 אני רואה ואני בטח מבין אותך גרעיני לך מידי והתאורה כתומה מידי כי יש פה מגע של ריפלקטור זהב במכוון. עכשיו תורך הוא להגדיר מה הבעיה שלך בתאורה שלי. מה כל כך קשה לך?

עמי1986

New member
אז ככה

בתמונה 3 פגעת בול וגם בתמונה 4... מה שיש לי להוסיף זה ככה.. בתמונה 3 הצללה של הגוף על הסנטר שלה.....אני חושב שזה די בולט... בתמונה 4 העניין של החוסר תאורה פשוט ממש בולט וזה נותן לתמונה מראה טיפה ביתי......אולי זאת הייתה הכוונה פשוט ההבדל בין התמונה הראשונה לאחרונה הוא כל כך גדול שאני בספק אם זאת באמת הייתה הכוונה....אם זה מבחינת ריטוש אם זה מבחינת התאורה ואם זה מבחינת הצילום עצמו... באופן כללי אני נתפס לקטנות אני חושב......ככה שאין בכך להגיד שאני לא חושב שהסט הזה ממש נחמד.....

ran refael

New member
אם כבר בגד ים

יכלת להוציא ממנה מעט יותר מיניות בהבעות הפנים

למעלה