BOSS GT-6

• פותח הנושא zune
  • פורסם בתאריך

zune

New member
BOSS GT-6

אני שוקל לקנות - מה דעתכם עליו (למי שיש דעה...)? יאללה תשפכו ...

Kfitzi

New member
מה אתה מצפה שהוא יתן לך?

יש מטרות שהוא מאוד מאוד לא טוב בשבילהן, ויש דברים שהוא יודע לעשות לא רע. מה אתה רוצה ממנו?

zune

New member
מה אני רוצה ...

את מה שכולם רוצים ... מבחר של אפקטים איכותיים ולא רועשים. חשוב לי איכות ובלי רעשי לוואי - נמאס לי מזומים רועשים - (מישהו רוצה לקנות ממני...) הכי חשוב: קלינים נקיים ,דיסטורשן חם ולידים עם סוסטיין . רצוי גם פיץ' שיפט והרמונייזר. פחות חשוב - דיליים ארוכים - מקסימום אפשר לקנות פדאל בנפרד. רצוי גם פריסטים טובים כדי שלא אצטרך לשבת להרכיב פאצ'ים על ההתחלה. אפשרות עריכת פאצ'ים במחשב (את זה בדקתי - יש תוכנה למטרה הזו). זה אולי נשמע הרבה - אבל הוא אמור להיות איכותי ולא זול. אהה - וגם שיכין קפה !!! אם יש לכם המלצה על משהו אחר - אני גם מוכן לשמוע. עד עכשיו עבדתי עם מולטים סוג ב' (ברינגר) וסוד ז' (זום). חשוב לי לבדוק היטב הפעם - לפני שאני קונה משהו יותר יקר. תודה

zune

New member
בתמונה שלך ראיתי

שאתה משתמש עם הפדאל FCB1010 של ברינגר ... רק אל תמליץ לי על סידרת ה- v-amp שלהם - כי זה שיש לי עכשיו.

Kfitzi

New member
אוקי :

כן אני משתמש בפדאל הנ"ל, אבל הוא שולט עם ציוד אחר מהוי אמפ. בכל מקרה, צר לי לאכזב אותך - המרחק בין הוי אמפ 2 וג'י טי 6... הוא לא מאוד גדול. אפילו להפך - מאוד לא גדול. אם אתה שואל אותי - אני מעדיף את הוי אמפ 2 על הג'י טי 6. בסופו של דבר שנייהם דיגיטאלים שמנסים לחכות סאונדים מרובים. לא תמצא דברים שונים ומדהימים בג'י טי. אולי שווה לפזר את ההשקעה - בדברים אחרים : מגבר טוב. פדאל בוסט\אובר\דיסט טוב. פדאל אפקט שאתה משתמש בו הרבה ואתה מסודר. בוא נגיד שמולטיים הנפוצים האלה כדוגמת הדיגיטקים, בוס, קורג, זום, ליין 6 וברינגר - לא תמצא את אמריקה. חלקם לפעמים טובים לדברים מסויימים - אבל בסופו של דבר אני מניח שאתה תגלה שאת הסאונד שלך אתה צריך ממגבר איכותי. הפוד והוי אמפ טובים למשל להקלטות דיירקט. אם זה מה שהיית צריך הייתי ממליץ לך עליהם. יותר מזה? אני לא חושב שתקבל מהם. אבל זאת דעתי. לגבי הג'י טי - ללא ספק המכשיר אמין ועמיד מאוד. הסאונד שלו? לא לטעמי.

zune

New member
אז בוא תספר קצת על הציוד שלך ...

ככה שנקבל קצת השראה ... יאללה זזתי לחזרה ...

terje

New member
הייתי אצלו פעם

יש לו סקוואייר, ומטאל זון. איזה ציוד חבל"ז...
מגניב שחזרת יובל! אם אתה באזור, אנחנו צריכים לנגן שוב!

Kfitzi

New member
תודה על הפירגון, אבל אתה לא מעודכן

המטאל זון נמכר. אגב, אני באיזור - אנחנו חייבים איזה ג'אם + בירה. בדחיפות.

eran377

New member
ומה אני? אוויר?!

נעלבתי משניכם כבר. (יצאתי פולנייה אבל בקטנה
)

Kfitzi

New member
אתה באיזור?

אתה יודע שאתה מוזמן אח. אתה מספיק משוגע כדי לבוא כל הדרך. נראה לי שאתה יותר מוזמן ממני...

eran377

New member
אני כבר באתי כמה פעמים יא חנטריש

על כל פעם שהבטחתי - באתי. אתה חייב לי כבר איזה 30-40 ביקורים ועוד כמה מנות אצל קניבר (וגם אסא)

Kfitzi

New member
אני חנטריש ?!

אתה זה זה שנעלב בדיעבד על דברים.
אתה יודע שאם אתה באיזור - אתה תמיד מוזמן לג'אם... העיניין זה שאני ואסא דיי באיזור אחד של השני... אז אסור לנו להפגש בלעדייך ?! נקניק. אתה - תמיד- מוזמן... ואל תבוא לי בריגשי עכשיו על זה שלא באתי... אני מודע לכל אחת מהפעמים שאמרתי שאני יבוא ויצאתי חמור בהן. אני אגיע - וזה אפילו יקרה בשבועיים הקרובים. נראה אם אני אצליח לגרור איתי נספחים (ע"ע חנן, אסא, המוכר מאיוו).

eran377

New member
בואנה

תשובה יפה
תודה על זה שהדגשת שאני תמיד מוזמן, אבל תמיד. גם אתה תמיד מוזמן, רק תבוא כבר... ואני מכיר את העוד שבועיים שלך... יאללה פעם אחת תוכיח שאתה מסוגל לעמוד בהבטחות
ורצוי שתביא איתך את כל הנספחים. בעיקר את המוכר באיוו בשביל שיתבאס אחרי הטעימה בקניבר. אבל עוד יותר חשוב לי שאתם תכנסו לדכאון אחרי שתאכלו שם... בקטעים הטובים אח שלי

Kfitzi

New member
שיט - כבר ניסיתי את הטריק של

השבועיים איתך... אהה... לך זה קל... אתה יודע שבתאריך מסויים יהיה לך חופש מבית ספר ואתה עולה על אוטובוס ואתה מסודר. בסוף אחרי כל ההבטחות אם יתברר שהקניבר הזה לא משהו... אני שם אותך בלאפה, שם חריף, עמבה וטחינה וזורק אותך במחנה פליטים בגדה.

eran377

New member
אני יודע ומבין אותך אחי,

הכל בצחוק
אם תהיה מאוכזב אני אכניס את עצמי ללאפה ואתן לך לשים לי את החריף בעיניים.

loomer4

New member
אגב יובל

הדברים למכירה ב"נגריה" עדיין אקטואליים? חבר שלי מחפש דבל פדאל וראיתי שיש שם אחד למכירה.

Kfitzi

New member
כן. הדאבל עדיין כאן.

אתה מוזמן לעבור למסרים או איי סי

למעלה