books stores in Oxford

abcdme

New member
books stores in Oxford

Hello all! I was just wondering if anyone here has reccomendations for good books stores in Oxford. (unfortunatly, the reason I'm writing in english is that I'm in linux and not that im in Oxford, but my sister is there so I hope to get lots of books:) ) Thanks!

Tennessee

New member
חנויות טובות באוקספורד

קודם כל, מצטערת על התשובה המאוחרת: תקלות מחשב (כן, אני יודעת שזה מתחיל להיות בנאלי, אבל זו האמת), ורק עכשיו ראיתי את ההודעה. ובכן, יש באוקספורד נציגויות של כל הרשתות הגדולות (BLACKWELLS, WATERSTONES) וכו', אבל יש גם מגוון של חנויות קטנות, לא-מוכרות, אבל עם מציאות אמיתיות (גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מה שאפשר למצוא שם- כולל ספרים עתיקים ויד שנייה שקשה מאד להשיג). אני חייבת להקדים ולומר שהמידע שלי נכון ללפני כ-4 שנים (אז ביליתי שם שנה), אבל עם המסורת האוקספורדית, סביר שהן עוד שם. ולאחר כל ההקדמה: הייתה חנות בשם: UNSWORTHS BOOKS. אם אני לא טועה, היא היתה ב-SHIP STREET. קל מאד לפספס אותה כי היא קטנה ולא בולטת, אז שתשים-לב טוב. חוץ מזה, יש כל יום ד' (למיטב זכרוני) שוק ובו גם דוכני ספרים- באזור תחנת האוטובוסים המרכזית. מקווה שעדיין רלוונטי (ואם לא, אולי יעזור לאחרים), ושתהנה- מקום מדהים!

למעלה