לא נעים לי לומר לך את זה,
אבל מהידע שלי, מתלונות של חברים, זו לא פרסומת סמויה של מיתוס, אלא אמת צרופה. בחנויות הקטנות יש נטייה לשירות לקוחות גרוע יותר. בשתי פעמים מתוך שלל הפעמים שקניתי במיתוס היו בעיות עם המשלוח. בשתי הפעמים הספרים הפגומים הוחלפו מיד. באחת הפעמים קיבלתי ספר נוסף (בלי לבקש). בכל הפעמים שרכשתי ממיתוס המשלוחים היו מהירים ומדויקים, ולא קרה שחסר ספר בהזמנה. לעומת זאת, שמעתי כבר כמה וכמה פעמים על תקלות במשלוחים של החנויות הקטנות יותר - וזה לא מפתיע. לנסיון יש השפעה, והחנויות הקטנות, כדי שיוכלו להמשיך להציע את המחירים הנמוכים יותר (ואגב, זה לא נמשך לנצח. המחירים הנמוכים מאד הם בדרך כלל מחירים שמבוססים על רווח כמעט לא קיים, ומשמשים רק כדי להשיג דריסת רגל בשוק. אחרי שהחנות מתבססת, המחירים עולים לרוב) לפעמים מעגלות פינות. האם זה אומר שלא כדאי לקנות בחנויות הקטנות? חלילה, לא אמרתי דבר כזה. במיוחד יש לי סימפטיה לחנות "בקבוק", מהרבה סיבות שלא זה המקום לפרטן. אבל לקחת בחשבון שלפחות אני עד היום לא נתקלתי בחנות שהשירות שלה טוב ברמה של מיתוס. אין מה לעשות, מיתוס היו שם כמעט מההתחלה, וצברו נסיון שלכמעט אף חנות וירטואלית אחרת אין.