Bon Voyage המשך הסידרה עם גרפיקה נהדרת תהנו
1 100פנטת ז2ו2ים New member 12/12/07 #4 כרגיל.... נתקעתי! ../images/Emo201.gif טוב יש לי פנס, מפצל, מאריך, משהו שנראה כמו סוללה, תיקן, ונורה שאותה חיברתי לאבן שהפך להיות בצבע כתום.. וכמובן אני שעה נלחמת עם המפצל הזה....לא נכנס מישהו משחק?!
כרגיל.... נתקעתי! ../images/Emo201.gif טוב יש לי פנס, מפצל, מאריך, משהו שנראה כמו סוללה, תיקן, ונורה שאותה חיברתי לאבן שהפך להיות בצבע כתום.. וכמובן אני שעה נלחמת עם המפצל הזה....לא נכנס מישהו משחק?!
מ מקס6 New member 12/12/07 #5 המפצל מתאים ,,,,,,,,, מתחת לשולחן עם המפה , את התיקן את מניחה באחד הארונות על מפתח ואז הוא פותח לך פתח סתרים שנמצת באחד מהסלעים ,ואת מקבלת פלפון
המפצל מתאים ,,,,,,,,, מתחת לשולחן עם המפה , את התיקן את מניחה באחד הארונות על מפתח ואז הוא פותח לך פתח סתרים שנמצת באחד מהסלעים ,ואת מקבלת פלפון
1 100פנטת ז2ו2ים New member 12/12/07 #6 מקס תודה... עשיתי את זה... אבל הקטע עם המפצל שעה אני מסובבת אותו והוא לא רוצה להכנס
מ מקס6 New member 12/12/07 #8 פשוט תנסי,,,, כל פעם לסובב ולהקליק על השקע וכמו שאמרתי זה מתאים לתקע שמתחת לשולחן עם המפה ,ואם השגת את הפלפוןאז תסמני אותו ותקליקי על השולחן הכחול
פשוט תנסי,,,, כל פעם לסובב ולהקליק על השקע וכמו שאמרתי זה מתאים לתקע שמתחת לשולחן עם המפה ,ואם השגת את הפלפוןאז תסמני אותו ותקליקי על השולחן הכחול
1 100פנטת ז2ו2ים New member 12/12/07 #9 מקס... מה עשית עם הבטריה? ולא הבנתי ת'קטע.. הנחתי את הנייד הראה לי מקלדת.. איש שדילג על אותיות ו... מה הוא רוצה ממני?!
מקס... מה עשית עם הבטריה? ולא הבנתי ת'קטע.. הנחתי את הנייד הראה לי מקלדת.. איש שדילג על אותיות ו... מה הוא רוצה ממני?!
1 100פנטת ז2ו2ים New member 12/12/07 #11 זה שנמצא אצלך למעלה בצד שמאל... איך מצאת את כל זה?!?! איפה? היכן? גלי לי...
ק ק ו ל י ת Well-known member 12/12/07 #13 תפתחי ותסגרי את החלון הקטנציק למעלה יפול לך מברג מתחת לשולחן
מ מקס6 New member 12/12/07 #14 קולית תניחי את התיקן,,,,, בחזרה היכן שלקחת אותו ואז תלכי מאחרי הכד הגדול יש פתח תקחי פלפון ,,,,,מה עשית עם הבטריה ?
קולית תניחי את התיקן,,,,, בחזרה היכן שלקחת אותו ואז תלכי מאחרי הכד הגדול יש פתח תקחי פלפון ,,,,,מה עשית עם הבטריה ?