BLUE POET.......ל-א.מ

אורמור

New member
BLUE POET.......ל-א.מ

שוטטתי לי לעת ערב בעולם של דמדומים עולם שבו רב הערב ומעטים בו הצלילים תו מכוון פנה לאישה בצלילים מינוריים שקטים הסתבר בו מבוע שוצף וגועש שפע רב של צלילים בלו פואט משורר עגמומי שקוע בינות הצללים יוצר מלמטה..ממעמקים ראש מלא ולב מכווץ מדוע תמיד הפכים? הן האור נועד לכולם ומדוע חולקים בו המעטים? ליבי לב משוררת אשפתות נחמץ בקרבי נואשות האמנם הכל בר תכלית? האמנם סיבות לדברים? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2000\10 אור

melalon

New member
נזכרתי

תודה על השיר הנהדר זה כמו זריקת אדרנלין והרקיע כחול יותר כשאנשים שיודעים מי אתה מחזקים גם אצלך את התחושה שאתה באמת קיים תודה ידידה ונשמור על קשר חודשים רבים לא הייתי ברשת, שמח לחזור

melalon

New member
נזכרתי

תודה על השיר הנהדר זה כמו זריקת אדרנלין והרקיע כחול יותר כשאנשים שיודעים מי אתה מחזקים גם אצלך את התחושה שאתה באמת קיים תודה ידידה ונשמור על קשר חודשים רבים לא הייתי ברשת, שמח לחזור

mna

New member
תכלית H-)

לכל יש תכלית, ולכל יש סיבה, אבל את זו התגלית, לא תמיד נדע, אלא אם נחקור, והיטב נחפש, אולי אם נברור, הידע לא יתאפס. בכל אופן האור, גלוי לכולם. צריך זוית לבחור והוא יתגלה לכולם. במיוחד לאישה, שאותי מאירה, ומשום מה מרגישה, כבאשפתות, אומללה. משם ארימה , ואנשאה לשחקים. כי היא מדהימה, ולשיריה כולם מחכים!

למעלה