לכארוה רק שעה+ נסיעה אבל יש להם דילים שמצדיקים להשאר לפעמים הסקי פס ליומיים + חדר במלון לא רע עם JACCUZZI וכו' באותו מחיר של הסקי פס בלבלד! בדוק באתר http://www.bluemountain.ca/lodging_specials.htm
הפעם היחידה שראיתי מלון מבפנים שם היה כשאיבדתי את המפתחות של האוטו על ההר, וחיכיתי לאישתי (אהובתי, כפרה, נשמה, מותק
) שתביא את המפתחות ספייר מהבית ותחלץ אותי. אני יודע שישנתי מצוין על הספה שלהם מול האח, אבל אף פעם לא חשבתי להשאר שם. לא יודע, שעה וחצי לא נראה לי כזה רחוק. אגב, את נשארת שם פעם? יש המלצות?
ואני גם אשאר ביום שבת... המלון בהחלט נחמד... אנחנו נוסעים ארבעה וכל אחד משלם 110 דולר עבור המלון+ סקיפס ליום הראשון (+סקי לילה)+סקי פס עד 4 ליום השני... זה פשוט נראה יותר משתלם...
שני הסקי פסים הם עד 10 בלילה הדיל הוא 436 דולר לילה במלון ל4 אנשים פלוס סקי פס ליומיים לכל הארבע מ9 בבוקר עד 10 בלילה. ויש עוד דיל יותר זול 386.52 ל4 אנשים בחדר כולל סקי פס לכל ה4 מ9 בבוקר עד 10 בלילה לשני הימים ואם זכור לי נכון שנה שעברה הייתי גם שם שני אנשים ב200 לילה אחד וסקי פס ליומיים מ9 בבוקר עד 10 בלילה לשני אנשים כך שעדיף להישאר שם כבר לילה אחד מכיוון שסקי פס ליום שלם (מ9 בבוקר עד 10 בלילה) עולה 50 דולר כך שבעצם את החדר מקבלים חינם לפי דעתי שווה !