blue mountain

drz400e

New member
הגבעה נמצאת ממש קרוב לטורונטו

בערך שעה ורבע עד שעה וחצי אם אתה נוסע בבמהירות המותרת....אז אף אחד מאיתנו לא לן שם. פשוט יוצאים בבוקר מהבית...

tricia

New member
דודו : אתה לא ממש צודק

לכארוה רק שעה+ נסיעה אבל יש להם דילים שמצדיקים להשאר לפעמים הסקי פס ליומיים + חדר במלון לא רע עם JACCUZZI וכו' באותו מחיר של הסקי פס בלבלד! בדוק באתר http://www.bluemountain.ca/lodging_specials.htm

drz400e

New member
לא יודע....

הפעם היחידה שראיתי מלון מבפנים שם היה כשאיבדתי את המפתחות של האוטו על ההר, וחיכיתי לאישתי (אהובתי, כפרה, נשמה, מותק
) שתביא את המפתחות ספייר מהבית ותחלץ אותי. אני יודע שישנתי מצוין על הספה שלהם מול האח, אבל אף פעם לא חשבתי להשאר שם. לא יודע, שעה וחצי לא נראה לי כזה רחוק. אגב, את נשארת שם פעם? יש המלצות?

noa0912

New member
אני נשארתי....

ואני גם אשאר ביום שבת... המלון בהחלט נחמד... אנחנו נוסעים ארבעה וכל אחד משלם 110 דולר עבור המלון+ סקיפס ליום הראשון (+סקי לילה)+סקי פס עד 4 ליום השני... זה פשוט נראה יותר משתלם...

699

New member
הרשי לי לתקן אותך !

שני הסקי פסים הם עד 10 בלילה הדיל הוא 436 דולר לילה במלון ל4 אנשים פלוס סקי פס ליומיים לכל הארבע מ9 בבוקר עד 10 בלילה. ויש עוד דיל יותר זול 386.52 ל4 אנשים בחדר כולל סקי פס לכל ה4 מ9 בבוקר עד 10 בלילה לשני הימים ואם זכור לי נכון שנה שעברה הייתי גם שם שני אנשים ב200 לילה אחד וסקי פס ליומיים מ9 בבוקר עד 10 בלילה לשני אנשים כך שעדיף להישאר שם כבר לילה אחד מכיוון שסקי פס ליום שלם (מ9 בבוקר עד 10 בלילה) עולה 50 דולר כך שבעצם את החדר מקבלים חינם לפי דעתי שווה !

drz400e

New member
אבל מה עם לינק...?

אבל מה עם לינק לדיל השווה הזה?

noa0912

New member
ניסיתי לחפש באתר שלהם

אבל לא מצאתי.... אפשר לצלצל אליהם ולשאול על הדיל, כמו שאנחנו עשינו, בגלל ניסיון שנה שעברה...

early bird

New member
בסופ"ש הרלבנטי לי אין מקום במלון

מישהו שמע על הקונדו - "mountain home"? הבנתי שהוא עם אח והכל אבל האם הוא מאוד מרוחק?

למעלה