bloopers

Gilliana

New member
האמת? לא ממש, אבל...

... אם מישהו יצלם את הפרצוף שלה כשהיא תראה את הסצנה, אני חושבת שאני אהיה מוכנה להשקיע את ההשקעה הזו.

aerynsun

New member
יכול להיות שדיויד ביקש מכריס

שיחביא את הבלופר הזה בכספת הכי מוחבאת בבית שלו כדי שטיה לא תראה. יש לה מחסן נשק שלם מתחת לבית .

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואפרופו נשק וכאלה - יש בטיה משהו מאד גברי לטעמי, גם במראה וגם בהתנהגות.

אפשרת שניה היא

שהיא נמצאת אצל ג'יליאן ומורצת הלוך ושוב בוידיאו /די וי די כשג'יליאן מביטה בה ונאנחת בעצב.

eve6

New member
שתי הוכחות שהסצינה קיימת

קובץ סאונד שתצטרכו לשמור למחשב, שבו דיויד וג'יליאן מדברים על מה שקרה, במיוחד דיויד (לינק). בקובץ השני, כתבה שהופיעה בטיוי גייד שבה רוב באומן (הבמאי) מספר מה קרה...

Gilliana

New member
אחחח... אני מקווה ש...

גם טיה שמעה את התיאור של דיוויד לפרטי פרטים

1Shir

New member
חבל ש

לא נתנו קצת להם להיות התסריטאים... בעצם, נתנו להם, ואז קיבלנו דברים כמו all things. אפילו השחקנים חושבים שזה היה צריך לקרות הרבה קודם!

muldercrushed

New member
ואוו!!!!

אני בהליכים של שיחוד של כריס לגבי הצסינה במסדרון!!! וגם לגבי כל השאר שהזכרת שם!! אני רק מנסה לדמיין מה הולך שם ומתה מצחוק!! אם יש למישו רעיון איך להוריד/למצוא עוד בלופרס אני אהיה השפחה שלו/שלה למשך... אממ... לנצח נצחים!!

muldercrushed

New member
לא צורח אבל...

החיוך הרחב שיש לו על הפנים פשוט מפיל
(חיוך כמו של ילד שהתלכלך בבוץ ועכשיו הוא בורח מאמא שלו כדי לא לעשות מקלחת...)

muldercrushed

New member
יש לך כמה ברירות...

1.של העונה השישית (הכי מומלץ מבחינתי) 2.של העונה השלישית 3.טיפה של העונה השלישית כולל ראיון (יותר דיבור מאשר ראיון) פיצפיצפון של ג'יל דייויד ומיטש (סקינר). 4.הלבשה של כמה בלופרס על חלק מהשיר-"I spy for the FBI" take your peak!!

היה לי פעם קליפ

עם השיר JOY TO THE WORLD כמה אהבתי אותו לקחו את כל הטירוף של דיויד וג'יליאן ושמו בקליפ אחד עם השיר היפה הזה.. לא חשוב מה היה המצב רוח שלי הקליפ הזה היה עושה לי טוב על הלב..

למעלה