bloopers

muldercrushed

New member
bloopers

אוקע, אז ככה-חיפשתי באמצעים לא חוקיים כל מיני קיטעי וידיאו של תיקים ומצאתי bloopers!! לאלה מכם שהמושג חדש להם (כמוני..) bloopers אלו פיספוסים שקרו על סט צילומים כלשהוא... הצחוק של ג'יל פשוט קורע! לאלה מכם שרוצים שאני אשלח- חייבים להיות לכם רמקולים וכתובת אימיילללללל...

aerynsun

New member
אני חושבת שראיתי את רוב הבלופרים

ולג'יליאן אכן יש צחוק מתגלגל/מדביק!!! *שומעת את הצחוק שלה עכשיו מתנגן לי בראש*

aerynsun

New member
חלק. ראיתי באיזה מפגש תיקים

שהיה אצל ורד. חלק מהנט אני חושבת. לא זוכרת.

muldercrushed

New member
אנשים אתם לא תאמינו!!!

(מוקדש לעינת בפרט ולכולם ככלל) דיוויד רץ עם תחתונים על הסט כמו מטורף!!

orityemini

New member
יש להם בלופרים מטורפים למדי....

חלק מהם מצולמים וחלק גנוזים אי שם....למשל, השמועה אומרת שדיויד, גיליאן ומיטש (סקינר) הורידו את המכנסיים ונשארו עם בוקסר כדי להביך את אחד השחקנים החדשים שהצטרף (לא זוכרת איזה) אבל זו באמת שמועה שגובלת באגדה אורבנית... יש עוד סצינה גנוזה שלה יש יותר שורשים בקרקע וזה הסצינה החלופית לסצינת המסדרון בסרט (במציאות דיויד וג'יליאן לא ממש עצרו כמה שניות לפני כמו בסרט) אה וחוץ מזה כל מיני בלופרים מצחיקים כמו ג'יליאן מנסה לצאת מהחלון בפרק רואדרנר מעונה שמינית ובמקום זה חובטת את הראש ונופלת החוצה (היא היתה בסדר אחר כך, אז זה היה משעשע ביותר) או כל הפעמים שבהם התפלק להם האקדח מהיד...ופעם אחת כשהדמות של מוניקה רייס היתה אמורה להיות בתרדמת והשחקנית החלה להשתעל בבת אחת בקולניות ואת ג'יליאן מסתכלת לעברה ומפטירה "yep, she is gone" כאילו שום דבר לא קרה...LOL ראיתי הרבה בלופרס של כל מיני סדרות טלויזיה אבל של תיקים זה אחד המצחיקים ביותר, אולי בגלל חוש ההומור המופרע של שני השחקנים העיקריים.

aerynsun

New member
את נכנסת למשהו פילוסופי פה

שלא בא לי לפתוח את זה. אז אני אגיד בחפיפות שבגידה יכולה להית גם אם הוא רק מאוהב בה. הם התנשקו כי יש בינהם איזשהו להט, זה בטוח. ונראה לי שהם יודעים את זה אבל את יודעת דיויד נשוי לאשתו הליברית שנראה לי ככה נותנת לו ספייס (נראה לי שדיויד הוא גבר שחייב ספייס) וג'ילי בתוך הסרט של עצמה. כל אחד שקוע. ו...ו...ו...אולי יהיה איזה חפוז שהם יפגשו לתיקים באפילה הסרט השלישי

מאוהב זה ברור יכול להחשב לבגידה אבל

ובלי לפתוח נושא שלא בא לך לדבר עליו.. זה סתם היה נשמע לא הגיוני שגם הם מאוהבים (מה שנכון) וגם אם לא ( מה שלא נכון) עדיין הוא היה נשוי כשהם צילמו את הסצינה הזאת כך שיש פה ביסוס ראיתי לדיון האם היה בינהם משהו ... ובנוגע לסרט שלישי.. לא כדאי שיהיה קודם כל סרט שני?

aerynsun

New member
התכוונתי סרט שני

את מצהירה נחרצות שהם מאוהבים! עם ביטחון רב... אני לא יכולה לעמוד עם הם מאוהבים או לא. מה שכן אולי אוהים אחד את השני ומעריכים אחד את השני, זה כן. אם הם היו לדעתי מאוהבים כל כך חזק כמו שאת אומרת הנישאוים של דיויד לא היו עומדים על הפרק וג'יליאן היתה קרוב לדיויד. הם יכולים להיות מאוהבים בהכחשה ואז כל הסיממנים מתאימים. פעם דיויד אמר בראיון משהו כמו, אני יודע שחלק מהמעריצים רוצים שאני וג'ילאן נתחתן, אבל זה לא יקרה, צר לי לאכזב. זה היה בראיון בעונות החארונות אני חושבת. מה שכן, אני מאמינה בזה. גלגול נשמות! אני בטוחה שהזוג הזה מתגלגל לו ביחד כבר הרבה שנים, יש להם בסיס משותף מאוד חזק ומשיכה אדירה בין שני האנשים האלה, אפילו אם הם רק יעמדו אחד ליד השני אפשר להרגיש את האנרגיה המשותפת של שינהם. זה יכול לבלבל כל אחד. מזכיר לי את בן וקלאודיה , השחקנים מפארסקייפ, יש להם את אותה (אם לא יותר) אנרגיה מדהימה בינהם. שכל תמונה שמסתכלים עליהם חושבים שהם זוג והמילה ואוו יוצאת מהפה בלי שליטה
(שמתי תמונה, זה הזוג עם הגדים השחורים)

במשך שנים התחבטתי והתלבטתי

האם אנו רואים את הכביכול אנרגיה הזאת בינהם כי היא קיימת או כי אנחנו משליכים ממאלדר וסקאלי. והבנתי שני דברים 1. אי אפשר לזייף אנרגיה. 2. לו האנרגיה והכימיה לא הייתה קיימת מאלדר וסקאלי מראש לא היו משדרים אותה ולא היה לנו מה להשליך על דיוויד וג'יליאן כלומר זה גלגל חוזר...

aerynsun

New member
בדיוק!!!

אז תחל'ס מה זה משנה עם הם מאוהבים או לא. כי זה די ברמה האישית של שני האנשים המקסימים האלו. מה שלנו יוצא מזה , זה ההרגשה המדהימה שהם מעבירם לנו דרך מולדר וסקאלי. זה כיף לראות את זה וזה מוסיף לדמויות. סליחה שאני שוב מכניסה כאן את בן וקלאודיה, אבל אני אצטט את מיכל. זה פשוט רפלקס מותנה
בכל אופן, אם את רוצה לראות כימיה בן שני האנשים האלה אז תכנסי לדף הזה ותורידי את כל הקבצים שם!!! מי שרואה פארסקייפ (אני מדברת אליך אורית
אל תראי כי זה ספיילרים לכל העונות) http://www.johnaeryn.com/articles/2005/September/top.25.john.aeryn.moments.html

aerynsun

New member
אופ!!! שוב שכחתי לעשות הגהה

סורי על כל העם=אם ושאר השגיאות

Gilliana

New member
! I second that

יפה אמרת - אלמלא היתה כזו כימיה בין ג'יליאן לדיוויד, לא היתה כזו גם בין סקאלי ומאלדר.

למעלה