blizzard 2003 פשוט מדליק

אם אתה מגיע לסאבווי מצבך עוד טוב

אנחנו במעצר בית כל היום

טל ר

New member
הלכתי היום לעבודה

הלכתי היום לעבודה, ובערך ב-1130 התחלתי את דרכי חזרה... ה-128 היה מלא שלג (פרט לשני פסים בכל נתיב, שהמכוניות שמרו נקיים). החלפת נתיבים לוותה בטיפוס על גבעת השלג שהצטברה ביניהם...

לשמחתי היום היה לי חפש

לא יודעת איך מחר אזיז את ה
(אם אצליח לזהות אותו מתחת לערימות הלבנות...)

shiri boston

New member
אוייייי, איזה באסה../images/Emo10.gif

אבל לא נורא, הרווחת יום בבית עם האישה

טל ר

New member
מה שנכון - נכון

וגם התגברתי על הבאסה שבלעבוד ב-Presidents Day. אני מקווה שיהיה מספיק שלג וגם מחר אעבוד מהבית. איך מתגברים על איסור החניה בערים? פה (בברוקליין) אסור לחנות ברחוב במהלך הלילה כל השנה, אז אנחנו רגילים...

gozala

New member
אין לכם את השירות הזה../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif

למה אם כן תשלומי הארנונה?

billy milligan

New member
אפרופו שלג

מה קורה בחרמון? יש סיכוי לעשות קצת סקי בסוף החודש? כדאי להביא את הציוד מניו זילנד?

marsala

New member
בילי

רכבל תחתון -מטר עשרים רכבל עליון -שני מטר Have fun Mosh

billy milligan

New member
תודה

לא מצאתי באינטרנט האם האתר פתוח ומישהו יודע מה הצפי לחודש מרץ? עוד 6 ימים בארץ

ננסנס

New member
קבל קישורלחרמון וגם ../images/Emo24.gif ו ../images/Emo39.gif

וחוץ מזה ממש לא מומלץ להביא את הציוד החדש שלך לחרמון. במרץ סביר להניח שאם יהיו תנאים, הם יהיו גרועים (הרבה משטחים חשופים וכו') מה שלא מומלץ לציוד חדש.

billy milligan

New member
תודה

תהיתי איך הגעת למסקנה שהציוד שלי חדש? לא שממש חשבתי להביא סקי או בורד לארץ, אלה רק ביגוד ואולי אולי נעליים. לאולימפיק יש מגבלה של 20 ק"ג ואני מתכנן לצאת מהארץ עם משקל עודף. אני נוחת בארץ ביום שלישי 25.2 ולפי הקישור שנתת לי יש סיכוי טוב שעוד יהיה שלג לגלוש עליו. עוד 5 ימים בארץ

Boscorelli

New member
תגידו....

אחרי שהאוטו שלכם מתכסה בשלג כמו אתמול או היום ואח"כ יורד השלג... האוטו מצליח להתניע ולנסוע אח"כ???

MicMik

New member
שאלה אחרת בקשר לשלג

למישהו ידוע אם השלג פוגע במזגן שנשאר בחלון? יש סיבה להכניס אותו הביתה או לכסות אותו ביריעה או כד'?

ננסנס

New member
הגעתי למשרד... ואין פה ../images/Emo107.gif ...

חייב לציין שהיה תענוג ברחוב

למעלה