blizzard 2003 פשוט מדליק

eli21us

New member
blizzard 2003 פשוט מדליק

אחלה מזג אוויר תפס אותנו היום בניו יורק ע''פ הטלוויזיה נערמו למעלה מ20 אינץ' במנהטן וכמעט 25 אינץ' בJFK וסופרים..... המצלמה שלי התקלקלה היום אז את התמונות שאני מביא מ CBS NEWS אז כמו שהמניאק (בלומברג) אמר CHILL OUT * התמונה מ Times Square היום בבוקר

sashkashurik

New member
ואצלנו (בסן דייגו) שמש! ../images/Emo42.gif

אבל מה זה שווה אם אסור לצאת ולרסס איזה כתובת גרפיטי עסיסית?

Yaniv-DC

New member
אתה בטוח שזה blizzard?

על מנת שיקראו לסופה blizzard ולא storm צריכים להתקיים כל התנאים הבאים: 1. כמובן שירד שלג, לא חשובה הכמות! 2. רוח במהירות של לפחות 35 מייל 3. ראות מקסימלית של רבע מייל 4. כל הנ"ל במשך לפחות 3 שעות. לפי ה-weather channel תנאים 2 ו-3 אינם מתקיימים אז זו סתם סופה שאין לי מושג אם אני אמצא אי פעם את הרכב שלי...

eli21us

New member
את האוטו אני לא מזיז

כל התנאים שכתבת מתקימים בניו יורק היום. ושמעתי שגם אצלך בוושינגטון. הרוח פה היא בין 35 ל 55 מייל והשלג יורד פה ללא הפסקה מאז 1800 אתמול בערב וגם קרה לי קטע מצחיק אם הרכב שלי. בד''כ כשאני מעשן וקר אני פותח את החלון האחורי באוטו והפעם שכחתי לסגור אותו, היום בבוקר כשירדתי למכולת שמתי לב שזה נשאר פתוח, בקיצור עבודה של חצי שעה בשביל לפתוח את הדלת של האוטו, ועוד חצי שעה לנקות את השלג בפנים. מסקנה לא לשכוח לסגור ת'חלון או לא לפתוח בכלל ועוד דבר מעניין פה הוא ההתיחסות של התקשורת לסופה, אני חשבתי שרק הישראלים מתלהבים מכאלה דברים אבל CBS ו FOX משדרים בגל פתוח כל היום

אצלנו הכריזו כוננות שיא

בהמון מחוזות בניו ג'רזי. הודיעו ברדיו לא לצאת עם מכוניות, הביאו מפלסות מיוחדות שנראות כמו נגמ"שים, חבר קצת מזרחית ממני שלח לי תמונה כאשר השלג מגיע כמעט עד הקצה הגבוה של החלון. לצאת מהבית הם פשוט לא יכולים. אצלנו טיפה יותר טוב אבל לא מפסיק לרדת. יש blizzard alert בטלויזיה וברדיו המקומיים. יובל ירד למטה לפנות את השלג כי הוא עוד חשב לנסוע הביתה אבל אחרי עשר דקות כבר הכל התמלא בחזרה... ותיכף אני הולכת לצלם את מה שרואים מהחלון. אין לי שום כוונות לצאת החוצא אבל את הרעיון הכללי תבינו.

sashkashurik

New member
שני שמות של בנים. ../images/Emo9.gif

- כפול - נותן +.
האמת שיש לי פשוט שם גברי (או ככה אומרים) - סשה, או סשקה. ולבעלי קוראים שוריק. עוד: סשה ושוריק - זה בדיוק אותו שם, והשם המלא של שניהם זה אלכסנדר/ה.

מקס ידידי, יעצתי לך בזמנו....

להישאר בפלורידה אחרי החופשה שלך......ליבי עם כל החברים שגרים בצפון מזרח ארה"ב... אפשר לשלוח לכם קצת חום מפה?.....המחשב שלי מראה שהטמפרטורה בחוץ היא 76 מעלות פרנהייט והשעה היא 7 בערב!.....יש מספיק בשביל כולם.... תשמרו על עצמכם במיוחד אחרי שהשלג נהפך לקרח...נא לא להתחלק!

למעלה