Blink182 and Rock music....

Frostey

New member
OH BABY!!!

איזה שיער גולש... That shirt you´re wearing,would look good on my bedroom´s floor!

PurpleGoat

New member
הממ.. נקודה קטנה למחשבה

על "ההבנה במוזיקה" של יושבי פורום בריטני ספירס.. אין לי שומדבר נגדכם.. באמת... מצדי תעריצו כל בלונדה שאתם רוצים.. אבל רק משהו קטן לאלה שטוענים שמי ששומע רוק לא מבין במוזיקה שאלה אחת- כמה ממכם, מעריצי בריטני ספירס, ויש כאן הרבה, מנגנים על כלי כלשהו? כותבים? מלחינים? מתעסקים במוזיקה באופן כללי? אני יכולה לנחש כבר מעכשיו כמה תשובות יהיו לי כאן.. וזה רק הגיוני שאנשים שמתעסקים במוזיקה, מבינים במוזיקה, לא? (רק הערה קטנה לידע כללי.. רוב החברים בפורומי הרוק למיניהם.. שאתם כל-כך מתעבים.. רובם הגדול.. מתעסקים במוזיקה)

טרטרלה

New member
את בכלל יודעת לחשוב?

או להגדיל ראש? יא מצחיקה, מאיפה קיבלת את הכושר לעשות הכללות
אני מתעסק במוזיקה מעל 12 שנה ואני חולה על בריטני, ותתפלאי - אוהב ז´אנב כזה של מוזיקה. יש ביות? יש פתרון! - לכי תשתכני בפורום של המוזיקה שלך ואל תפריעי לנו. אם תסתכלי על עצמך מהצד, את וכל חברותייך לרוק שמרבות לבקר כאן תביני כמה אתן פאתטייות ומעוררות רק יומרה וגיחוך. פאק מה יש לעשות למישהי שחולה על רוק (וואי זה נשמע כל כך לא קול) לעשות בפורום של בריטני? את יודעת מה. הרי לך מסקנה - את פשוט בנאדם רע. אני באופן אישי בז לך. עדיף שתלכי לאיזה גן ילדים שכן ותתחיל להרביץ להם. פלוצה.

PurpleGoat

New member
תגובה

וכמה שזה מפתה אותי לפתוח את ההודעה בחחחחחחחחח ארוך כזה.. אבל אני אתאפק, ואנסה להסביר את עצמי להוד רוממותו המוזיקאי- אני מכלילה? בסך הכל העלתי טענה. הטענה: בפורומי הרוק למיניהם יש יותר אנשים שמתעסקים במוזיקה מבפורום בריטני. מסקנה מתבקשת: *רוב* האנשים שמבינים משהו במוזיקה לא שומעים בריטני ושוב אני אומרת -רוב! לא אמרתי ולא פעם אחת שאין מישהו שמבין במוזיקה ושומע בריטני.. ועד כמה שההודעה המתלהמת שלך הייתה משכנעת מנומקת ובוגרת (אני מתעסק במוזיקה, נה לך, פלוצה! ...) לא הצלחת לסתור את את הטענה שהעלתי כאן. באמת כל הכבוד לך, מתעסק במוזיקה, צה"ל מצדיע לך, כבר 12 שנה? זה מגיל.. שנתיים? אבל- איפה כל המוזיקאים של פורום בריטני? הא? מתוך כל הפורום הזה ,ששופע בנגנים, מלחינים, מנצחים ומה לא, קיבלתי להודעה הפתטית ומעוררת הרחמים שלי רק.. שתי תגובות? שטויות.. אני בטוחה שכל גאוני המוזיקה בפורום שוקדים על יצירתם הבאה.. אני עוד אשמע עליהם במדורי האמנות- המוזיקאים של הדור הבא! ודרך אגב.. אם כבר שאלת, אני באתי לכאן פעם אחת בשביל לשאול שאלה רלוונטית ביותר מבחינתי.. בשביל מה מערכת תופים בקליפ לשיר שאין בו תופים? (i love rock n roll, אוי ווי גם בריטני חולה על רוק! כמה לא קולי!), נשארתי בעיקר בגלל הדיונים המגוכחים כצופה מהצד, והגבתי כאן בעקרון רק להודעה שטוענת במפורש ש"רוק זה חרא".. (או שאולי אתה לא קורא הודעות קודמות בשרשור לפני שאתה מגיב? בשביל מה באמת.. אפשר פשוט לצעוק..) ועוד משהו.. לא קול? לא קול?! (כאילו רוק זה הכי קול כזה שיואוו זה בט´רנד להיות פריקים, גם בריטני לובשת כזה, שחור) לפי מה אתה בוחר את סגנון המוזיקה שלך? לפי כמה שהוא כן או לא קול? אני חייבת להגיד שזה ממש עצוב... מצד שני.. לא ציפיתי ליותר ממך.. אני בנאדם רע? אולי.. אני בפורום לא-לי? נכון, אבל מותר להסתכל כל עוד לא נוגעים.. ואני לא מגיבה בדרך כלל, לפעמים אני חייבת.. אתם חושבים שרק אצלכם זה ככה? תתפלאו, אבל כמה וכמה פעמים נכנסים אנשים שמה-לעשות לא אוהבים את המתופף/גיטריסט/זמר של להקת רוק מסויימת, אבל "אצלנו" לא זורקים בוץ.. או שלפחות משתדלים שלא.. ובכלל.. איך אתה, שלא דיברת איתי פעם אחת בחיי ולא מכיר אותי בכלל, יכול להגיד על סמך הודעה אחת, שאני בנאדם רע? אני אשתדל לא לעשות את אותה טעות ולהגיב ב"ואתה טיפש", אבל באמת שאני לא צריכה לכתוב שאני לא מכבדת אותך במיוחד, אני מקווה שיש לך מספיק אינטיליגנציה להבין את זה לבד.. בכבוד לפורום בריטני, זכותם של אנשים לשמוע איזו מוזיקה שהם רוצים, ולהעלות לדיון (כמעט) כל נושא רלוונטי זאת מדינה חופשית, לא? מיכל

לידעתך הרבה גותית סגלגלה

לא שאני מנגן רק בכלי אחד.. אני מנגן ב.. פסנתר, גיטרה, מנדולינה,בחליל וקצת בכינור.. אממ.. אז מי מבין במוסיקה???.. אוי... אני!!! ואין שום קשר לזה שאני מנגן בכלי כל שהוא למוסיקה שאני שומע... ואני אישית מכיר עוד הרבה שהן אוהבים פופ בכלל והם יודעים לנגן בכלי כל שהוא.. אף אחד לא מתעב את "החברים בפורומי הרוק למיניהם", ואני אפילו לא מתעב את סגנון המוסיקה הזה, ולא מפריע לי שאתם אוהבים אותו.. ואני בטוח שכולם כאן חושבים כמוני

PurpleGoat

New member
דבר ראשון,

תודה, כי הגבת בצורה טיפ-ה יותר נורמלית מזה שמעלייך שם עכשיו.. לתגובה ושוב אני חוזרת על אותו הדבר, אני בטוחה שאתה מבין במוזיקה (אפילו שההגדרה של "מוזיקאי" היא בהחלט הגדרה נתונה לויכוח, כמו "אומן"- אם אדם שיודע לצייר הוא לא בהכרח אומן, כך גם מישהו שיודע לנגן, לא בהכרח מוזיקאי) אבל אני חיפשתי כאן איזושהי סטטיסטיקה... משהו שיוכיח לי ש-כן יש הרבה מוזיקאים (מוכנה להסתפק בהרבה נגנים.. הרבה אנשים שמנגנים על אורגנית שנה וחצי? משהו?) בפורום בריטני ספירס... וכמה תגובות קיבלתי? שתיים זה בדיוק מה שניסיתי להוכיח (הטענה וכל זה בהודעה הקודמת שלי בשרשור הזה) ושוב, אני מאוד שמחה שאתה לא מתעב את החברים בפורומי הרוק אבל, אם לא שמת לב, אני לא כתבתי את ההודעה שלי סתם, הגבתי להודעה של (מעריץ?) מישהו שכתב כאן בפירוש שרוק זה חרא.. ואני, מה לעשות, לא מסכימה, אז הגבתי... בכל מקרה, תודה על התגובה מיכל

למעלה