תגובה
וכמה שזה מפתה אותי לפתוח את ההודעה בחחחחחחחחח ארוך כזה.. אבל אני אתאפק, ואנסה להסביר את עצמי להוד רוממותו המוזיקאי- אני מכלילה? בסך הכל העלתי טענה. הטענה: בפורומי הרוק למיניהם יש יותר אנשים שמתעסקים במוזיקה מבפורום בריטני. מסקנה מתבקשת: *רוב* האנשים שמבינים משהו במוזיקה לא שומעים בריטני ושוב אני אומרת -רוב! לא אמרתי ולא פעם אחת שאין מישהו שמבין במוזיקה ושומע בריטני.. ועד כמה שההודעה המתלהמת שלך הייתה משכנעת מנומקת ובוגרת (אני מתעסק במוזיקה, נה לך, פלוצה! ...) לא הצלחת לסתור את את הטענה שהעלתי כאן. באמת כל הכבוד לך, מתעסק במוזיקה, צה"ל מצדיע לך, כבר 12 שנה? זה מגיל.. שנתיים? אבל- איפה כל המוזיקאים של פורום בריטני? הא? מתוך כל הפורום הזה ,ששופע בנגנים, מלחינים, מנצחים ומה לא, קיבלתי להודעה הפתטית ומעוררת הרחמים שלי רק.. שתי תגובות? שטויות.. אני בטוחה שכל גאוני המוזיקה בפורום שוקדים על יצירתם הבאה.. אני עוד אשמע עליהם במדורי האמנות- המוזיקאים של הדור הבא! ודרך אגב.. אם כבר שאלת, אני באתי לכאן פעם אחת בשביל לשאול שאלה רלוונטית ביותר מבחינתי.. בשביל מה מערכת תופים בקליפ לשיר שאין בו תופים? (i love rock n roll, אוי ווי גם בריטני חולה על רוק! כמה לא קולי!), נשארתי בעיקר בגלל הדיונים המגוכחים כצופה מהצד, והגבתי כאן בעקרון רק להודעה שטוענת במפורש ש"רוק זה חרא".. (או שאולי אתה לא קורא הודעות קודמות בשרשור לפני שאתה מגיב? בשביל מה באמת.. אפשר פשוט לצעוק..) ועוד משהו.. לא קול? לא קול?! (כאילו רוק זה הכי קול כזה שיואוו זה בט´רנד להיות פריקים, גם בריטני לובשת כזה, שחור) לפי מה אתה בוחר את סגנון המוזיקה שלך? לפי כמה שהוא כן או לא קול? אני חייבת להגיד שזה ממש עצוב... מצד שני.. לא ציפיתי ליותר ממך.. אני בנאדם רע? אולי.. אני בפורום לא-לי? נכון, אבל מותר להסתכל כל עוד לא נוגעים.. ואני לא מגיבה בדרך כלל, לפעמים אני חייבת.. אתם חושבים שרק אצלכם זה ככה? תתפלאו, אבל כמה וכמה פעמים נכנסים אנשים שמה-לעשות לא אוהבים את המתופף/גיטריסט/זמר של להקת רוק מסויימת, אבל "אצלנו" לא זורקים בוץ.. או שלפחות משתדלים שלא.. ובכלל.. איך אתה, שלא דיברת איתי פעם אחת בחיי ולא מכיר אותי בכלל, יכול להגיד על סמך הודעה אחת, שאני בנאדם רע? אני אשתדל לא לעשות את אותה טעות ולהגיב ב"ואתה טיפש", אבל באמת שאני לא צריכה לכתוב שאני לא מכבדת אותך במיוחד, אני מקווה שיש לך מספיק אינטיליגנציה להבין את זה לבד.. בכבוד לפורום בריטני, זכותם של אנשים לשמוע איזו מוזיקה שהם רוצים, ולהעלות לדיון (כמעט) כל נושא רלוונטי זאת מדינה חופשית, לא? מיכל