BLACK MIRROR - מראה שחורה עונה 6

Lhuna3

Well-known member
פרק 1

אוקיי לא יודעת מה אני חושבת על זה.
נחמד אבל לא נפלתי.
מה בכלל היה המסר בסוף? שעדיף לפתוח בית קפה מאשר לעבוד בתאגיד?
שדיפ פייק זה אסון?
שחייבים לקרוא את תנאי השימוש לפני שחותמים?
וואלה, אין לי מושג, צריכה שמישהו יסביר לי.

בכל אופן אנני מרפי חמודה תמיד. מה שמצחיק זה שהיא נראיית פה הרבה יותר מבוגרת מאשר בשיטס' קריק ואני גרועה בפרצופים, אז לא זיהיתי אותה ממהתחלה, אבל מתי כן? כשהיא סיפרה לפסיכולוגית שקריש מגיש לה אוכל לא טעים והיא תמיד עושה "אמממ" כאילו שכן, אז זה היה כזה "אמממ" של אלקסיס :-D

ציון שלי לפרק (מתוך 10) : 4

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
בכל אופן אנני מרפי חמודה תמיד. מה שמצחיק זה שהיא נראיית פה הרבה יותר מבוגרת מאשר בשיטס' קריק ואני גרועה בפרצופים, אז לא זיהיתי אותה ממהתחלה, אבל מתי כן? כשהיא סיפרה לפסיכולוגית שקריש מגיש לה אוכל לא טעים והיא תמיד עושה "אמממ" כאילו שכן, אז זה היה כזה "אמממ" של אלקסיס :-D
חחחחחחחחחח:-D
אין על ה"אממממ" של אלקסיס:-D

Lhuna3

Well-known member
פרק 2

אני מרגישה מרומה :mad: כי זה לא היה פרק של מראה שחורה, זה היה סתם סרט אימה, שלא הייתי צופה בו אם הייתי יודעת מראש.
אני מניחה שאפשר להגיד שהדקות האחרונות (שכבר הרצתי בפסט פורוורד) עשו מזה "מסר נוקב" על ז'אנר ה-true crime שהופך כל מיני מעשי רצח וזוועות לבידור, אבל אין בזה שום חידוש או מקוריות, וזה הועבר בצורה משעממת.
בואו נגיד שבעונה הראשונה הם העבירו מסר די דומה בצורה הרבה יותר מעניינת וחזקה.

הדבר היחיד שאהבתי בפרק זה את המבטא הסקוטי של השחקן, שהזכיר לי כל הזמן את המבטא של דיוויד טננט.

ציון: 1

בכלליות: אני מאוד חוששת שכל העונה הזאת תהיה גרועה, ומצד שני סקרנית אם כן עוד יהיה איזה פרק טוב, אז כנראה שאני אבזבז את זמני על כל הפרקים שלה. מזל שיש רק 5.

נערך לאחרונה ב:

נדירליאל

Well-known member
פרק 2

אני מרגישה מרומה :mad: כי זה לא היה פרק של מראה שחורה, זה היה סתם סרט אימה, שלא הייתי צופה בו אם הייתי יודעת מראש.
אני מניחה שאפשר להגיד שהדקות האחרונות (שכבר הרצתי בפסט פורוורד) עשו מזה "מסר נוקב" על ז'אנר ה-true crime שהופך כל מיני מעשי רצח וזוועות לבידור, אבל אין בזה שום חידוש או מקוריות, וזה הועבר בצורה משעממת.
בואו נגיד שבעונה הראשונה הם העבירו מסר די דומה בצורה הרבה יותר מעניינת וחזקה.

הדבר היחיד שאהבתי בפרק זה את המבטא הסקוטי של השחקן, שהזכיר לי כל הזמן את המבטא של דיוויד טננט.

ציון: 1

בכלליות: אני מאוד חוששת שכל העונה הזאת תהיה גרועה, ומצד שני סקרנית אם כן עוד יהיה איזה פרק טוב, אז כנראה שאני אבזבז את זמני על כל הפרקים שלה. מזל שיש רק 5.
דילגתי על פרק ראשון לאחר חצי שעה, לא היתה בי סבלנות לקפיצות האלה ממקום למקום, נמאס לי סרטי משפחה המאויימת על ידי גורמי חוץ, ובעצם משקפת את התפרקות החברה האמריקאית.
כך גם דילגתי הישר לסיום פרק שני, אחרי המטאפורפוזה שחלה באמצע.
אם כבר אלימות מסוג כזה, תביאי לי את הטיטנים של DC.

Lhuna3

Well-known member
אוי ויי, פרק 3 הוא שעה ועשרים דקות. בבקשה שזה לא יתברר גם כבזבוז זמן 🙏

Lhuna3

Well-known member
פרק 3

הפרק הכי טוב בעונה כנראה (יש לי עוד 2 אבל אני פסימית). אמנם משלב מסויים דברים נהיים קצת צפויים, אבל הסוף הרבה יותר נוראי משציפיתי.
זה די מוזר הפער בין רמת הטכנולוגיה בחלל ועם ההעתקים, ומצד שני כל השאר זה שנות ה-60-70, אבל מעניין.
ואהרון פול משחק מעולה.

ציון: 8

Lhuna3

Well-known member
פרק 4

לא מד"ב, גרוע, מיותר.

ציון: 0

It's Always Sunny

Well-known member
לא צופה בסדרה (עדיין) אבל הייתי חייבת לקרוא את מה שאת כותבת ומעניין אותי אם את מתכוונת לראות את פרק 5, שלהבנתי הוא האחרון לעונה. והאם את חושבת לסכם את המחשבות שלך לגבי העונה אחרי שתסיימי.

אה, כן וציטטתי את התגובה שלך לפרק 4 כי רציתי לדעת: וואו זה עדיין כדי כך גרוע? :-0

Lhuna3

Well-known member
לא צופה בסדרה (עדיין) אבל הייתי חייבת לקרוא את מה שאת כותבת ומעניין אותי אם את מתכוונת לראות את פרק 5, שלהבנתי הוא האחרון לעונה.
כן, אני כנראה אצפה גם בפרק 5, אני לא מצפה לאהוב אותו, אבל העניין הוא שבגלל שזה אנתולוגיה אז כל פרק הוא משהו אחר ובגלל שבעבר היו כמה פרקים מאוד מאוד טובים, אז תמיד יש לי את התקווה שיהיה עוד אחד כזה, למרות שבעונות האחרונות זה כבר ממש לא מה שהיה (כמו כל הפקה שנטפליקס קונים מרשת אחרת בערך והורסים).
והאם את חושבת לסכם את המחשבות שלך לגבי העונה אחרי שתסיימי.
האמת נראה לי שכבר אין לי כל כך מה לסכם מעבר לזה.
אה, כן וציטטתי את התגובה שלך לפרק 4 כי רציתי לדעת: וואו זה עדיין כדי כך גרוע? :-0
תשובה על פרק 4: תראו, סה"כ אני מניחה שאפשר לקרוא לזה הפקה איכותית, דמויות בסדר, משחק לא רע, ואני מניחה שיש כאלו שיאהבו גם את הסיפור. אני מהמרת למשל שניק דווקא יחבב את זה (ואולי גם את שאר הפרקים). אבל זה פשוט מאוד לא מה שאני מצפה מהסדרה הזאת, סיפור שלא נתן לי כלום ולא דיבר אלי ולא עניין אותי, אז מבחינתי זה היה שעמום ובזבוז זמן מוחלט.
ואת הסוף כבר צפיתי בפסט פורוורד ודילוגים.

Lhuna3

Well-known member
אבל לפחות אני רואה שעדי|חזיר| נהניית מה-hate watch שלי :-D

limors2

Well-known member
סיימתי את כל העונה

קראתי את התגובות של לונה וראיתי שאין שום סיבה לצפות, אז תודה 😅

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימתי את כל העונה

קראתי את התגובות של לונה וראיתי שאין שום סיבה לצפות, אז תודה 😅
חחחחח היה אבל איזה פרק שהיא נתנה לו ציון 8.

האמת שהציונים של לונה ממש הורידו לי את החשק לראות.
מצד שני יש את הסדרה האנתולוגית אהבה, מוות ורובוטים ובעונה האחרונה היא לא אהבה כמעט את כל הפרקים ואני מאוד אהבתי אותם.
אז כנראה הטעם שלנו מאוד שונה לפעמים.

Aranel Nenharma

Well-known member
פרק ראשון
אוקיי לא יודעת מה אני חושבת על זה.
נחמד אבל לא נפלתי.
זה היה נחמד רק בגלל אנני מרפי, חוץ מזה זה היה סתמי לגמרי
מה בכלל היה המסר בסוף? שעדיף לפתוח בית קפה מאשר לעבוד בתאגיד?
שדיפ פייק זה אסון?
שחייבים לקרוא את תנאי השימוש לפני שחותמים?
וואלה, אין לי מושג, צריכה שמישהו יסביר לי.
נראה לי הכוונה כן הייתה על הסכמי השימוש שבאמת כולם עושים אשר בלי באמת לקרוא, אבל מרגיש לי שזה היה חלש מדי.
העונות החדשות ממש גרועות, הם לא יודעים להעביר את המסר שלהם כמו שהם רוצים
אני ממש אוהבת את אנני מרפי ואני חושבת שהיא שחקנית ממש טובה, ובגלל זה הציק לי קצת שהיא הייתה יותר מדי אלקסיס פה, וחשבתי שזה לא מראה יכולות טובות על המשחק שלה ומראה שיש לה טווח קצר של יכולות, אבל כן ידעתי שהיא שחקנית טובה כי לדוגמא בבובה רוסית היא משחקת ממש שונה אז לא כל כך הבנתי. ואז כמובן בסוף הבנתי את הקטע שהיא שיחקה את אנני מרפי ולכן הייתה צריכה לשחק את אלקסיס, בקיצר קצת רווח לי לדעת שזה היה בכוונה והיא עדיין כשרונית

Lhuna3

Well-known member
האמת שהציונים של לונה ממש הורידו לי את החשק לראות.
מצד שני יש את הסדרה האנתולוגית אהבה, מוות ורובוטים ובעונה האחרונה היא לא אהבה כמעט את כל הפרקים ואני מאוד אהבתי אותם.
אז כנראה הטעם שלנו מאוד שונה לפעמים.
נכון ובגלל זה גם אני חושבת שכן יתכן מאוד שאתה תהנה. הפרקים פשוט מאוד לא לטעמי.

Aranel Nenharma

Well-known member
פרק 2
מה לעזאזל ראיתי עכשיו?!?!? זה לא היה מראה שחורה
הטכנולוגיה היחידה בפרק היה קלטות VHS, ומה הלקח? לסבור את השיבר הזה שמונע להקליט שוב או אולי על כמה קל היה לעקוף את זה
אני כל הפרק חיכתי למשהו מראה שחורתי ולא קיבלתי

וזה כבר 2 פרקים כאלו ונמאס עלי כל הקטע הזה שנטפליקס יורדים על נטפליקס, כאילו הבנו כן יש לכם ביקורת עצמית אבל אתם עושים את זה גרוע
אתם רק מבליטים למה אני כמעט לא רואה נטפליקס כי הכל שם חרא

Lhuna3

Well-known member
פרק 2
מה לעזאזל ראיתי עכשיו?!?!? זה לא היה מראה שחורה
הטכנולוגיה היחידה בפרק היה קלטות VHS, ומה הלקח? לסבור את השיבר הזה שמונע להקליט שוב או אולי על כמה קל היה לעקוף את זה
אני כל הפרק חיכתי למשהו מראה שחורתי ולא קיבלתי

וזה כבר 2 פרקים כאלו ונמאס עלי כל הקטע הזה שנטפליקס יורדים על נטפליקס, כאילו הבנו כן יש לכם ביקורת עצמית אבל אתם עושים את זה גרוע
אתם רק מבליטים למה אני כמעט לא רואה נטפליקס כי הכל שם חרא
בדיוק.

Aranel Nenharma

Well-known member
פרק 3 - Beyond the Sea
אני לא מסכימה עם הציון של לונה, הציון שלי הוא: 3

הפרק היה מקבל ציון הרבה יותר נמוך ללא אהרון פול
לונה מה לעזאעל אהבת בפרק הזה? הוא היה גרוע
מה הלך שם??? הוא גם היה צפוי וגם כאילו מה היה האמירה בו?
בכל פרק יש סוג (לפחות בעונות הראשונות) ביקורת על החיים הטכנולוגים שלנו כיום, אני רוצה לדעת על מה היה פה ביקורת? על הקטע החדש הזה שאנשים נכנסים לגופות של אנשים? אני לא הצלחתי להבין את המשל של הסיפור לימינו
הביקורת היחידה שהיתה פה זה על המבחנים הפסיכולוגים שעושים לאסטרואנטים שכנראה הכותבים חושבים שהם לא טובים כל כך
אני במקום הבחור השני (לא אהרון פול) הייתי מצמידה להעתק של אהרון פול פצצה שתפוצץ את ההעתק אחרי 5 דקות שהוא עוזב אותו, זה באמת ילמד את אהרון פול לקח
כי בסוף הקיים אז אהרון פול פשוט יכול לחזור לחיות בהעתק שלו
בקיצר זה היה פרק מטומטם, אני אפילו שונאת אותו יותר מהשתיים הראשונים

וגם כאילו מה הקטע לשלוח את האמיתיים לחלל ולשאיר את ההעתק בכדור הארץ, לא עדייף לעושת את זה הפוך? הרי בחלל לא צריך את הגוף אלא את המוח המדעי וזה הי מספר עם העתק

Lhuna3

Well-known member
אוקיי אני קצת מסכימה איתך, ובאמת התלבטתי אם זה לא ציון מוגזם, כי בעיקר אהבתי שם את אהרון פול משחק בתפקיד של האיש השני.
אבל זה לפחות היה מד"ב. לא תמיד יש בזה משל לימינו, אלא זה "מה יקרה אם..." - דברים שיכולים (או יכולים היו) לקרות (בד"כ לרעה).
אני כן מסכימה איתך שלא היתה ממש אמירה או ביקורת. מד"ב לא חייב להיות בקטע של ביקורת, אבל זה כן היה אמור להיות הקטע של הסדרה.
אני במקום הבחור השני (לא אהרון פול) הייתי מצמידה להעתק של אהרון פול פצצה שתפוצץ את ההעתק אחרי 5 דקות שהוא עוזב אותו, זה באמת ילמד את אהרון פול לקח
כי בסוף הקיים אז אהרון פול פשוט יכול לחזור לחיות בהעתק שלו
לא הבנתי אותך. הוא רצח בסוף את אישתו ואת הילד שלו, כדי שהוא יהיה באותו מצב כמוהו מבחינת זה שאין לו בשביל מה לחזור. נכון שהוא עדיין יכול לחזור כי ההעתק נשאר, בניגוד לשני. אבל הוא הרס לו את החיים.
בקיצר זה היה פרק מטומטם, אני אפילו שונאת אותו יותר מהשתיים הראשונים
למרות שלא היתה פואנטה לפרק הזה, הוא לפחות עניין אותי הרבה יותר (אפילו שרובו היה צפוי, יכלו לקחת את זה למקומות נוספים, העניין של שני אנשים חולקים את אותו העתק), לעומת שני הקודמים שלא מצאתי ממש עניין בסיפור שלהם. אז פה נשאר חלוקות.
וגם כאילו מה הקטע לשלוח את האמיתיים לחלל ולשאיר את ההעתק בכדור הארץ, לא עדייף לעושת את זה הפוך? הרי בחלל לא צריך את הגוף אלא את המוח המדעי וזה הי מספר עם העתק
פה את צודקת, זה היה באמת הגיוני יותר (למרות שאפשר להמציא לזה תירוצים).

למעלה