Bike pursuit

Ninja

New member
Bike pursuit ../images/Emo3.gif

The poor basterd was riding a 180 Km/h when the police tried to stop him... They cought up with him eventually and he draged one of the police man for a while. Till now I couldn´t figure out which one is more stupid, the rider who didn´t quit or the screwed up cop who wouldn´t let go

Miss Mor

New member
מה??? ../images/Emo12.gif

ממתי המשטרה רודפת אחרי נהגים??? ועוד אופנועים כאלה מהירים!? אני יודעת שיש חוק שאוסר את זה הוא שונה?

מיצו

New member
הוראת שוטר חזקה מחוק

ובמיוחד אם השוטר הוא מהטיפוס הממוצע. אם לשוטר מותר להרוג רוכב אופנוע רק בגלל שנסע מהר בכביש הערבה (פעמיים באותו כביש, רוכב אחד נפצע קשה ואחר נהרג בדיוק באותה סיטואציה). אם לשוטר מותר לירות על רכב שלא ציית להוראות רק בגלל שהוא חם על ההדק, ולפגוע בעוברי אורח תמימים. אם לשוטר מותר לעשות ככל העולה על רוחו בידיעה שאף אחד לא ידבר איתו. אם שוטר יכול לרדוף אחר רכב ישראלי שלא עצר בבדיקת רישיונות, לירות מהחלון תוך כדי שליפת פלג גוף עליון ונהיגה בו-זמנית, לדפוק לנהג הנמלט כדור בראש, ואח"כ לזייף דו"ח כאילו הנהג רצה לפגוע בו, והוא מנע פיגוע. אם שוטר הוא עבריין ברישיון, ועוד עם נשק. אם שוטר עומד באמצע כביש כדי לעצור נהג שלא עצר, נהרג ואח"כ עושים ממנו קדוש מעונה. אם שוטר יורה על התחנה של עצמו כדי להתסיס את האוכלוסיה ולהצדיק הרג של אחרים (לא, אני לא שמאלני...) אם שוטר יכול לעבוד בחלטורות ולהשתמש בתעודה שהוענקה לו ע"י הציבור כדי שישרת את הציבור, אבל הוא מנצל אותה לרעה. אם שוטר יכול לעבור 4 נתיבים באיילון מבלי להפעיל סירנה רק בגלל שהוא קצת ממהר, ותוך כדי כך להרוג רוכב קטנוע מזדמן. אם שוטר יכול לנסוע נגד התנועה ולהכנס חזיתית ולרצוח רוכב קטנוע אחר. אם שוטר מטפל בתלונת אזרח ופוטר אותו במשהו כמו "מה אתה רוצה שאני אעשה, שאצא מהתחנה בשביל מאתיים שקל?" אם אתם יכולים להתייבש שלוש שעות בהמתנה להגשת תלונה במרחב ירקון, ואם תעיז לשאול למה אתה ממתין יאיימו עליך בהפרעה לשוטר במילוי תפקידו - לאכול ולצחוק עם החבר´ה בשקמייה. אם כל זה קורה, אז מותר להם לעשות מה שהם רוצים. מפחיד שבעצם אני ואתה ואת משלמים להם משכורת, אבל נראה אותכם מנסים להזכיר להם את זה...

XDR

New member
זאת בדיוק הסיבה... ../images/Emo18.gif

שכתבות כמו שהתפרסמו במוטו ובהגה בתקופה האחרונה בנושא משטרת התנועה ומה שהם עושים ולא עושים כמו - לא רודפים אחרי אופנועים, ולא מחפשים אופנוענים כבדים , זה הכל שטויות. גם אם יש מדיניות חצי רשמית כזו הרי שמספיק כחול מדים אחד עם ריכוז חמצן נמוך מתחת לכובע כדי להחריב את כל ההנחות המוקדמות של הרוכב ולרדוף אחריו גם אם אין ממש סכנת חיים או פשע נגד האנושות. (180 קמ"ש - בחנייה אני עושה יותר
) מסקנה - בניגוד למה שניתן היה להבין מהכתבות המטופשות האלו, מהמשטרה צריך להיזהר תמיד, בכל מהירות, בכל זמן בכל מקום ועל כל אופנוע/ קטנוע.

סקניה

New member
כרובון.....

שריין את ההודעה הזו לדף הקהילה העתידי.... בראש דף הקהילה.... עם כותרת -"מדינת משטרה"....... כל מילה חקוקה בסלע..

בוצע ...בוצע !

בדיוק במילים האלו... ובכלל סקנייה.. למה אתה לא זמין בפלעפון ש´ך ?

GPZiv

New member
גם אני שמעתי על זה אתמול

נדרשו 4 ניידות כדי לתפוס את ה"חלזון" הזה. לא שאני מעודד נסיעה מהירה, אבל 180? הטרנטה שלי סוגרת יותר. היא אמנם מתפרקת אחרי זה אבל בכל זאת...

למעלה