הוראת שוטר חזקה מחוק
ובמיוחד אם השוטר הוא מהטיפוס הממוצע. אם לשוטר מותר להרוג רוכב אופנוע רק בגלל שנסע מהר בכביש הערבה (פעמיים באותו כביש, רוכב אחד נפצע קשה ואחר נהרג בדיוק באותה סיטואציה). אם לשוטר מותר לירות על רכב שלא ציית להוראות רק בגלל שהוא חם על ההדק, ולפגוע בעוברי אורח תמימים. אם לשוטר מותר לעשות ככל העולה על רוחו בידיעה שאף אחד לא ידבר איתו. אם שוטר יכול לרדוף אחר רכב ישראלי שלא עצר בבדיקת רישיונות, לירות מהחלון תוך כדי שליפת פלג גוף עליון ונהיגה בו-זמנית, לדפוק לנהג הנמלט כדור בראש, ואח"כ לזייף דו"ח כאילו הנהג רצה לפגוע בו, והוא מנע פיגוע. אם שוטר הוא עבריין ברישיון, ועוד עם נשק. אם שוטר עומד באמצע כביש כדי לעצור נהג שלא עצר, נהרג ואח"כ עושים ממנו קדוש מעונה. אם שוטר יורה על התחנה של עצמו כדי להתסיס את האוכלוסיה ולהצדיק הרג של אחרים (לא, אני לא שמאלני...) אם שוטר יכול לעבוד בחלטורות ולהשתמש בתעודה שהוענקה לו ע"י הציבור כדי שישרת את הציבור, אבל הוא מנצל אותה לרעה. אם שוטר יכול לעבור 4 נתיבים באיילון מבלי להפעיל סירנה רק בגלל שהוא קצת ממהר, ותוך כדי כך להרוג רוכב קטנוע מזדמן. אם שוטר יכול לנסוע נגד התנועה ולהכנס חזיתית ולרצוח רוכב קטנוע אחר. אם שוטר מטפל בתלונת אזרח ופוטר אותו במשהו כמו "מה אתה רוצה שאני אעשה, שאצא מהתחנה בשביל מאתיים שקל?" אם אתם יכולים להתייבש שלוש שעות בהמתנה להגשת תלונה במרחב ירקון, ואם תעיז לשאול למה אתה ממתין יאיימו עליך בהפרעה לשוטר במילוי תפקידו - לאכול ולצחוק עם החבר´ה בשקמייה. אם כל זה קורה, אז מותר להם לעשות מה שהם רוצים. מפחיד שבעצם אני ואתה ואת משלמים להם משכורת, אבל נראה אותכם מנסים להזכיר להם את זה...