Bigger women are better lovers!

עופר 123

New member
Bigger women are better lovers!

זו הכותרת של כתבה שמצאתי אי שם ברשת. האמנם נשים גדולות הן מאהבות טובות יותר
מה דעתכן/ם? שלכן/ם,
עופר

deepblue

New member
אינדיבידואלי

היו לי כמה מאהבות בחיים רובן נשים מלאות או שמנות וגם מספר דל של נשים רזות ,הכל תלוי בפתיחות בין בני הזוג והרגשה עצמית חיובית אישית של אדם עם עצמו אישית אני נהנה יותר להיכנס למיטה עם נשים מלאות ויותר.

gal33

New member
עופר, כזו כתבה על הבוקר ועוד עטופה

בניחוח צרפתי... אח... צר לי להרוס את השימחה: כשהם התכוונו לנשים גדולות, הם דיברו על עודף משקל שנע בין 10 ל- 40 פאונד עודפים, בין 4 ל- 16 ק"ג עודפים. ואני שואלת: זה גדול זה??? זה עודף זה??? ובכל זאת, יש למה לצפות... gal
חותמת בשמי באנגלית כמרמז על הטמון בו

אורלי41

New member
נו באמת......../images/Emo171.gif

כמו שהם נראים בתמונה הם נראים עם עודף כל כך זעום? שיהיה חג נפלא........מלא אור , שמש, גבינות וחלב.......זכות וטוהר ביייייייייי טסה לי לענייני

gal33

New member
גם אותך הצליחו להפיל בפח?|

את לא מבינה שזה הפוך על הפוך? אם היית קוראת את כל הכתבה, היית בוודאי נתקלת בנתונים המחקריים עליהם הם התבססו, ושם יצא המרצע מן השק. כולה עודף של 4 עד 16 ק"ג. אבל כשהם שמו תמונה, הם שמו כזו של אנשים בעלי עודף משקל של כמה עשרות ק"ג. כמו כן, הם נתנו דוגמא בפתיח של קמרון מנהיים (זו מפרקליטים), שגם היא בעלת עודף משקל של כמה עשרות ק"ג. על ידי כך הם מנסים לגרות אנשים לקרוא את הכתבה. "מה כאלו דבים ונהנים מסקס יותר??, ואוו אני חייב לקרוא את זה" אבל כשקוראים נתקלים בעובדות אחרות. הבעיה, היא שרוב האנשים מסתפקים בתמונות... ומזה מסיקים מסקנות שגויות, וזה מה שהם זוכרים... גל שעכשיו גאה להיות
אמיתית ולא מזוייפת.

עופר 123

New member
המסקנות המדעיות.....

די משכנעות - האכילה והשומן שמעודדים יצירת אנדרופינים ולפטין, עושים כן גם במשקל גבוה יותר ואולי אף ברמות גבוהות יותר בהתאם למשקל הגוף. אולי אני אמצא כמה אנשים בחוג לביולוגיה שיעזרו לי לעשות ניסוי בעניין הזה... חוץ מזה, ולמרות שזה לא תופס מבחינה מדעית, מנסיון אני יכול להגיד שעם בחורות גדולות המיטה "חמה" הרבה יותר
. שלכן/ם, חג שמייח
,
עופר

peter_pan

New member
כי....

שמנות הן נאהבות נפלאות כי כל פעם שהן עושות סקס הן בוחוחת שזאת הפעם האחרונה שלהן......:))) ובכל זאת, פיטר פן אוהב את וונדי נשית ושופעת

גילה37

New member
עופר היקר מכל!!!!

ניראה לך שאני מסוגלת לקרוא כתבה כל כך ארוכה באנגלית אין לי סבלנות לקרוא את הכתבה ,, על מאהבת שמנה או רזה ומי טובה יותר ... לפי דעתי אין קשר למראה אלה לאופי, ואישה מלאה\שמנה בד"כ לא צריכה לעמוד בסטנדרטים המצופים ממנה , ולכן היא גם אישה יותר פתוחה וכנה עם עצמה ולכן גם לא מתביישת בצרכים המיניים שלה ... אישה מלאה\שמנה היא אישה אמיתית. היא עונה על אידיאל של גבר ולכן אנו נחשבות למאהבות טובות במיטה כי גם ההנאה של הגבר היא אמיתית. אישה רזה צריכה להיות בתנוחה מסוימת כדי שלא יראו את החצ´קון שלה , שלא תבלוט לה מעט הבטן שלא יראה את הפרופיל שלה וכו´ איך אישה שכל הזמן חושבת על המראה שלה ואיך היא ניראת בתנוחה זו או אחרת יכולה להנות??????????

גילה37

New member
ובאותו ענין סיפור נחמד

שתי נשים זקנות מאוד נכנסות לחנות ששל ארוס .. אחת מהן ממש מתביישת לא מתאים לגיל שלה להיכנס ,, ואילו השניה היותר בוגרת נמוכה מכוערת כולה כבר עם קמטי זיקנה בקושי מתהלכת , מחפשת לה בייבי דול סקסי וביריות שחורות. החברה שלה שואלת תגידי בגיל שלך עם נינים את לא מתביישת? ומה יגיד החבר שלך על זה ממש מביך.. ואז היא עונה : לא חשוב איך אני ניראת ולא חשוב בת כמה אני .. בזמן שאני עם הצעיר שלי במיטה באותו זמן אני שווה עבורו מליון דולר והוא לא חושב על אף אחת אחרת מלבדי אז למה לא להנות מאותו הרגע????? דהיינו צריך להנות עם האדם שאיתו אתה נמצא במיטה כי הרגע ההוא הוא מיוחד רק לשנכים ואף אחד לא יכול להיכנס באמצע ולא חשוב מה מרגישים או חושבים או ניראים גילה

ב ר נ ד ה

New member
אנחנו גדולות מהחיים...

בכל התחומים ובכל המובנים
ועופר...אין צורך לבדוק זאת...זו עובדה
המסקנות האחרות שבכתבה, יוצרות קשר בין התיאבון לאוכל לבין תשוקה מינית, כאשר המשותף לשניהם הוא היותם המובילים שבהנאות החיים. (הייתי כותבת על זה מספר דברים נוספים אך הם לא לפורום הזה...
) משמע, העובדה שאישה שמנה אוהבת לאכול, ונהנית מאוכל מצביעה על כך שהיא מודעת להנאות החיים בכלל, כולל גם למין. בנוסף לכך, כתבה זו (איך לא?
) מדברת אף היא על הערכה עצמית ועל אהבה של גופנו. אישה שאוהבת את גופה, ולא נלחמת בו בקביעות, היא אישה שקשובה לצרכים של גופה, שתרצה לא רק לגרום להנאה לבן הזוג שלה אלא תרצה להנות אף היא...והרי מהות השלמות שביחסים בין בני זוג טמונה ביכולת לתת וביכולת לקבל .
לטובת חברי הפורום שאינם מבינים צרפתית, תרגמתי את עיקרי הדברים (מתוך הנחה שאת הכתבה באנגלית כולם קראו) : "צו השעה לנשים, האומר שהן חייבות לשמור על משקלן זהו אמצעי כדי לשמר את הנשים במצב של תסכול תמידי, שכן המשמעות היא מניעת אחת ההנאות שבחיים. לדעת המטיפים לרזון, האישה קיימת בכדי למצוא חן בעיני הגבר, כדי לשרתו ועליה לשכוח מעצמה ולהתעלם מרצונותיה מצרכיה ומהנאותיה. האישה צריכה להיות רזה, כי מסתבר שגברים חוששים מאישה מלאה או שמנה משום שהיא עלולה להפוך אותם לחלשים ולחסרי יכולת. לאישה שהיא בדיאטה, דהיינו לאישה שמונעים ממנה את אחת מהנאות החיים (האוכל) אין את היכולת לתת לעצמה להנות עד טירוף חושים באהבה משום שהיא מורגלת ומחויבת לשלוט באופן תמידי בהנאות החיים שלה שהמרכזית שבהן היא האכילה. אישה הסובלת מרעב וממחסור של הנאה בחייה נשלטת בקלות יחסית. היא רגישה יותר ושברירית יותר ומקבלת בהכנעה את דרישות בן הזוג שלה. אתן אלו שצריכות להחליט אילו חיים אתן מעדיפות לחיות. אם אתן מעדיפות להיות אומללות, בלתי מסופקות ומעוררות רחמים...אז תמשיכו להעריץ את השחקניות הדקיקות, תמשיכו להרגיש מכוערות, תמשיכו להאמין שלא תוכלנה להיות מאושרות כל עוד אתן שמנות, תמשיכו לחשוב שלעולם לא תוכלנה להיות נחשקות ומחוזרות ותפסיקו להאמין לבן הזוג שלכן כשהוא אומר לכן שאתן מושכות ויפות. אבל אם אתן מחליטות להנות מחייכן אזי אתן חייבות ללמוד להעריך את המתנה הנפלאה שהעניק לכן הטבע. הגוף העגלגל שלכן הא זה המעניק לכן חושניות ויופי. לסיכום, ההנאה היא הטעם לחיינו ובלעדיה אנו צפויים לחיי תסכול ודיכאון. "
ברנדה

yoni10

New member
נכון מאד ברנדה

צודקת ואני יכול להוסיף גם שלאישה שמנה יש יופי וחן מיוחדים לכן אני
בשמנות

תודה על התרגום, אהבתי ואני מסכימה

עם תוכן הדברים. מעניינת מאוד הקביעה שגברים פוחדים מנשים מלאות / שמנות כי הם פוחדים להפוך לחסרי יכולת וחלשים, זה די דומה לפחדם של גברים מנשים חכמות ועצמאיות , כנראה זה יוצר אצלם תחושה של סרוס והכוונה אצל גברים שאינם מרגישים גברים במלוא מובן המילה. אני מסכימה עם הנאמר בנושא ההשתעבדות לדיאטה והכניעה לתכתיבי גברים בתחום זה . אשה צריכה להרגיש אשה בכל מצב , להנות מעצמה ומחייה ולעשות מה שטוב עבורה ואז היא גם מקרינה את זה חיצונית ומושכת אליה גברים שעברו כבר את שלב ההתבגרות . חושבת ותוהה

mandarin

New member
נשים גדולות מאהבות גדולות../images/Emo39.gif

שלום לכולן ולכולם, קראתי את כל מה שכתבתם. תדעו לכם כולכם שנשים גדולות תמיד תמיד יחפשו את הדרך להיות יותר קטנות, לרדת במשקל, להתלבש יפה אבל תמיד הן תמשכנה לאכול כי הן מאוד נהנות מזה. נקודה. כל הפילוסופיה מאחורי זה זה לתת להם איזו שהיא גושפנקא להמשיך להיות גדולות ולהתנחם במצבן. אני גדולה ויש לי חברות גדולות. אנחנו מתלבשות יפה ונראות טוב אבל כשאנחנו יושבות או הולכות אויוצאות מהאוטו אנחנו מרגישות מגושמות ובחיים לא נשלים עם זה. אז יופי וטוב שמקבלים אותנו כמו שאנחנו ואף מפרגנים לנו אבל אל תשלו את עצמכן כולנו ללא יוצא מהכלל נחפש לנצח וזה יוביל אותנו בחיים איך לרדת במשקל וללבוש מכנסיים עם חולצה בפנים או מכנסיים קצרים ומגפיים. על כל מקרה שיהיה טוב ושמח לכולנו ושנהיה תמיד בריאים ומאושרים.

NaughtyBoy

New member
למה לשבור את הראש?!

כל אישה באשר היא רזה או שמנה שאוהבת את גופה ומודעת למיניותה היא מאהבת טובה ואין לזה קשר למשקל, האיבר הכי רגיש והכי מיני אצלנו נמצא בין האוזניים (המוח למי שלא הבין) ושם מתחילה ההנה הכי גדולה. לכן אי אפשר להשוות וזאת עוד סיבה לאהוב את גופינו בכדי להרוויח סקס משובח.

אתה צודק

אבל בכל זאת אומרים שבחורות שמנות הן יותר חושניות. ממה שאני יודעת עלי ועל עוד חברות שלי זה נכון כי מה שאנחנו עושות אנחנו עושות מכל הלב. בונבונית האחת

למעלה