Big Problem

מה זה ``לא ראיתי שום ניבול פה`` כל

הסיפור הטמא שלה זה ניבול פה אחד גדול,ממש ``א טרייף פסול``/בברכה..

התרנגול

New member
זה לא אותו דבר!!

היא לא מספרת את זה כדי לעצבן וכדי לעשות דווקא בפורום דתיים. היא צריכה עזרה (ותסתכל גם בתגובה לילדת ירח, שהיתה מופנית גם כלפיך....). (אם הסיפור אכן נכון). בתקווה לגאולה תרנגול

ראיתי את תגובתך לילדת ירח וכתבתי לך

שם משהוא..לך תראה...בברכה בתי נייטין- יהודי לא ציוני

תגיד בתי נייטין...

אתה עדיין בחור נכון? אתה הולך בשבת עם שטריימל וכתונת פסים? ועוד שאלה...יש לי חבר ברסלבר שהולך להתחתן איפה הכי זול לקנות שטריימל?

עננה.

New member
תרנגול יקירי

בס``ד איך אסביר את עצמי? אתה יכול להזדעזע ממראה עניים אבל אם תחזור ותראה את אותה תמונה שוב ושוב העין תתרגל, אתה תסתכל עליה במן שלוות נפש מסויימת לא כמו בפעם הראשונה, לא תזעק ופחות תזדעזע כך גם במשמע אוזניים פעם ראשונה זה צורם לך אח``כ אתה מתחיל להתרגל פחות מזדעזע.... יותר מקבל. מקווה שהבהרתי את עצמי.. איתך בתקוותך, בועה

...Oo

New member
זה מה שקורה...

בס``ד כששוכחים להחליף ניק אבל אל תחשוב שעלית עלי :)) זה לא הניק שלי ;-)

מאיה יקרה

מאיה יקרה, אני כה מבינה לליבך ולוואי ויכולתי לסייע לך! אשמח מאוד ל ``שוחח`` אתך באמצעות כתובת ה- Email שלי. אנא התעלמי מכל דברי הבלע הנשמעים כאן מפי חלק מחברי הפורום. מקווה מאוד שמספר משתתפים מקרב פורום זה יתפכחו במהרה מן האטימות השורה בהם. קיום יחסי מין הנו ביטוי לאהבה (דרך אחת לבטא אהבה מיני רבות) השורה בין זוג אוהבים ואינו מעשה רע או מעשה כזה שיש להתבייש בו או לחשוש ממנו (כול עוד נעשה מרצון ותוך נקיטה באמצעי הגנה). לגבי חששותייך מהריון- צרי עימי קשר, מקווה שאוכל לעזור לך/לייעץ. חזקי ואמצי, התפכחות

ל``התעוורות`` תתבישי לך אלפי פעמים על

דברי הבלע החצופים שלך,ועלייך נאמר:הכלבה נובחת והשיירה עוברת!!!

לבתי נייטין

צר לי עליך אחי היקר על כי באמונתך ואדיקותך הרבה נאטם לבך, נמלאת חימה ופיך מלא שטנה. הושטת יד ותמיכה (ולו וירטואלית) גם למי שלדעתך חוטא ועובר על עבירה חמורה הנה מעלה גדולה ומחווה אנושית עצומה. בשעה זו שאחותינו מאיה זועקת לעזרה, עלינו להושיט לה יד ולחזק את רוחה גם אם מעשיה נוגדים את תפיסותינו (במקרה זה- את תפיסותיך...). מקווה עבורך כי תשכיל להפנים את המסרים הרבים שהופנו אליך היום על ידי רבים מחברי הפורום וכי תמתן תגובותיך למען ירבה השלום בישראל. כול טוב התפכחות

ל``התעוורות``,אנא קראי את כל הודעותי

באשכול זה,ואז תביני אותי היטב היטב.בברכה שתתפכחי מעוורנך העצום..

למה את צריכה לכוסס את ציפורניך?

אני לא הבנתי אותך.בברכה,בתי נייטין-יהודי לא ציוני

את כבר התייאשת ממני אה?אוי את כל כך

מצחיקה אותי!מתי כבר תעזבי את הרגשנות שלך?את כולך רגשות!בברכה....

בתי, יש לי ``דיל`` בשבילך....!!!!

מה דעתך? אתה תקח ממני, חצי מכמות הרגשנות שלי, אני לא אהיה ``רגשנית`` מדי, ואתה... תזכה במידה לא מבוטלת של ``רגש``. כך נוכל כולנו להתרגש, בדיוק במידה הרצויה. ד``א... יש שיעור ל``רגשנות``? ההצעה במסגרת המבצע: ``כל ישראל ערבים זה לזה``. כל טוב. נ.ב. להזכירך, העולם, בסופו של דבר לא נברא על מידת הדין בלבד... זוכר? ... מה הוסיפו שם?.... אה, כן, רחמים, משהו כזה, נדמה לי...

למעלה