big baby VS takamine d21c

yehudasun

New member
big baby VS takamine d21c

מה דעתכם ?
מה נשמע יותר טוב ?

yehudasun

New member
אקוסטיות מי מבין צריך את עזרתכם ...

קצת דחוף העניין

תודה ...

horsie

New member
אני מניח....

ככה בלי להיכנס לראש של האנשים
שלא עונים לך על השאלה כי זה פשוט לא משנה מה אנחנו חושבים
אתה יכול לקבל 10 דעות על הסאונד וכולן יהיו שונות
וזה לא יעזור לך בכלל

הכי חשוב, זה מה אתה חושב ומה לך נשמע יותר טוב
אתה הרי קונה ותנגן עליהן לא אנחנו

בהצלחה
ותתחדש

salo22

New member
זה גיטרות מעץ

בגדול, לא אמור להיות להם מאפיין צליל ברור עד כדי כך וקבוע
זה כאילו קבעת שכל הביג בייבי או הטקמין נשמעות אותו דבר עד הפרט האחרון, אין בזה שום היגיון. שים הקלטה עם מכשור זהה של שתי הגיטרות המדוברות (לא החברות המדוברות) אחרת השאלה שלך זה כמו לשאול אם התפוז מהעץ הזה או מהעץ השני טעים יותר, איך נדע בלי לטעום?

thewierdo

New member
ביג בייבי!!!!!

נראה לי זאת האקוסטית האהובה עליי בטווח של עד 5K!

gania18

New member
לפי דעתי

את הטקמיני לא שמעתי, את הביג בייבי יש לחבר, לי יש norman b18.
לפי דעתי בגלל הגודל הקטן של הביג בייבי היא נשמעת הרבה יותר קטנה, פחות בס, הרבה יותר טרבל, ובכללי נשמעת צורמת לאוזן.
כשהשוויתי אותה לגיטרת גוף מלא מעצים טובים(שלי) אהבתי הרבה יותר את שלי, צליל הרבה יותר מאוזן ונעים.

בכל מקרה זה הכול עניין של טעם, תצטרך לעבור בחנויות ולנגן ולשמוע בעצמך.
מה שבטוח זה שעל הביג בייבי נוח לנגן, כי היא קצת יותר קטנה מגיטרה סטנדרטית.

מני.ת

New member
GS MINI

לא יודע אם נמכרת בארץ, אבל אם כן, ממליץ בחום לנסות אותה גם כן. מנסיון שלי, הרבה יותר מוצלחת מהביג בייבי בכל מובן.

salo22

New member

אני בארה"ב בקרוב וסימנתי לי לבדוק אותה, בכלל סדרת GS במיוחד עם Cedar היא הדבר שלטעמי הכי נחמד ממה שהוציא טיילור אולי אי פעם. מה ניסית עוד בזמן האחרון ? אני מקווה לדגום eastman ו Blueridge ואולי נחזיר איזו מציאה חמודה הביתה, מבחינתי אלו שתי חברות שדי בולטות בתמורה לכסף במחירי 1000 דרומה.. ניגנתי על דגמים בעבר ואם במקרה מישהו בארה"ב, הן שוות בדיקה בקטגוריית המחיר הזו.

salo22

New member
GS מיני הכל מהוגני ! סקסי..

אולי תזכיר נשכחות מהמרטין טריפל O 15..

salo22

New member
סורי רק עץ עליון מהוגני סוליד, המסביב ספלה

ולמינציה..

salo22

New member
מני אתה גאון

נראה לי שמצאתי סוסה נוספת לאורווה.. סוף סוף טיילור שנשמעת טוב
נקווה לדגום כמה וכמה עם הטופים השונים..

מני.ת

New member
תראה איזה יופי

היופי בסרטון מתחיל אחרי דקה. דגימות של הלמינציות השונות. קואה, בלאקווד, רוזווד, מייפל, מהגוני וכו'...

מני.ת

New member
דוייל דייקס מנגן

ב gs mini מדגים אותה ומנגן את ה"מטבח של מרתה". חבל שבוב טילור מבלבל לו את המוח באמצע ההדגמה. אחד הנגנים המבריקים.

salo22

New member
הסירטונים מקסימים

אהבתי את הבדיחות על ה Koa ובלקווד
אני בהחלט מקווה לנסות אותן בקרוב, זה גודל ביניים מצויין שחשבתי עליו הרבה זמן, ולקנות פרלור של לאריבי מעט יקר היום (בעבר הרחוק מאוד מאוד זה היה פחות או יותר מחיר הפתיחה ללאריבי). יהיה נחמד גם לעשות A B לאריבי מול המיני הזו, נראה לי שתהיה הזדמנות או שתיים בחנויות &quot

מני.ת

New member
לי יש את הדגם הראשון

סיטקה למעלה ולמינצית מהגוני בגב ובצדדים.
למחיר שלה, הגיטרה פנטסטית. מוציאה וווליום כמו גיטרה גדולה. הפטנט של הווליום מגיע מהגב הקמור שעוזר להקרין את הצליל בעצמה דרך פתח ההשמעה. כיף לא נורמלי וקל לנגן בה, קטנה ומגיעה עם תיק ג'יג מהודר מבד. טסתי איתה לארץ ועליתי איתה למטוס בלי בעיה.

למעלה