בלי לדעת בוודאות שזה בסדר מצד טומי????? הרי אדם הכי מתחשב ותמיד מודה לכולם ומערב את כולם.. הוא באמת מעולה ביחסי אנוש.. הוא וטומי דיברו על זה בטוח. ראית איך טומי מרוח עליו בקליפ.. הוא יודע שהוא יהיה עכשיו חלק מהשואו המיני של אדם.. ואין לו בעייה עם זה. למה שתהיה לו? הוא חיי את הרוק אנ רול שבזה.. לא צריך לקחת כל דבר כל כך ברצינות... יש תמונה שלו אחרי ההופעה מחייך אל אדם. הוא צייץ ציטוט מוולווט גולדמיין , סרט שהוא ואדם מאוד אוהבים ודיברו עליו האחד עם השני, ורוב הסרט הזה הוא בדיוק על סוג כזה של הופעה. אפילו בתמונה של הלהקה טומי שעון על אדם. אז כן הוא יודע מה קורה והוא יודע מה הוא עושה.
אבל באמת שאין לי שמץ של ספק שהוא היה בסדר עם זה.. ושהם דיברו על הלפחות אפשרות הזו מראש.. שוב, אדם פשוט לא בנאדם שיעשה כזה דבר אחרת.. ובאמת שטומי נראה הכי הומו שאפשר אז גם כסטרייט פשוט לא אכפת לו..
כי לא ניתן לדעת בוודאות עד שהבחור לא יפתח את הפה וידבר... אבל אני מאמינה כמו מאיה שהוא לגמרי בסדר עם זה בעיקר בזכות הציוץ שלו אחרי ההופעה שאמר: Thanks SOO much to everyone that watched!!!! "Rock n Roll is a prostitute...it should be tartted up"
מספר פעמים ולא הבנתי למה אף אחד לא מגיב לה. מאוד חורה לקרוא ממעריצה כביכול של אדם שחושבת ככה עליו ואף אחד אחר פה לא מעמיד אותה על טעותה. אני שמחה שעשית את זה
לכולנו יש דיעה.. וזה בסדר לא להסכים ולומר את זה.. לא צריך להרגיש שמשהו חורא.. אפשר לפתוח דיון ולכבד דיעות של אחרים גם אם לא מסכימים איתן.. תכלס אי אפשר לדעת בוודאות מה היה שם. זה עניין של דיעה.
פעמים טוען שאדם כפה את עצמו על הקלידן שלו לי זה חורא (תודה על התיקון). רציתי להגיב לה אבל התגובה שלי הייתה הרבה יותר חריפה משלך ובגלל שאני בד"כ קוראת ולא משתתפת אז חשבתי שזה לא במקום. מבחינתי אין פה דיון או דיעה יש פה ראיה מעוותת של המציאות. אני מצטערת אם המילים שבחרתי לא לרוחך אבל זאת הרגשתי.
את ההודעות שלה וכן ראיתי שאתן שמות לה את האייקון הזה הרבה. ויש עוד מישהי, אם אני לא טועה היא רשמה בשרשור הזה למטה, שמגינה על אדם באש ובמים חח אני מאוד אוהבת לקרוא את ההודעות שלה באמת תהיתי לאן היא נעלמה.
סה"כ אחלה פורום אני מאוד נהנית לקרוא בו ונהנית ממכן.
חחחח אוי תודה../images/Emo9.gif את מוזמנת להשאר ולכתוב
גם, ולגבי האיקון, אני השתמשתי בו, וכולם העתיקו אותו ממני! כל הזכויות שמורות לי. ואת מתכוונת לניני, היא כרגע נטשה אותנו לחופשה באילת עם החבר, היא חוזרת בשבת.