אוווו הוא כזה יפה אני מאוהבת בשיער שלו, כאילו הוא מושלם! והוא ממש מזכיר לי את בראד
M mokasosex New member 27/11/09 #127 אוווו הוא כזה יפה אני מאוהבת בשיער שלו, כאילו הוא מושלם! והוא ממש מזכיר לי את בראד
G Glambert Girl New member 28/11/09 #195 ../images/Emo214.gif../images/Emo60.gif דרייק?!../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif חוץ מהעיניים אין בו כלום.. טומי בכלל ל א מכוער..
../images/Emo214.gif../images/Emo60.gif דרייק?!../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif חוץ מהעיניים אין בו כלום.. טומי בכלל ל א מכוער..
ר ר ו ח ל י New member 26/11/09 #85 עחיקר'עחיקחיערירקעחי מעלף!!!!!!!!!!! הרבה יותר מדהים מהארלי שואו. אני אוהבת את המראה הזה שלו 333>
M mayarel New member 26/11/09 #28 ../images/Emo240.gif ראיון נהדר עם סלזק http://popwatch.ew.com/2009/11/26/adam-lambert-sexual-liberation-out-magazine/
../images/Emo240.gif ראיון נהדר עם סלזק http://popwatch.ew.com/2009/11/26/adam-lambert-sexual-liberation-out-magazine/
E EVEWAITING 4 ADAM New member 26/11/09 #33 הקשבתי כמה פעמים ואני אוהבת את המראיין מדבר ושואל לעניין ולא מזבל במוח...וכמו שכתבתי למעלה (קראתי את הבעת פניו)הוא באמת חשב על ההופעה שהיתה ובאמת אמר שהקטע שהוא קירב את הרקדן לליטל אדם אולי היה מיותר במחשבה שניה..(גם אני חשבתי כך)איו עליו לפחות הוא כנה..
הקשבתי כמה פעמים ואני אוהבת את המראיין מדבר ושואל לעניין ולא מזבל במוח...וכמו שכתבתי למעלה (קראתי את הבעת פניו)הוא באמת חשב על ההופעה שהיתה ובאמת אמר שהקטע שהוא קירב את הרקדן לליטל אדם אולי היה מיותר במחשבה שניה..(גם אני חשבתי כך)איו עליו לפחות הוא כנה..
M mayarel New member 26/11/09 #35 זה המראיין שכתב את הביקורת המזעזעת על ההופעה שלו.. שגרמה לך כמעט לבכות חחחחחחחחחחחחחחחח שרשמתי לך שהוא מעריץ של אליסון וקריס... אבל כן הוא היה באמת ממש חמוד פה.
זה המראיין שכתב את הביקורת המזעזעת על ההופעה שלו.. שגרמה לך כמעט לבכות חחחחחחחחחחחחחחחח שרשמתי לך שהוא מעריץ של אליסון וקריס... אבל כן הוא היה באמת ממש חמוד פה.
M mayarel New member 26/11/09 #39 טרקולללללל אולי תחליפי כבר את הקומודור 64 שלך??? חחחחחחחחחחחח מה יש למחשב שלך.. למה הוא לא מראה כלום????
טרקולללללל אולי תחליפי כבר את הקומודור 64 שלך??? חחחחחחחחחחחח מה יש למחשב שלך.. למה הוא לא מראה כלום????
T t r e c o o l New member 26/11/09 #41 חחחחחחח ועוד אני על 2 מחשבים../images/Emo6.gif וחדשים! אוףףףףף
M mayarel New member 26/11/09 #48 ואת נותנת לאתר להתקין את ההרחבה של הplayer??? אולי זה פשוט חוסם אותו ואת צריכה לאשר?
T t r e c o o l New member 26/11/09 #49 הוא לא שואל אותי, אני רואה את הדף, אבל הסרטון עצמו, לא עובד, יש איקס קטן, בצד מצד שמאל..
M mayarel New member 26/11/09 #51 לא יודעת .. כאילו מקרומדיה לא מותקן אצלך. רגע אני אחפש לך התקנה. אולי זה יסדר לך את העניינים שם.