Bestsellers in MP3 Downloads

mayarel

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

mokasosex

New member
חחחחחחחחח תכלס..

ישלו מבט ממש שובב פה, וטומי לא מחזיר לו מבטים...

מסכן הטומי הזה...לא מבין למה הוא נכנס../images/Emo3.gif

כולם כבר משדכים ביניהם עוד מעט יחתנו ביניהם והוא בכלל סטרייט..אילולא הנשיקה אף אחד לא היה מעלה אתזה...דיי תעזבו אותו,הוא נראה חמוד ורציני,תשאירו משהוא לבנות

t r e c o o l

New member
אה באמת? כי אני שידכתי בינהם הרבה לפני,

זה ברור שהבחור גיי והם לא מדברים על זה כי אדם לא רוצה לדעת שהם דייטינג..נו באמת..
לא כי תסתכלי על אדם, איך הוא מסתכל עליו בתמונות למעלה. ברור שזה לא כמו איך שהוא הסתכל על דריק ונישק אותו, אבל זה קשר חדש וזה.

mokasosex

New member
חחחחח לגמרי

מהתמונה שראו את כל הלהקה וליטל הלא ליטל אמר שלום לטומי ידעתי שזו אהבה
ובטח שהוא מסתכל עליו אחרת מאיך שהסתכל על דרייק -.- כאילו שאפשר להשוות בכלל את טומוש לדריייייייייק @?

רק עכשיו שמתי לב לתמונה../images/Emo13.gifאיזה הבעה זדונית

יש לאדם על הפנים....ממממממ...מה כבר זומם על טומי הקטן???היי לעזוב אותו בשקט ..לא מרשה

mayarel

New member
היתה מישהי שכתבה

שהיא ראתה אותם ב early show מפלרטטים ומחייכים ושאדם שיחק לטומי בשיער.. הוא גם מאוד מאוד במרחב האישי שלו כשהוא לוחש לו באוזן.. אז ברור שמאוד נוח להם האחד עם השני גם אם אין שם כלום. את לא צריכה לדאוג לטומי.. יש לו תמונות מאוד משעשעות עם אחד החברים שלו.. ותמונה שלו מחזיק DVD של גיי פורנו.. אז באמת.. הוא ממש בסדר עם זה. מה שזה לא יהיה.

לי דוקא נראה בתמונה הזאת שהוא מרוחק מאדם

ורציני כזה...מסכן הוא בטח עדיין בשוק ...הבוס בלע אותו

heart1soul

New member
חחח בתמונה הזו הם סתם עושים פוזות:)

לא הייתי לוקחת אותה ברצינות את לא יכולה להגיד לי שהוא לא נראה נהנה מהנגיעות והנשיקה של אדם לפי התמונות האחרות! רואים שהוא גם נהנה מזה!!!

ממממ כן בתמונות כן ...לגבי מה שקרה

בטקס???אי אפשר לדעת ראיתי שוב את הוידאו,WOW הוא לא ממש השאיר לו ברירה,תסתכלי שוב ,אני כל פעם מופתעת מחדש,הוא בלע אותו ואם זה לא היה אדם זה אפילו היה נראה אלים(אל תהרגו אותי)אתן יודעות שאני חולה עליו

heart1soul

New member
חחחחחח האמת ראיתי את ההופעה הזו פעם אחת

כי לא ממש אהבתי אותה.. אז אולי את צודקת מהבחינה הזו

למעלה