למי שעוקב שונאת את סלזאק גם ואת ג'ים
עכשיו יותר מפעם.... אדם מדהים מקסים מהמם מתה עליו ועל הדיסק שלו כל אילת אנחנו שומעים אותו.
ד"א הדיסק בחנויות מהיוםםם שאלתי חח אמרתו שהיום הוא מגיע לפה אז אם הוא מגיע לאילת הוא מגיע לכל הארץ. מקווה שאדם לא יפסיק את הסקסואליות שלו על הבמה מפחד שאנשים לא יאהבו כי הוא מדהים בזה וכמו שכבר אמרתי פאק אמריקה וכל מי שלא אוהב אותו. אהה וד"א בראדם OUT קראדם OUT טדיבר OUT יחיי טומדם או לא יודעת איך לשלב את השמות שלהם אבל אני מאוהבת
ואיך יכול להיות שהוא סטרייט לדעתי שאדם אמר את זה הוא התכוון שהוא "סטרייט מן" כלומר אדם ישר הגיוני הוא לא שקרן או גנב הוא בחור ישר ...
ד"א סורי שאני לא מגיבה לכולם האנטרנט פה עולה 10 שקל ל20 דקות גנביםםםםם והייתי חייבת להשלים אדם כי הורידים שלי עומדים להתפוצץ עוד שניה הייתי חייבת מנה הגונה. וב20 דקות אפשר רק לראות שליש מהסרטונים הקליפ ד"א מדהים מדהים מדהים הייתי בטוחה שהוא יהיה BEEN THAT THAN THAT אבל הפתיע אותי לטובה חולה על BB פשוט מטורפת עליו ההופעות שהוא נתן היו מעולות מקווה שהוא גם יופיע שוב עם FYE אוהבת את כולכן
מאיוש תודה
מתה עלייך מיי לאב.
מתגעגעת אליכן מאוד
ות...... אהה ואהבתי את אדםסטורםםםםםםםם
רק משהו אחרון בבקשה תרשמו לי איך המכירות זה ממש קשה מהפלאפון לעקוב אחר ההודעות כי זה הכל הודעה בתוך הודעה ואני נכנסת לשניה מסתבכת ויוצאת (זה גם מאוד יקר) אז תרשמו לי איך המכירות בעיקר באייטונס, תודה
. ביי נתראה ביום שבתתתתת... ד"א אנחנו עושים חיים פה
חח למרות שהיו יומיים של גשם