benjamin אופנת בנג'מין

פוטושופ

בת דודה שלי היא הדוגמנית של עונות והיא סיפרה לי (וגם ראיתי במה עיניי, כיוון שאני יודעת איך היא נראית) שעושים פוטושופ עצבני- גם מקטינים, אבל גם מגדילים. אז גם את יכולה לייצג את כל הטווח, לפי דעתי בנימה אישית קלה, את מאוד יפה לדעתי
בהצלחה בתחרות

עקשנית25

New member
למאיה - שטויות :)

עם כל הכבוד אני שוקלת כ 75 קילו ואני כן מידה 44 -46 כי אין שום דבר אחר שיעלה עליי. אני לגמרי מזדהה עם הירכיים של הדוגמנית הנ"ל אבל המותן שלי פי כמה צרה יותר... למה היא לא מתאימה לייצג? אני ממש לא חושבת שאת צודקת. סורי. :)

maya243

New member
כי בשביל להראות כמוה אני צריכה להוריד 25 קילו

כי היא נראת מקסמיום מלאה במקומות הנכונים ולא שמנמנה או אפילו שמנה...... וממה שהבנתי הליין מיועד לנשים גדולות ממידה 44. כמובן שלכל אחד יש מיבנה גוף אחר... את יכולה לשקול מעט אך רוב השומן מתרכז במותניים/בבטן/בפנים/בזרועות.... אבל בכלליות הדוגמנית לטעמי לא מייצגת אותנו השמנים....... וכן אני שמנה
גם במתאים לי ובעונות הייתי רוצה למצוא דוגמניות שמעל ל-80-85 קילו ולהרגיש שגם בחורה עם משקל גבוה יכולה להראות טוב ולהרגיש סקסית..... ואפילו זה יגרום לי לקנות יותר בגדים מהרגשה של הזדהות(ככה גם אפשר לדעת אם הבגדים יעלו עלייך או שהם סתם ניראים קטנים כי הדוגמנית קטנה יחסית אלייך)

naamon

New member
איפה אפשר להשיג את הבגדים שלהם בתל אביב?

אני יודעת שיש חנות בחולון, אבל אני לא מגיעה לשם. אהבתי את הג'ינסים 3/4 מחפשת בדיוק כאלו ומצאתי רק בג'אמפ במחירים שערורייתיים. מחירים? מישהי יודעת?

DREAM111

New member
מצרפת קובץ עם כתובות החנויות

שבהן מחזיקים את אופנת בנגי'מין. כדרך אגב אחת מהן היא בורדו של נאוה שלנו.

DREAM

מיליון תודות על המאמץ שעשית כדי להעלות את האלבום לפורום. YOU DID A GOOD JOB ! בברכה, סילביה ולבנות בפורום אם יש שאלות לגבי מידות וכדומה, אשמח לענות.

liri לירי

New member
לא יודעת למה כוונתך

|"בגדי בזאר...........קחו בחשבון" אבל\ מנסיון אישי יש לי מכנסיים שלהם (מבד, לא מג'ינס), כבר כמה שנים, עברו המוןןןןןןןןןןןןןןן כביסות, והמכנס, הבד, יציב מאוד. הצבע (השחור) לא דהה. אני ממליצה מאוד.

לפסיפלורה

חנות המפעל בחולון רח' סוקולוב 49 המחירים: חולצות 80 עד 170 מכנסיים 160 - 200 עוד יש בחנות טייצים 7/8 בשלושה דגמים, גופיות, שמלה, חצאית, מכנסיים ארוכים. אגב, לפני שבועיים הגיעו עוד המון דגמים שלא מופיעים בקטלוג. בתודה, סילביה

ליקש

New member
האם יש מכירה ליחידים בחנות בת"א בלוינסקי??

אני עוברת שם הרבה .. והבגדים נראים מאוד מאוד יפים והדוגמנית מאוד מאוד יפה (אני זוכרת אותה שדיגמנה למתאים לי והיא נראית לי די מלאה ומייצגת את הנשים המלאות ..) האם תוכלי לעדכן אותנו אם יש מבצעים ברשת שלכם ?? למה אין חנות באזור השרון ??הרצליה- נתניה (בנתניה יש המון נשים מלאות ...פה הייתה החנות השנייה שהקימה רשת "מתאים לי" והייתה מאוד מוצלחת ..אז אני חושבת שמאוד כדאי ....) בהצלחה!!!!!!!!!!!!!

החנות בלוינסקי

אין מכירה ליחידים בלוינסקי, אלא רק לחנויות. לגבי המבצעים בחנות, כשיהיו אפרסם בשמחה. (יש כרגע מכנסיים מעונות קודמות הנמכרים במבצע של 100 ש"ח) עוד רציתי לציין לגבי עניין החנויות, כרגע אנחנו לא רשת. יש לנו חנות מפעל אחת (בחולון) ובתקווה שנפתח עוד חנויות בעתיד. שאר החנויות בארץ מחזיקות קולקציה חלקית שהם קונים לפי ראות עיניהם מהמפעל בלוינסקי. בברכה, סילביה

ר V י ט ל

New member
יופי של בגדים..

המלצתי על החברה רבות בפורום. בכל עונה הם מפתיעים ולא מאכזבים.

גם בבורדו ניתן להשיג בנג'מן

בעצמי קניתי מכנסיי ג'ינס בגזרה מאד מחמיאה וגם כמה חולצות ממש יפות

הם מחזיקים עד מידה 6

שמקבילה לפחות למידה 50-52 כך שלהגיד שהם לא פונים למידות גדולות, זה לא מדויק.

זה מאוד מאוד מדוייק

תראי בעצמך בקטלוג המידות שם ממש לא גדולות ולא מקבילות ל50-52. חבל שיכלו בנות ויתאכזבו המידות שלהם ממש אבל ממש לא גדולות.

אין לי צורך בקטלוג

אני הגעתי לחנות ומדדתי על הגוף שלי. אני מידה 50-52 ומידה 6 של בנגמין התלבשה עליי בצורה מושלמת.

למעלה