benjamin אופנת בנג'מין

DREAM111

New member
benjamin אופנת בנג'מין

חייבת להודות ששמעתי רבות אבל לא ראיתי את הקולקציה שלהם מעולם. עכשיו הצטרפה אלינו נציגה של החברה בשם פאם פא tal סילביה. מעלה בשמחה תמונת של קולקציית הקיץ של אופנת בנג'מין. מעלה 5 דומגאות ואת היתר אתן יכולות לראות באלבום התמונות בלגריה שלנו. תהנו.

maya243

New member
למה כל המיכנסיים בגיזרת 7/8???

זה לא מחמיא למי שיש תחת גדול ויריכיים גדולות לילבוש 7/8.... זה מקצר , בעוד שכאשר המיכנס ארוך הוא נותן אשליה של גובה ומצר.... אני מקווה שיש לבנג'מין מיכנסיים באורך רגיל ... עוד דבר - נימאס לי לראות דוגמניות "למידות גדולות" שהן ביכלל רזות לדעתי ולא מייצגות אותנו השמנות. לפני שנה הייתה להם דוגמנית שהיא באמת שמנמנה כמו שצריך והם לקחו הפעם מישהי הרבה יותר רזה.

maya243

New member
אני מידה 44-46

ואני דוגמנית למידות גדולות ואני לא ניראת רזה כמוה...... אני לעומתה 100 קילו והיא צריכה להיות 70 קילו מקסימום 75 קצת מלאה.....ופשוט שמים עליה בגדים יחסית גדולים אז היא ניראת טיפה יותר מלאה איתם, אבל אם היא תלבש בגדים של רזות וצמוד היא תראה ממש כוסית... בקיצור - לא מייצגת את הבנות ששוקלות 80+

DREAM111

New member
האמת מיה לא רואה איפה יש עליה דברים יחסית

גדולים עליה שהכל צמוד כך לגוף. נכון שהיא לא מייצגת עבורי מידות גדולות אבל היא ממש לא איזה בחורה דקיקה. היא מלאה ובעיני היא מלאה יפיפייה. אני מבינה מהודעתך שאת דוגמנית מידות גדולות אשמח לראות תמונות שלך מדגמנת ולאיזה חברה את מדגמנת

maya243

New member
אני עושה בוק רק עוד חודש

כי אני רוצה לרדת 10 קילו בישביל להראות יותר רזה בפנים ויותר פוטוגנית.... אני דוגמנית של אסתריקה....ומועמדת לתחרות מלכת היופי השמנה והיפה...

זכוכיות

New member
את לא נראית 100 ק"ג בכלל.

לא שאני לא מאמינה לך, כי כבר גיליתי שבמשקלים שונים אנשים נראים שונה, אבל את לא נראית יותר גדולה ממני... ואני שוקלת 72 ק"ג...

maya243

New member
כבר הורדתי4 מהתמונה.... אז נשאר 6 לעוד חודש

חודש וחצי שזה סביר לחלוטין.

ר V י ט ל

New member
דווקא בעיניי הדוגמנית מלאה ומקסימה

נכון שהיא לא מייצגת שמנות.. אבל ללא ספק היא יותר בכיוון מאשר הדוגמניות של עונות/מתאים לי וכו'.

למעלה