Behind These Eyes

Addicted To You

New member
עונה

החיים.. [תשלימי ] יפים כשאתה באמריקה? למה את לא מאמינה באלוהים? לא יודעת... במי את מאמינה? לא ברור מה את לא אוהבת בקלי? זאת שאלה קשה...
אממ...הקצה של הציפורן? לא יכולה לחשוב על משהו שאני לא אוהבת אצלה... היית מעדיפה ללבוש ירוק כל החיים או לאכול עשר עכבישים חיים [זואי 101]? חחחחח
מתבקש להגיד עכבישים
אם היו אומרים לך שקלי פרשה מהמקצוע שלה [לשיר] אתת... הולכת בעצמי לשכנע אותה לא לפרוש
יש חבר? לא היה חבר ונפרדתם? כע... למה? בעע לא יודעת...הוא כבר נהיה משעמם..בערך... היית רוצה להתחתן עם ג. יפית או עם צביקה פיק? חחחחחחחחחחחח א-י-כ-ס-ה!! המותגים שאת קונה מהם הם: אני קונה מותגים? אממ...קוקה קולה? קלי מגיעה לארץ ומבטיחה פגישה אישית לכל מי שיש לו כרטיס להופעה הנוכחית ואת לא הספקת לקנות את.. חחח אני לא קונה כרטיסים יש לי VIP מובטח!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifשאלות../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

וחובה לענות על כל השאלות, בלי יוצא מן הכלל
היי מה קורה? מה המצב? איך החיים? איך החופש? תיכנונים לחופש? חתולים או כלבים? אוהבת מסטיקים? אוהבת פיצה? הדבר הכי מעצבן באנשים? הדבר הכי שווה באנשים? שיר שגורם לך לבכות? שיר שגורם לך להרגיש טוב? סרט שווה? סרט חרא? מישהו שתמיד מצחיק אותך? מישהו שתמיד מעצבן אותך? כשאת נכנסת לאתרים, את עושה www? משמעות החיים היא...? מילות סיום? ביי
אל תשכחי לענות על הכל

Addicted To You

New member
../images/Emo99.gif+

היי היי
מה קורה? הכל טוב מה המצב? סבבה איך החיים? סבבה לגמרי איך החופש? להגיד שוב סבבה? אממ...נחמד לאללה...היה כזה כייף היום! חחח תיכנונים לחופש? ליסוע לאילת עם חברות וכאלה חתולים או כלבים? כלבים אוהבת מסטיקים? ברור אוהבת פיצה? מה נראה לך? אחרי שבערך מליון פעם כשדיברתי איתך אמרתי שאבא הביא פיצה ואני הולכת לקחת...
הדבר הכי מעצבן באנשים? קרצייתיות? הדבר הכי שווה באנשים? בלונדיניות
שיר שגורם לך לבכות? ואו...לא בכיתי הרבה זמן משיר חחח אממ...don't wanna close my eyes של אירוסמית..אבל רק אחרי שאני רואה ארמגדון... שיר שגורם לך להרגיש טוב? סרט שווה? 13 סרט חרא? אממ....בעע לא זוכרת שמות של סרטים.... מישהו שתמיד מצחיק אותך? חחחח המדריך של החוג DJs בקייטנה
הוא כזה קורע מישהו שתמיד מעצבן אותך? אחים? שמעת עליהם פעם?
כשאת נכנסת לאתרים, את עושה www? בעע לא זה סתם מציק ומייגע משמעות החיים היא...? שאלה טובה מילות סיום? אני בדיוק באמצע של איזה תליון...חחח ביי ביי

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifדונט ואנא קלוס מיי אייס../images/Emo99.gif

שיר מדהים
והוא באמת גורם לבכות...{ראיתי ארמגדון פעם אחת, ובכיתי מעצם הסרט, לא מהשיר, אבל שיהיה}

TheMoonLight

New member
../images/Emo9.gif נצל"ש...

חזרתי!!! אחרי חודש שהמחשב שלי היה בתיקון כמה התגעגעתי!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאז בגלל זה לא נכנסת../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

ואני לא הבנתי
...מורן נעלמה לי
וולקאם באק

TheMoonLight

New member
נראה לך שהייתי נוטשת ככה סתם?!

תעדכנו אותי.. יש לקלי שירים חדשים? קליפים חדשים? תחתונים חדשים?

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאז בעניין התחתונים את מעודכנת

ייצא קליפ לgo
את יכולה למצו את זה בשרשור של "הקליפ של Go"
...
חחח...טוב, נדבר במסנ

otollo

New member
../images/Emo180.gifוולקאם בק ../images/Emo3.gif

מחשב הרוס
. בעע
. העיקר שעכשיו עובד
.

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gif עכשיו אני. ../images/Emo11.gif ../images/Emo96.gif

מתי הייתה הבגרות האחרונה שלך? יש אחים\אחיות? אם יש אין קוראים להם...? איך קוראים לאבא ואמא? מתי היום הולדת שלך? ממתי את אוהבת את קלי? ממתי את אוהבת את מכושפות? את אוהבת חברים? איזה שיר את שומעת עכשיו? מה את עושה ברגע זה בנוסף מלענות על השאלון החתיך שלי? [
] למי את הכי קרובה פה חוץ מלמיטל? [
] נכון שאלירן חתיך
אין לי יותר.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifמלמיטל?../images/Emo12.gifהתכוונת ליטל,לא?../images/Emo12.gif

ו...אמ...החתימה שלך
הגינה?

Blue Aura

New member
לא מצחיק... טוב לא ידעת... ../images/Emo210.gif

אבא שלי היה אומר את זה והוא ממש אהב נוי וגם למד את זה. ובטעות המ' הצטרפה...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה../images/Emo3.gif

לא באתי בכוונה להעליב או משהו, כן?
בשני הדברים שאמרתי

Addicted To You

New member
תשובות

מתי הייתה הבגרות האחרונה שלך? 5.7 יש אחים\אחיות? לצערי כן אם יש אין קוראים להם...? רייצל ועומרי איך קוראים לאבא ואמא? מירה וגדעון..למה? מתי היום הולדת שלך? 1.1 ממתי את אוהבת את קלי? ממש אוהבת מSUBG ממתי את אוהבת את מכושפות? מאז שאני זוכרת את עצמי
(אחרי שהסדרה יצאה כמובן חחח
) פרק 2.2 רולז! (כזה עצוב שפיבי נשרפת
) את אוהבת חברים? מאד איזה שיר את שומעת עכשיו? שוב אני לא שומעת... מה את עושה ברגע זה בנוסף מלענות על השאלון החתיך שלי? ואללה שומדבר למי את הכי קרובה פה חוץ מליטל? אדר נכון שאלירן חתיך: דעעעעע
ראיתי אותו בעזריאלי לפני כמה ימים במקדונלדס חחחח אין לי יותר. חבל

למעלה