השאלה הקבועה- איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?
T timtamtum1 New member 13/7/06 #26 השאלה הקבועה../images/Emo3.gif- איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?
A Addicted To You New member 13/7/06 #35 והתשובה הקבועה... לוס אנג'לס קליפורניה עם Apple בבעלותי למרות של Apple אפשר לוותר....לא אכפת לי גם סתם לגור בלוס אנג'לס
והתשובה הקבועה... לוס אנג'לס קליפורניה עם Apple בבעלותי למרות של Apple אפשר לוותר....לא אכפת לי גם סתם לגור בלוס אנג'לס
I ICדרוש New member 13/7/06 #28 ../images/Emo80.gifגמאני נדחפתי לאירגון המפק"ק../images/Emo12.gif גם לי היה חלק גדול מזה אני דורשת קרדיט
../images/Emo80.gifגמאני נדחפתי לאירגון המפק"ק../images/Emo12.gif גם לי היה חלק גדול מזה אני דורשת קרדיט
A adida12 New member 13/7/06 #37 אמ... 1. מה השאיפות שלך לשנה הבאה? 2. כמה ילדים את רוצה שיהיו לך? (אם בכלל) 3. מאוהבת? 4. מי הבנדם הכי חשוב לך?
אמ... 1. מה השאיפות שלך לשנה הבאה? 2. כמה ילדים את רוצה שיהיו לך? (אם בכלל) 3. מאוהבת? 4. מי הבנדם הכי חשוב לך?
A Addicted To You New member 13/7/06 #39 אממ... 1. מה השאיפות שלך לשנה הבאה? אפעם אין לי מה לענות על השאלה הזאת 2. כמה ילדים את רוצה שיהיו לך? (אם בכלל) אממ.....2-3 3. מאוהבת? כע 4. מי הבנדם הכי חשוב לך? אמא/אבא
אממ... 1. מה השאיפות שלך לשנה הבאה? אפעם אין לי מה לענות על השאלה הזאת 2. כמה ילדים את רוצה שיהיו לך? (אם בכלל) אממ.....2-3 3. מאוהבת? כע 4. מי הבנדם הכי חשוב לך? אמא/אבא