Be happy now

לא ראיתי שצריך לשרשר לפה 0=

שאללתתיי - מיישי יודעת איפה אפשר לקנות נעלי בובה יפות מאיזור המרכז? תודה מראש :) ד"א אני חדשה
, גל , בת 13 מהמרכז

ChemicalxX

New member
שאלת "איפה../images/Emo35.gif", ../images/Emo206.gif, ../images/Emo92.gif

איפה נמצאת החנות ואנס והחנות של הפאצ'ים בת"א? וסטודיו "קיפוד" לפירסינג/קעקועים ? איך אני מגיעה לשם? אם יש למישהו כתובת- תביאו בבקשה... אוף

GoneWithTheSin

New member
הכל נמצא באותו הרחוב, חחחח

קינג ג'ורג' בת"א, וואנס זה די בסוף הרחוב, קיפוד בתחילתו, לא הרבה אחריו יש את החנות פאצ'ים וזהו.

x Bliss x

New member
אה, אבל

לא לכיוון עזריאלי. אם נגיד את יורדת מעזריאלי לסנטר, אז בצומת שאת מגיעה לסנטר את פשוט פונה שמאלה והולכת ישר ישר ישר ואת כבר תראי
רק שימי לב שהחנות פאטצ'ים היא מצד ימין, ממש קטנה, ליד חנות מוזיקה גם נסתרת למדי.

Shani59

New member
הממ מישהי יכולה לתת לי

אתרים עם תמונות של תספורות ועיצובי שיער וכאלה ? אבל יפים [: אני מסתפרת מחר ואנלא יודעת מה בא לי

../images/Emo204.gifאני מתארת לעצמי שזה לכאן..X:

אני רוצה לצבוע את הקצוות של השיער לסגול/ירוק (רוב הסיכויים שלסגול), אמ.. תוך כמה זמן הצבע דוהה/יורד? ^^

Science Fiction

New member
אם את עושה שטיפה ../images/Emo119.gif

אז תוך שבועיים בערך, תלוי באיכות הצבע ובכמות החפיפות.

מחפשת..../images/Emo223.gif

יש חומר שהוא כמו פלסטלינה רק שזה דבק רב פעמי כזה.. יש את זה בדרך כלל למורות שהם תולות ומורידות דברים מהלוח מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה? או מה השם של זה לפחות?

../images/Emo204.gifזה נקרא טיק-טק(אצליינו לפחות)

ניתן להשיג את זב בחנויות משרדיות (ככה זה נקרא?
)

בקשה מוזרה ../images/Emo9.gif - האוסף שלי

אוקי, יש לי אוסף של שפתוני לאבלו שאני אוהבת מאד מאד !
אם למישהי* מכן מזדמן לנסוע לחו"ל, או לראות צבע שאין לי בארץ (מה שאני לא מאמינה שיקרה, כי נו.... אני קצת אובססיבית בעניין) בבקשה בבקשה שתקנה אותו ואני אשלם לה ! הצבעים שיש לי כבר מופיעים כאן בתמונה, פרט לצבע סגול ובורדו שיש לי בתיק
טעמים מיוחדים שיש לי: תפוז ענבים והאהוב עליי- אננס
תודה
*מופנה גם לזכרים שביניכם

היי חשבתי שזה בא רק

בורוד, אדום, כחול,בורדו,צהוב(לפחות זה מה שראיתי בארץ..) אני משתמשת בזה בטעם תות גם עושה צבע נחמד וטבעי לשפתים וגם בזה הורוד(מה הריח/טעם שלו בכלל?). שאר הצבעים גם עושים צבע?

למעלה