BDSM/Erotic Hypnosis

Tranquility40

New member
BDSM/Erotic Hypnosis

שלום חברים וחברות.
כרבים אחרים גם אני ישבתי פה בצל תקופה ארוכה (היה יכול להיות מאוד מעניין אם תפוז היו מפרסמים כמה אנשים צופים בהודעות מסויימות) והחלטתי לצאת אל האור.
נתקלתי במושג שאם מגגלים אותו נתקלים בלא מעט תוצאות רלוונטיות: Erotic/BDSM hypnosis.
כמובן שאין דין כתבות באינטרנט כדין נסיון מעשי אמיתי.

מכיוון שהדבר יכול להוות גיוון מעניין הייתי שמח לשמוע האם למישהו יצא לנסות.

בתודה מראש.

"היוצא לאור"

qwertyu124

New member
ברוך הבא

אין לי נסיון בהיפנוזה, או בסשנים מנטליים (ואני גם לא ממש מכיר את החוק הרלוונטי), אבל הבנתי שבארץ צריך רשיון כדי לבצע היפנוזה על מישהו אחר.

בתקווה שהמנוסים יותר יוכלו לתת מידע על סשנים מנטליים

UltraL

New member
היפנוזה נועדה לצורך טיפולי

ומעבר לבעייה החוקית אתית:
כן אני מכיר שיש נשים נמשכות לפטיש כזה. אבל הוא לא אחד הדברים הפשוטים לבצע.
הייתי אומר שזה כמו לשחק באש, ויש כזה פטיש ופגשתי את מי שמבצע אותו בארץ.

@Querty:אין כל קשר למה שאנשים קורים סשן מנטאלי

Tranquility40

New member
אתה צודק לחלוטין

היפנוזה היא תהליך רפואי ואין להתעסק בה כמו שאין להתעסק במשחק המסוכן של עירפול כתוצאה מחוסר חמצן.
אני בעצם מתכוון לתחומים מסביב (אבל כן, הם אינם למעשה היפנוזה) היוצרים אווירה. כמו למשל טנטרת שולט-נשלט בה הנשלט מתאים עצמו לשולט ברמות האנרגיה - נשימות, תנועות גוף ורמת הריגוש, והשולט מוביל את התהליך כשהוא קשוב ולא מאבד את הנשלט. תהליך זה לא פשוט, אורך לא מעט זמן ודורש נסיון אך הוא יכול מאוד לעזור להיכנס לאווירה במיוחד אצל זוגות שאינם מנהלים יחסי שולט-נשלט בחיי היום-יום. אחת הבעיות למשל היא שקצב הנשימה של גברים נמוך לרוב יותר מאשר אצל נשים ועל השולט לקחת זאת בחשבון במיוחד אם הוא גבר והנשלט היא אשה שלמעשה לא מסוגלת לעמוד בקצב (הנשימות האיטיות מידי של הגבר יוצרות מצב של חוסר חמצן לאחר זמן קצר).

A לוןA

New member
מעבר לנקודה שזה לא חוקי

כשאתה מהפנט מישהו אתה שולל בעצם את נושא ההסכמה. ולכן הפרקטיקה הזו נשמעת לי על פניה מסוכנת. מודה שלא מכיר את הנושא, אבל מבחינתי מה שמערער את ההסכמה- או את היכולת לשלול אותה- הוא בעל פוטנציאל מסוכנות גבוה.

וברוך הבא!

gidionline80

New member
חקרתי

נדלקתי אבל מאחר והסכוי לתקלות גבוה אני אישית מעדיף לא לעשות

G מאסטר

New member
באמת שלא מבין אותך

אם אתה מהפנט אישה ועושה איתה סשן בדס כלשהו..ולא משנה מה האקטים ,
היא לא מודעת ליחסי השליטה ולא שותפה לכל מה שאתה עושה איתה ובטח לא יכולה
להפסיק אותך או לזרום הלאה..הרי היא תחת הפנוזה ואין לה "זהות ואופי"...
עדיף לך לקנות בובה מתנפחת ולעשות איתה הכל...מילה רעה אחת לא תשמע ממנה

גם אני לא הבנתי מה הקטע

נשמע לי חולני משהו...
או שבאמת לא בדיוק הבנתי על מה מדובר ומה משיגים מזה - אולי את התחושות של הריחוף אצל הנשלט...?
ממש לא הבנתי מה זה התחום הזה
אשמח לקבל הסבר כדי להרחיב את ידיעותיי

ספנק

New member
היפנוזה היא לא מה שאתה מכיר ממופעי קסמים

ברוב המקרים המהופנט זוכר את החוויה.

סשן היפנוטי נשמע מדליק אבל לא נראה ששווה את הסיכון

GreenLady

New member
ממה שהבנתי, זה לא לצרכי סשן

כלומר זה לא להפנט מישהו ולעשות איתו סשן בדס"מ בלי שהוא יוכל להביע התנגדות, ולכן גם עניין ההסכמה שAלון מעלה למעלה לא לגמרי רלוונטית.
מה שאני הכרתי (לא התנסתי, הכרתי מישהו שהתעסק בזה) היה איזשהו סוג של העצמה של שליטה מנטלית. משהו בסגנון כשתשמעי את השיר הזה תחשבי עלי שכזה.
אני חושבת שגם עצם ההתמסרות להיפנוט הוא חלק מהעניין. מעין שחרור מוחלט שכזה.

GreenLady

New member
זה מה שהבנתי ממנו...

אני משערת שאולי יש כאן עניין של שם מפוצץ למשהו שהוא קצת פחות מפוצץ. לא חסרים דברים כאלה בתחום הזה. :)

gidionline80

New member
לפני

שאתה פוסל על הסף בנחרצות כזו ובורות (כמו תמיד)
יש לזכור שסיטואציה של הפינוזה היא סיטואציה חזקה מאד של שליטה
וקשורה חזק לפטיש שכיח של מיינד קונטרול. יש לא מעט אנשים שחובבים זאת והסיטואציה מתקימת בהסכמה ורצון כל השתתפים לחוות סוג כזה של שליטה. לי זה מאד קוסם עצם הרעיון וכפי שצינתי צריך מיומנות גבוהה מאד ויכולת להתמודד בקלות עם סיטואציות שדברים יוצאים משליטה.
מוזמנים לקרא בפורום היפנוזה בפטלייף צריך רק להצטרף כדי לקרא זאת וידע עצום שהאתר מספק.
https://fetlife.com/groups/2120

G מאסטר

New member
לפחית תהיה הוגן ואמיתי

ותאמר לכל השורה שהסכימה איתי ואמרה בדיוק מה שאמרתי ;
אתם מדברים מתוך בורות !
וונוס
אלון
טראנקוויליטי
ספאנק
ותמונה כפרית

כל האנשים המכובדים הנ"ל שללו את זה כמוני בגלל כמה סיבות.
הפוסל ,במומו פוסל גידי .

למעלה