טישו?
א אשת החושים New member 27/10/13 #15 אם זה מעניין אותך נסה לשלב דמיון מודרך כחלק מהאינטראקציה המנטלית-מינית. זו דרך חוקית, שכל אחד יכול לנסות אפילו על עצמו ויכולה להביא להרפיה ושחרור וחוויה חזקה מאוד.
אם זה מעניין אותך נסה לשלב דמיון מודרך כחלק מהאינטראקציה המנטלית-מינית. זו דרך חוקית, שכל אחד יכול לנסות אפילו על עצמו ויכולה להביא להרפיה ושחרור וחוויה חזקה מאוד.
D Dan_Kap_ Active member 27/10/13 #19 קצת עובדות התחום שנקרא היפנוזה אירוטית נמצא יותר בתחום של סוגיה מאשר בסטיריאוטיפים שקיימים אצל רובנו לגבי היפנוזה - ממה שראיתי בסדנה בנושא שבה הייתי בארה"ב. הבעיה היא שבארץ קיים חוק בנושא היפנוזה (שנובע מפאניקה ציבורית ומאינטרסים של הפסיכיאטרים) ובלי עורך דין ופסיכיאטר צמוד קשה לקבוע מתי עוברים על החוק.
קצת עובדות התחום שנקרא היפנוזה אירוטית נמצא יותר בתחום של סוגיה מאשר בסטיריאוטיפים שקיימים אצל רובנו לגבי היפנוזה - ממה שראיתי בסדנה בנושא שבה הייתי בארה"ב. הבעיה היא שבארץ קיים חוק בנושא היפנוזה (שנובע מפאניקה ציבורית ומאינטרסים של הפסיכיאטרים) ובלי עורך דין ופסיכיאטר צמוד קשה לקבוע מתי עוברים על החוק.
A A לוןA New member 27/10/13 #20 אני מניח שהתכוונת לסוגסטיה ומהמעט שאני יודע- כל היפנוזה היא סוגסטיה, אבל לא להיפך
ט טוסבר New member 28/10/13 #22 FUCK איזה קולות תזוזה עמומים עולים מהפינות העמוקות והאפלות שלי ... עם framing נכון, כללי בטיחות, וכמובן פרטנר מוכר ובטוח, נשמע מדליק ברמות על !!
FUCK איזה קולות תזוזה עמומים עולים מהפינות העמוקות והאפלות שלי ... עם framing נכון, כללי בטיחות, וכמובן פרטנר מוכר ובטוח, נשמע מדליק ברמות על !!