BDSM וכסף

"למכירה: ונילית עצבנית ואגרסיבית,

עם אפס סבלנות לכנועים, ורחמים על מי שינסה לשלוט בה. מצב טוב, כחדשה עם פגמים קלים". מישו רוצה? דווקא היה מתאים לי לכסות את האוברדרפט שלי עכשיו. לא מתחייבת שתזכו להשתמש במוצר בדרך מספקת כלשהי, אבל הנסיון יכול להיות מעניין.

אייבורי

New member
תגידי יש לה שיעבוד לבעלים קודמים ?

מה מצב השילדה ? יש גביע לוניל ? מציע שני גמלים ועבד עם ביצים. פעם ראשונה

אייבורי

New member
יד ראשונהההההה

יייייייייששששששששששששששששש מקווה שהקילומטרז נמוך

Master Eagle

New member
כחובב אתגרים מושבע (מכל מיני סוגים)

אני מוכן לקחת את האתגר.....או שזה רק הכל דיבורים.... ואולי ונילה להתרגעות, קחי את האוטו שלך וצאי למקום שקט, תחני אותו בצד ותשמשי בו כמודגם במצורף כאן עד להרגעות מוחלטת.....

"למה מוט ההילוכים שוב דביק?"

"לא אמרתי לך כבר להפסיק לאכול גלידה באוטו?"
וזה פורום, לא? פה הכל דיבורים. עד שזה לא.

Master Eagle

New member
מה לעשות אבל הגלידה שאני באמת

(אמיתי אמיתי, עם קבלות) הכי אוהב שזה גלידה וניל עם פצפוצי שוקולד? ואוכל את זה בכל הזדמנות אפשרית וגם באוטו.....

ולמה שהוא יאמר את זה?

רק כי אתה החלטת שהוא טעה? נו, הגיעו ימים יפים, סוף סוף זכינו לביקורו בפורום של המחזיק במונופול על האמת הנצחית. ממש חיכיתי לזה. חוץ מחוש הומור, לא תזיק לך גם קצת תרבות דיון. תרבות דיון, אתה יודע, זה הדבר הזה שמאפשר לך להכיר בעובדה שזה שאתה חושב שמישהו טועה עוד לא אומר אוטומטית שהוא באמת טועה, או שהוא חייב להסכים אתך שהוא טועה.

Master Eagle

New member
מי שופט? אמרתי שאין לי בעיה עם זה

אבל זה לא בשבילי....מצידי שימכור את הדירה בשביל הצלפה בתחת........

ונילה-עוד סיבה להתמסרותי למין הנשי

לקרוא ולהאמין שיש עוד תקווה. כנראה קשה ל"חזקים" להבין שיש אנשים שונים עם רצונות ופנטזיות שונות משלהם. התמסרות של עבד למלכתו הבאה לידי ביטוי ביכולת "למכור" את גופו ונשמתו נשמעת לי משחק מדהים. קורא אותך ורואה שיש עוד תקווה

איך זה קשור לנשיות?

ואנא אל תשתמש בדעות שלי כאמצעי להתנגח עם אנשים אחרים. יש הבדל בין ויכוח על נושא לגיטימי לבין פסילת דעותיו של צד אחד, כפי שנראה שאתה עושה. זה בדיוק הדבר שאני נגדו, למקרה שלא שמת לב. הדעה שמכירת בדס"מ בכסף בפורום היא דבר מטריד ומפריע היא דעה לגיטימית, גם אם אני לא מסכימה איתה. בוא נתחיל משם ונמשיך הלאה, בסדר?

כדעה - זה לגיטימי

אך לחרוץ כי ההודעה שאליה התייחסו אייבורי ומסטראיגל היא עיניין של מכירת בדסמ בכסף זו כבר לא דעה, זו קביעה של לכאורה "מביני עיניין" מבלי להבין בעיניין, ועל זה הגבתי. אין לי שום רצון להתנצח ואני מקווה שאני מספיק פתוח לדעות אחרות : יכולים להיות בעד או נגד ואת דעתי בנושא כתבתי בהמשך. אך הדרך הזו בה מגיעה חדשה לפורום ומייד קוטלים אותה בכל מיני תויות אינה נראית לי קבלת פנים נאותה בלשון המעטה.

shanytopper2

New member
זה מזכיר לי

לפני שבוע בערך איזה מישהו זר התקשר לאמא שלי בבקשה שהיא תהיה אמא שלו כשהיא אמרה לו "מה פתאום שאני אסכים?" הוא אמר לה שהוא "מוכן לעשות כל מה שתבקשי, כולל לשטוף את הבית וכל משימה אחרת" זה רק לי נשמע מוזר? כאילו, סבבה סאבים והכול...אבל להגיע לרמה של לפנות למישהי זרה לחלוטין בטלפון? ולבוא בקטע של "אני מחפש אמא"?

shanytopper2

New member
וגם של...

"חולני זה הכי אחי" "אני לא סובל משפיות" "אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה" ושאר סטיקרים משעשעים מבית היוצר של רמי כץ (חבר מאד טוב שלי, והבן אדם שמאחורי בתמונה שלי)

בהחלט מפספס...

אבל בוא נתאר את המצב כפי שהוא באמת ולא סתם נגיד קנייה ומכירה של עבדים... :)))) יש "מלכות בתשלום" שמציעות סאשנים (BDSM) לעבדים תמורת כסף (לרוב בין 200 ל - 500 שקל) זה אכן קצת מפספס את הרעיון של משיכה מינית ואהבה ותשוקה ולפעמים נשמע מגעיל, אבל יש עבדים נשואים שבחיים לא ימצאו מלכה ולכן השיטה הזו עובדת טוב עבורם. אני באופן אישי מעריכה ומכבדת נשים שבחרו בזה כמקצוע כי מדובר בעבודה מפרכת וקשה מאין כמוך. לעשות סאשן עם מישהו שלא נמשכים אליו נראה לי מגעיל במיוחד...ואכן מפספס את המטרה! נ.ב מכירה של עבדים יש בארץ רק במסגרת "מכירה פומבית" משעשעת שנערכת מדי פעם בכל מני מקומות ואני משתדלת להנחות אותה כי זה אחת הסטיות שלי :))

אייבורי

New member
מכשושי

לא התכוונתי למכירה פומבית של עבדים כחלק מסטיות של מכשפות או שעשוע של דומיננטים. אלא כחלק מניסיון לגרוף כסף.

Master Eagle

New member
אייב, אולי אתה רוצה לקנות ממני שפחה

יש לי אחת משומשת במצב טוב מאד. יד רביעית (מרופא....), שנת ייצור 1960, חצי אוטומטית (כלומר חצי מאולפת), מצב מכני מעולה, טסט לשנה, בקיצור משומשו. בשבילך בלבד, מחיר מחירון של החודש שעבר (אני סופג את האינפלציה) והמע"מ עלי!!!

למעלה